Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Canon Maxify GX-3040

A Canon Maxify GX-3040 modell egy univerzális nyomtató tartályrendszerrel, otthoni vagy üzleti irodai nagy mennyiségű nyomtatási igényekhez. Ezzel a kompakt multifunkcióval nemcsak a költségeket, hanem időt és helyet is megtakaríthat. Színes nyomtatója, fénymásolója és szkennere egy kompakt készülékben lesz. A magas termelékenység és hatékonyság mellett a kategória legjobb CPP-jét és TCO3-át is megkapja. Mit jelent ez pontosan? A CPP oldalankénti költsége a nyomtatáshoz szükséges összeg. Ezt az értéket úgy határozzuk meg, hogy elosztjuk a tinta árát a felhasználási mennyiséggel. A végleges teljes tulajdonlási költség a TCO3 a berendezés beszerzésének kezdeti költségét és a nyomtatópatronok egy adott időszakra vetített költségét tartalmazza. Ez a belépő szintű modell kezdő tintakészlettel és körülbelül 14 000 oldalas nyomtatási kapacitással rendkívüli megtakarítást tesz lehetővé a teljes birtoklási költség és az egy oldal nyomtatási költsége tekintetében. Gazdaságos módban akár 21 000 oldal nyomtatását is elérheti. Ez vonzóvá teszi ezt a többfunkciós eszközt a felhasználó számára.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/háztartás: háztartás / Otthoni Iroda/ kis, közepes méretű munkacsoport Nyomtató interfész: USB/Wi-Fi

Mobilcsatlakoztatás: AirPrint/ Google Cloud Print/ Mopria/ Wi-Fi Direct/ Pixma Cloud Link Támogatás az intelligens asszisztensekhez: Amazon Alexa/ Google Assistant

Funkciók nyomtató/többfunkciós : többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4 Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 399 mm

Mélység: 417 mm

Magasság: 216 mm

Tömeg: 8,3 kg

 

Kellemes kialakítás jó ergonómiával

A multifunkcióra jellemző a kompakt mérete és a készülék modern kialakítása, fehér színben, sötétszürke díszítéssel. A finoman lekerekített élek és a logikusan elrendezett kezelőelemek hozzájárulnak a készülék jó ergonómiájához. A felső rész egy vékony fedelű síkágyas szkennerhez és egy 100 lap kapacitású hátsó adagolóhoz tartozik. Az előlapon egy gombokkal ellátott vezérlőpanel és egy kisebb, 3,4 cm-es fekete-fehér LCD kijelző található. Alatta a papírkimenet, lejjebb pedig a fiókos bemeneti tálca egy ellenőrző ablakkal található, 250 papírlap kapacitással max. A4-es formátumban. A többfunkciós eszköz még egy lapos hátsó adagolót tartalmaz az opcionális hordozókhoz, pl. karton. Ez a modell integrált tartályrendszerrel rendelkezik, külön tintatartályokkal. A bal oldalon a fekete tintatartály, a jobb oldalon pedig három külön tartály található a színes tinták számára. A tartályoknak van egy átlátszó része a tinta szintjének vizuális ellenőrzéséhez. A csatlakoztatáshoz szükséges csatlakozók a készülék hátulján találhatók. A gyári kidolgozás kiváló minőségű és a műanyagok kellően erősek. A készülék stabil alappal rendelkezik, és működés közben is megbízhatóan működik. Modern kialakítása bármilyen otthoni vagy munkahelyi környezetbe illeszkedik.

 

 

3 az 1-ben funkciók az intelligens asszisztensek támogatásával

Egy kompakt készülékben 3 teljes körű nyomtatási, másolási és szkennelési funkciót kap. Van itt kétoldalas automatikus nyomtatás is. Az intelligens csatlakoztathatóságnak köszönhetően nyomtatási feladatokat végezhet mobileszközökről és felhőszolgáltatásokból. A multifunkciós készüléket közvetlenül USB-kábellel vagy vezeték nélkül, Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatja számítógéphez vagy laptophoz. A nyomtató olyan biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek csökkentik az adatszivárgás és az illetéktelen hozzáférés kockázatát. Ezenkívül ez a modell támogatja az intelligens asszisztenseket és az automatizálást is. A vezérlés kényelmes a kezelőpanel segítségével, amelynek világos és intuitív felhasználói felülete 32 nyelven támogatja a lokalizációt. 

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A Canon Maxify GX3040 nyomtató tintasugaras technológiával nyomtat 600 x 1200 dpi nyomtatási felbontással. Percenként 18 oldalt nyomtat monokróm módban vagy 13 oldalt színesben. Az első nyomat kinyomtatása körülbelül 8-9 másodpercet vesz igénybe. A nyomtatási minőség nagyon jó, mind a kiváló élességű fekete-fehér dokumentumoknál, de a nagyon jó kontrasztú és telítettségű színes nyomatoknál is. A pigment tintáknak köszönhetően nincs elkenődés a nyomtatás folyamán. A nyomatok professzionális minőségűek.

 

A nyomtató előnyei

- kompakt méret és modern kialakítás

- 3 az 1-ben funkciók

- gazdag csatlakoztatás

- a mobileszközökről és a felhőből történő nyomtatás támogatása

- nyomtatási minőség és sebesség

- intelligens asszisztensek támogatása

- egyszerű vezérlés

- tartályrendszer tinta utántöltéshez

- a támogatott papírtípusok széles választéka

- alacsony nyomtatási költségek

- biztonsági funkciók

 

A nyomtató hátrányai

- nem tartalmazza az ADF-et

Nyomtatópatronok

A nyomtató a CMYK rendszerrel nyomtat négy tintával. Minőségi pigmenttintákat használnak a GI-46BK, GI-46C, GI-46M és GI-46Y (fekete, cián, bíbor és sárga tinta) jelzésű palackokban. A patronok kapacitása a fekete tintánál 6000 oldal, színes tintáknál 14000 oldal. A tartályrendszer  újratöltése egyszerű és kényelmes.

Végezetül értékelés

A készülék kissé a magasabb ára ellenére hosszú távon gazdaságos univerzális nyomtató. Az alacsony nyomtatási költségek, a nyomtatási minőség és a jó csatlakoztathatóság, valamint a kiváló hatékonyság teszi ezt a modellt alkalmassá egy dinamikus munkacsoport számára. A kellemes kialakítás és a kompakt méret további előnyök. A PosterArtist Web-nek (webes alkalmazás) köszönhetően vonzó posztereket készíthet anélkül, hogy professzionális grafikai eszközökre és tapasztalatokra lenne szüksége. Különféle sablonok, automatikus tervezés és ingyenes fotóbank segítségével érdekes promóciós és prezentációs anyagokat készíthet.