Irodaszerek

Canon Maxify GX2040

A Canon két új modellel egészítette ki a Maxify GX termékcsaládot, a Canon Maxify GX1040-el és a Canon Maxify GX2040-el. Ezek új, MegaTank tintatartállyal rendelkező modellek, amelyeket otthoni irodák, Home Office és hibrid dolgozók számára terveztek. Mindkét eszköz univerzális funkciókat és minőségi kimenetet kínál, valamint kiváló csatlakoztathatóságot és kényelmes vezérlést. A nyomtatókat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a különféle felhasználói követelményeknek, és nagy teljesítménnyel és minőséggel járuljanak hozzá a munkafeladatokhoz. Megnézzük közelebbről a Canon Maxify GX2040 modellt.

 

Rövid leírás

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes Céges/háztartási felhasználás: kis-, középvállalat, Home Office

Nyomtató interfész: USB/LAN/Wi-Fi Mobil csatlakozás: AirPrint/ Mopria/ Cloud Link/ Wi-Fi Direct

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés/fax

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 374 mm

Mélység: 380 mm

Magasság: 225 mm

Tömeg: 8,1 kg

Formatervezés modern stílusban

A Canon Maxify GX2040 multifunkciós készülék első pillantásra lenyűgözi Önt modern dizájnjával, letisztult vonalaival. A lágy világosszürke színben sötétszürkével kombinálva nem tűnik ki a többi nyomtató sorából, de a szögletesebb dizájn növeli ennek a modellnek a vonzerejét. A készülék felső része egy síkágyas szkennerhez tartozik, masszív ADF dokumentumadagolóval. A lapolvasó kisebb méretű, és nem foglalja el a nyomtató teljes felületét. Az előlapon meg van osztva a vezérlőpanellel, amelyen egy 6,7 cm-es dönthető LCD-kijelző található érintésvezérléssel. A többfunkciós készülék eleje tartalmaz egy tartályrendszert különálló tintatartállyal a jobb oldalon, valamint egy bemeneti tálcát a papír számára, valamint egy kimeneti tálcát a kimenethez. Könnyedén újratöltheti a 250 papírlap kapacitású bemeneti kazettát. A gyári feldolgozás kiváló minőségű, a felhasznált műanyagok erősek. A készülék stabil felépítésű.

 

4 az 1-ben funkciók

Ez az univerzális nyomtató 4 funkciót kínál egyetlen készülékben. A monokróm és színes módban történő nyomtatás mellett szkennel, másol és faxol. A csatlakoztathatóságot a klasszikus USB-kábellel és Ethernet-kábellel történő csatlakozás jelenti. A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően csatlakozhat Wi-Fi-hez, és használhatja a mobileszközök csatlakoztatásának lehetőségét is. A Canon Maxify GX2040 multifunkciós készülék a felhőszolgáltatások támogatását használja. Az automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex) támogatása mellett egy 35 lapos kapacitású automatikus dokumentumadagolót (ADF) is támogat. A készülék készen áll az irodai és otthoni nyomtatási feladatok univerzális felhasználására. Az Amazon Alexa és a Google Assistant formájában támogatja az intelligens asszisztenseket és az automatizálást. A 6,7 cm-es érintőképernyős LCD kijelzővel kényelmes a vezérlés, a kezelőfelület pedig 33 nyelvre lokalizálható, köztük szlovák és cseh nyelven.

Nyomtatási sebesség és minőség

A többfunkciós nyomtató tintasugaras technológiát használ, és percenként 15 oldalt nyomtat monokróm módban vagy 10 oldalt színes módban. A nyomtatási felbontás 600 x 1200 Dpi 2 nyomtatófej használatával. Az első nyomat kevesebb mint 9 másodperc alatt elkészül fekete-fehérben vagy 11 másodperc alatt színesben. A maximális nyomtatási méret A4-es formátum. A nyomtatási minőség monokróm és színes módban is nagyon jó szinten van.

 

A nyomtató előnyei

 - minőségi gyári feldolgozás

- univerzális funkciók 4 az 1-ben

- gazdag csatlakozási lehetőség (USB, LAN, Wi-Fi)

- modern dizájn

- kényelmes vezérlés

- a nyomtatás sebessége és minősége

- tintatartály rendszer

- a minőség és az ár aránya

- intelligens asszisztensek és automatizálás támogatása

 

A nyomtató hátrányai

- semmi fontos 

Nyomtatópatronok

A Canon GI-45BK, GI-45C, GI-45M és GI-45Y jelölésű tinták kerülnek ebbe a nyomtatóba 3000 oldal kapacitással fekete és színes tinták esetén, és 4500 oldal gazdaságos módban.

 

 

Támogatott papírtípusok: Sima papír: (64 g/m2 - 105 g/m2), Canon Red Label Superior (WOP111), Canon Office Color Paper (SAT213), Glossy Photo Paper Plus II (PP-201), Photo Paper Pro Luster (LU-101), félfényes fotópapír plusz (SG-201), fényes "mindennapi használatra" fotópapír (GP-501), matt fotópapír (MP-101), vasalható fólia könnyű szövetekhez (LF) -101) .

Papírméretek: A4, A5, A6, B5, LTR, LGL, B-Oficio, M-Oficio, Foolscap, Executive, 10 boríték, DL boríték, C5 boríték, Monarch boríték, 4" x 6", 5" x 7" , 7" x 10", 8" x 10", egyedi méret (szélesség: 89 mm - 216 mm, hosszúság: 127 mm - 355,6 mm).

Papírtömeg: Sima papír 64 g/m2 - 105 g/m2 vagy támogatott eredeti Canon papírok, Canon papír: max. papír súlya kb.265 g/m2, fényes fotópapír Plus Glossy II (PP-201).

Értékelés

A kényelmes kezelőszervekkel rendelkező MegaTank többfunkciós nyomtatóval akár otthon is készíthet üzleti minőségű dokumentumokat. A Canon Maxify GX2040 nyomtató kompakt és praktikus kialakításának köszönhetően bármilyen munkaterületen elfér. Élvezze a gyors nyomtatási sebességet és a nagy hozamot megfizethető tintapalackokkal, valamint a többoldalas dokumentumok beolvasásához, másolásához és faxolásához használható 35 lapos automatikus dokumentumadagolóval. Ez az univerzális eszköz egy kis irodában, de akár otthon is segítségére lesz.