Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Canon imageRUNNER C1225iF

Nagy teljesítményű többfunkciós készülék

Nagy teljesítményű, megbízható, jó funkciókkal rendelkező berendezésekre van szükség az igényes munkabeosztásnál. Pontosan ilyen a Canon imageRUNNER C1225iF modell. Nagy teljesítményű, lézeres multifunkciós készülék, amely magas ütemben tartja a közepes méretű vállalatokat. Ott használják, ahol szükséges nagy mennyiségű nyomtatás kiváló minőségben, hosszú előkészületek nélkül és különösen a gyors üzembe helyezés mellett.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: színes lézer

Felhasználás cég / háztartási: kis- és középvállalkozás

Nyomtató interfész: USB / LAN

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkció - nyomtatás / másolás / szkennelés / fax / Apple AirPrint

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 511 mm

Mélység: 549 mm

Magasság: 610 mm

Tömeg: 44 kg

 

Formatervezés

Robusztusabb kialakításával és jelentős súlyával a multifunkciós készülék egy pillanat alatt megmutatja, hova tartozik. Helye egy vállalati környezetben van, ahol a teljesítményt megfelelően kihasználják. Nagyobb méretei ellenére ez a modell modern kialakítású, kissé lekerekített szélekkel és érdekes vezérlőpanellel. Bizonyos szögben megdönthető, és a gombok mellett numerikus billentyűzetet és jól áttekinthető 8,9 cm-es érintőképernyőt tartalmaz. Az elején található egy nyitható rész, amely mögött a festékkazetták találhatók. Alján van egy kihúzható bemeneti adagolótálca állítható csúszdákkal, a választható papírméretre, akár A4-es méretig. Kár, hogy a multifunkciós készülék nem támogatja az A3 papírméretet. A vezérlőpanel az eszköz elején jobbra lent található. Nagyon jól logikusan elrendezett funkcióbillentyűkkel rendelkezik, tartalmaz egy numerikus billentyűzetet, amelyet faxoláshoz használhat, és színes érintőképernyőt a kényelmes működéshez. A jobb oldalon található az USB-csatlakozó, amellyel USB-kulcsot csatlakoztathat a közvetlen nyomtatáshoz, és a be- / kikapcsoló gombot. Érdekes módon ez rejtve van egy kis nyitó fedél alatt. A formatervezés általános benyomását pozitívan értékeljük, de első pillantásra egyértelmű, hogy ez a készülék az irodába tartozik. A háztartás számára határozottan választanánk egy kisebb multifunkciós készüléket.

 

Nagy teljesítmény és funkciók az igényes munkakörnyezethez

A Canon imageRUNNER C1225iF modell minőségi másolást, szkennelést és faxolást kínál a fekete-fehér és a színes nyomtatás, valamint az automatikus kétoldalas nyomtatás mellett.  Szkennelhet a hálózaton keresztül és közvetlenül az e-mailbe is. Támogatja a közvetlen nyomtatást USB-kulcsról és a mobil eszközökről történő nyomtatást. Ez a csatlakoztathatósághoz kapcsolódik. Ezt a klasszikus USB-kábellel történő csatlakoztatás és az Ethernet-kábellel a hálózathoz történő csatlakoztatás képviseli. A színes érintőképernyő segítségével kényelmesen beállíthatja a készüléket és ellenőrizheti a nyomtatási feladatokat. Hálózati kapcsolat révén szoftver- és nyomtató hírt kap eMaintenance formában, távoli firmware frissítés és Canon illesztőprogram-konfigurációs eszköz formájában. A biztonsági funkciók szintén fontos részét képezik. A szabvány az IP / Mac címszűrés, IPSEC, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, biztonságos nyomtatás, osztályazonosító opcionális kiegészítőkkel, például egy készlet biztonsági elemekkel ellátott PDF dokumentumok küldéséhez. Az 1 GB memóriának köszönhetően a többfunkciós készülék gyorsan működik, és nagy teljesítményt nyújt még igényes munkakörnyezetben is.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtatás minősége magas. A lézer technológiának köszönhetően a nyomatványok élesek, valódi színvisszaadással és fekete telítettséggel. A nyomtatási felbontás 2400 x 600 dpi. A többfunkciós készülék fekete-fehér / színes módban nyomtat: 25/25 oldal / perc (A4-es egyoldalas), 26/26 oldal/perc (A5 egyoldalas), 25/25 oldal/perc (A4-es kétoldalas), 26/26 oldal/perc (A5 kétoldalas). Szkennelhet 25 oldalas sebességgel percenként  egyoldalasan vagy 9 oldalt kétoldalasan fekete-fehér és színes módban. Az első példány körülbelül 8,4-10,5 másodperc alatt készül el (a színmódtól függően). Képzetlen nyomtatáshoz ez a modell egy 550 lapos kapacitással rendelkező adagolótálcát, 100 lapos többfunkciós tálcát és egy további 550 lapos kapacitású opcionális tálcát kapott. A maximális kapacitás így bemenetenként 1200 lapra emelkedhet. A kimenet kapacitása kevesebb, csak 250 lap.

 

A nyomtató előnyei

 - minőségi gyári feldolgozás

- ergonómikus kialakítás lekerekített élekkel

- érintőképernyő a kényelmes kezelés érdekében

- magas minőség és nyomtatási sebesség

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- DADF automatikus dokumentumadagoló

- többfunkciós (nyomtatás, másolás, szkennelés, fax funkciók)

- a LAN hálózathoz való csatlakozás lehetősége

- a mobil nyomtatás támogatása

- közvetlen nyomtatás USB-kulcsról

- a bemeneti adagolótálca kapacitása a bővés lehetőségével

- biztonsági funkciók

 

A nyomtató hátrányai

 - nagyobb méretek

- hiányzik a Wi-Fi kapcsolat támogatása

 

Nyomtatópatronok

A többfunkciós nyomtató lézer technológiával nyomtat, 4 különálló színes toner segítségével. A fekete festékkapacitás 12 000 oldal, a cián, a bíbor és a sárga színű tonerkazetták esetében 7 300 oldal.

 

Értékelés

A Canon imageRUNNER C1225iF multifunkciós készülék nagy teljesítményű kisegítő kis- és közepes méretű vállalkozások számára, ahol magas munka hatékonyságra van szükség. A nagy mennyiségű nyomtatást papír hozzáadása nélkül is képes kezelni, köszönhetően a nagyszerű bemeneti adagolótálca kapacitásának, amelyet megduplázhat. Kiváló minőségű színes nyomtatót, gyors másolót, beolvasót és faxot kap egyetlen eszközön. A vezérlés kényelmes az érintőképernyőn, melynek az átmérője 8,9 cm. A biztonsági elemek dicséretet érdemelnek, és plusz a nyomtató kiegészítőkkel történő kibővítésének lehetősége. Megtakaríthat automatikus kétoldalas nyomtatással és nagy kapacitású festékek használatával. A Wi-Fi hiányát és az A4-es papír maximális méretét mínuszként értékeljük. Egy ilyen nagy teljesítményű nyomtatóval elképzelhetjük az A3-as nyomtatást az irodában grafikonokkal ellátott dokumentumokhoz vagy különféle marketing-dokumentumok nyomtatásához.

 

Tipp az Ön számára

 A Canon imageRUNNER C1225iF modell nyomórendszerrel léphet be a szerviz módba: haza- gomb (ikon), 1. és 8. gomb (numerikus billentyűzet) és ismét a haza- gomb.