Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Canon MAXIFY MB2150

Teljesítmény és minőség egy kis irodába

A multifunkciós készülék a MAXIFY modellcsaládhoz tartozik, amelyet tintasugaras üzemi nyomtatásra terveztek. A Canon MAXIFY MB2150 egy megfizethető többfunkciós színes nyomtató. 4 teljes funkciót tartalmaz a színes nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és faxoláshoz. Nagy teljesítményének köszönhetően nagy mennyiségű nyomtatást képes kezelni egy kisebb cégnél vagy otthoni irodában. A sebesség és teljesítmény mellett számos hálózati funkcióval rendelkezik a vállalat munkacsoportja számára.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/ háztartás: kis, közepes méretű vállalkozás Nyomtató interfész: USB/ Wi-Fi

Mobil csatlakozás: AirPrint/ MAXIFY Printing Solutions/ MAXIFY

Funkciók nyomtató/ többfunkció: Többfunkciós - nyomtatás/ másolás/ szkennelés/ fax

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 463 mm

Mélység: 389 mm

Magasság: 260 mm

Tömeg: 10,6 kg

Kialakítás kiváló ergonómiával

A Canon MAXIXY MB2150 multifunkciós nyomtató szép kialakítású, amely nagyon tetszetős. A négyzet alaprajzának köszönhetően kompaktnak tűnik, és nem sok helyet foglal el. A nagyon jó ergonómia és a készülék finoman lekerekített élei pozitív értékelést érdemelnek. A kezelőszervekhez és kellékekhez való hozzáférés kényelmes. A papír kezelése szintén egyszerű. A felső nyitható fedél, amely alatt a síkágyas lapolvasó van elrejtve, tartalmaz egy automatikus dokumentumadagolót és egy nagy kezelőpanelt. A kezelőgombok és a numerikus billentyűzet mellett a panel egy áttekinthető színes kijelzőt is tartalmaz, 6,2 cm átlóval. Az elülső oldalon egy 250 lapos bemeneti papíradagoló tálca található. Felette a kimeneti papír nyílás található és a papítrtálcát itt is egy támasztó heveder sgítségével aktiváljuk. Van egy gazda USB port is, amely szintén az elején található. Használhatja hordozható USB adathordozókról történő közvetlen nyomtatáshoz. A gyári kivitelezés nagyon jó minőségű, az építmény pedig erős és stabil még igényes munkaterhelés mellett is. A különálló tintapatronok könnyen hozzáférhetőek, és percek alatt cserélhetők. A hálózati csatlakozó a készülék hátoldalán található. Ami a kialakítást, az ergonómiát és a kivitelezés minőségét illeti, a multifunkciós készülékre nem lehet panaszkodni.

 

A magas termelékenység funkciói

Kompakt mérete ellenére a nyomtató sok jó funkcióval rendelkezik. 4 teljes körű funkciót tartalmaz az irodában történő sokoldalú használat érdekében. A fekete-fehér és színes nyomtatás mellett másolási, beolvasási és faxolási funkciókat biztosít. Az eszköz nagyon jó csatlakozási lehetőséggel rendelkezik a nyomtatási feladatokhoz. Van itt az USB-kábelen keresztül a számítógéphez rögzített csatlakozás és a Wi-Fi + Cloud Link révén vezeték nélküli csatlakozás is. A harmadik lehetőség a közvetlen nyomtatás a gazdagép USB portján keresztül.      

A vezeték nélküli csatlakoztatással a mobil nyomtatási funkciók is kibővülnek. Használhatja az AirPrint, a Google Cloud Print, a Mopria és a MAXIFY Cloud Link támogatott technológiákat, amelyek lehetővé teszik a nyomtatást és a szkennelést közvetlenül a nyomtató képernyőjéről a Cloud Storage-ból, például a Google Drive-ból, az Evernote-ból, a Dropbox-ból és a OneDrive-ból. A MAXIFY Printing Solutions hasonló funkciót kínál az okostelefonokhoz és táblagépekhez. A speciális nyomtatási beállítások mellett a nyomtató támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást is, és van egy automatikus dokumentumadagoló (ADF) is.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A Canon MAXIFY MB2150 multifunkciós nyomtató tintasugaras technológiával nyomtat az Inkjet FINE nyomtatófejjel 600 x 1200 dpi felbontással. 19 A4-es oldalt nyomtat percenként fekete-fehérben, vagy 13 A4-es oldalt színesben. Az első oldal kinyomtatásának ideje kb. 6 másodperc fekete-fehér dokumentum esetén, 7 másodperc színes nyomtatás esetén. A síkágyas szkenner és az automatikus dokumentumadagoló a szkenner optikai felbontásával 1200 x 1200 dpi-ig működik. A nyomtató támogatja az e-mailbe, hálózati mappákba, felhőtárolókba, valamint a csatlakoztatott USB-eszközökre történő beolvasást. A nyomtatás, a beolvasás és a másolás mellett ezt a modellt akár 250 oldalas memóriájú faxokra is használhatja, valamint támogatja a gyorstárcsázást és a csoportos tárcsázást. A dokumentumok nyomtatási minősége nagyon jó, és az eszköz még a nagyobb nyomtatási mennyiség mellett is megbízhatóan működik, igényes munka esetén.

 

 A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- szilárd műanyagok és stabil felépítés

- 4 funkció egy eszközben

- az első fekete-fehér oldal nyomtatási ideje (kevesebb mint 6 másodperc)

- vezeték nélküli csatlakozás (Wi-Fi + Cloud Link)

- a Canon PRINT, a Mopria (Android operációs rendszer), az Apple AirPrint és a Google Cloud Print támogatása

- 4 egyedi pigment festék DRHD technológiával

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- automatikus dokumentumadagoló (ADF)

- nagyon érzékeny 3 " színes érintőképernyő

- nyomtatási minőség és nyomtatási sebesség

- megfizethető ár

- egyszerű kezelés

 

A nyomtató hátrányai

- nem támogatja az automatikus kétoldalas beolvasást

 

Nyomtatópatronok

A készülék 4 különálló, nagy sűrűségű és kettős ellenállású DRHD színes tintát használ a nyomtatáshoz. Ezek a FINE tinták utódjai, és közvetlenül a MAXIFY modellsorozathoz fejlesztették ki. A nyomtatás nemcsak kiváló minőségű, éles részletekkel és élénk színekkel rendelkezik, hanem a nyomatok is rendkívül tartósak, ellenállnak a kopásnak, a víznek és a kiemelőknek. A patron kapacitása 1200 oldal a PGI-1500XL BK jelölésű fekete tintánál, és átlagosan 900 oldal a cián PGI-1500XL C, a bíborvörös PGI-1500XL M és a sárga PGI-1500XL Y színes tinták esetében.

 

Értékelés

Erőteljes multifunkció sok funkcióval, nagyon jó csatlakoztathatóság és megbízható működés miatt jó választás a kisebb vállalatok számára. Ez fedezheti egy olyan munkacsoport igényeit, ahol nagy a nyomtatási mennyiségre, és hatékonyságra és alacsony nyomtatási költségekre van szükség. Ez egy sokoldalú nyomtató, 4 teljes funkcióval, egy kompakt eszközben. Nagy előny a megfizethető ár és a nagy kapacitású XL patronok támogatása.

 

Tipp az Ön számára

Nagy kapacitású alternatív patronok vásárlásával csökkentheti a nyomtatási költségeket is. Javasoljuk a márkás TonerDepot Premium patronokat, amelyek garantálják az eredetivel megegyező magas minőséget megfizethető áron. A TonerDepot Premium tintapatronok szigorú feltételek mellett készülnek, megfelelnek az összes nemzetközi szabványnak és az ISO szabványoknak vannak alávetve, biztosítva a kompatibilitást a Canon nyomtatókkal és a kiváló minőséget.