Irodaszerek

Canon MAXIFY MB2150

Teljesítmény és minőség egy kis irodába

A multifunkciós készülék a MAXIFY modellcsaládhoz tartozik, amelyet tintasugaras üzemi nyomtatásra terveztek. A Canon MAXIFY MB2150 egy megfizethető többfunkciós színes nyomtató. 4 teljes funkciót tartalmaz a színes nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és faxoláshoz. Nagy teljesítményének köszönhetően nagy mennyiségű nyomtatást képes kezelni egy kisebb cégnél vagy otthoni irodában. A sebesség és teljesítmény mellett számos hálózati funkcióval rendelkezik a vállalat munkacsoportja számára.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/ háztartás: kis, közepes méretű vállalkozás Nyomtató interfész: USB/ Wi-Fi

Mobil csatlakozás: AirPrint/ MAXIFY Printing Solutions/ MAXIFY

Funkciók nyomtató/ többfunkció: Többfunkciós - nyomtatás/ másolás/ szkennelés/ fax

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 463 mm

Mélység: 389 mm

Magasság: 260 mm

Tömeg: 10,6 kg

Kialakítás kiváló ergonómiával

A Canon MAXIXY MB2150 multifunkciós nyomtató szép kialakítású, amely nagyon tetszetős. A négyzet alaprajzának köszönhetően kompaktnak tűnik, és nem sok helyet foglal el. A nagyon jó ergonómia és a készülék finoman lekerekített élei pozitív értékelést érdemelnek. A kezelőszervekhez és kellékekhez való hozzáférés kényelmes. A papír kezelése szintén egyszerű. A felső nyitható fedél, amely alatt a síkágyas lapolvasó van elrejtve, tartalmaz egy automatikus dokumentumadagolót és egy nagy kezelőpanelt. A kezelőgombok és a numerikus billentyűzet mellett a panel egy áttekinthető színes kijelzőt is tartalmaz, 6,2 cm átlóval. Az elülső oldalon egy 250 lapos bemeneti papíradagoló tálca található. Felette a kimeneti papír nyílás található és a papítrtálcát itt is egy támasztó heveder sgítségével aktiváljuk. Van egy gazda USB port is, amely szintén az elején található. Használhatja hordozható USB adathordozókról történő közvetlen nyomtatáshoz. A gyári kivitelezés nagyon jó minőségű, az építmény pedig erős és stabil még igényes munkaterhelés mellett is. A különálló tintapatronok könnyen hozzáférhetőek, és percek alatt cserélhetők. A hálózati csatlakozó a készülék hátoldalán található. Ami a kialakítást, az ergonómiát és a kivitelezés minőségét illeti, a multifunkciós készülékre nem lehet panaszkodni.

 

A magas termelékenység funkciói

Kompakt mérete ellenére a nyomtató sok jó funkcióval rendelkezik. 4 teljes körű funkciót tartalmaz az irodában történő sokoldalú használat érdekében. A fekete-fehér és színes nyomtatás mellett másolási, beolvasási és faxolási funkciókat biztosít. Az eszköz nagyon jó csatlakozási lehetőséggel rendelkezik a nyomtatási feladatokhoz. Van itt az USB-kábelen keresztül a számítógéphez rögzített csatlakozás és a Wi-Fi + Cloud Link révén vezeték nélküli csatlakozás is. A harmadik lehetőség a közvetlen nyomtatás a gazdagép USB portján keresztül.      

A vezeték nélküli csatlakoztatással a mobil nyomtatási funkciók is kibővülnek. Használhatja az AirPrint, a Google Cloud Print, a Mopria és a MAXIFY Cloud Link támogatott technológiákat, amelyek lehetővé teszik a nyomtatást és a szkennelést közvetlenül a nyomtató képernyőjéről a Cloud Storage-ból, például a Google Drive-ból, az Evernote-ból, a Dropbox-ból és a OneDrive-ból. A MAXIFY Printing Solutions hasonló funkciót kínál az okostelefonokhoz és táblagépekhez. A speciális nyomtatási beállítások mellett a nyomtató támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást is, és van egy automatikus dokumentumadagoló (ADF) is.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A Canon MAXIFY MB2150 multifunkciós nyomtató tintasugaras technológiával nyomtat az Inkjet FINE nyomtatófejjel 600 x 1200 dpi felbontással. 19 A4-es oldalt nyomtat percenként fekete-fehérben, vagy 13 A4-es oldalt színesben. Az első oldal kinyomtatásának ideje kb. 6 másodperc fekete-fehér dokumentum esetén, 7 másodperc színes nyomtatás esetén. A síkágyas szkenner és az automatikus dokumentumadagoló a szkenner optikai felbontásával 1200 x 1200 dpi-ig működik. A nyomtató támogatja az e-mailbe, hálózati mappákba, felhőtárolókba, valamint a csatlakoztatott USB-eszközökre történő beolvasást. A nyomtatás, a beolvasás és a másolás mellett ezt a modellt akár 250 oldalas memóriájú faxokra is használhatja, valamint támogatja a gyorstárcsázást és a csoportos tárcsázást. A dokumentumok nyomtatási minősége nagyon jó, és az eszköz még a nagyobb nyomtatási mennyiség mellett is megbízhatóan működik, igényes munka esetén.

 

 A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- szilárd műanyagok és stabil felépítés

- 4 funkció egy eszközben

- az első fekete-fehér oldal nyomtatási ideje (kevesebb mint 6 másodperc)

- vezeték nélküli csatlakozás (Wi-Fi + Cloud Link)

- a Canon PRINT, a Mopria (Android operációs rendszer), az Apple AirPrint és a Google Cloud Print támogatása

- 4 egyedi pigment festék DRHD technológiával

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- automatikus dokumentumadagoló (ADF)

- nagyon érzékeny 3 " színes érintőképernyő

- nyomtatási minőség és nyomtatási sebesség

- megfizethető ár

- egyszerű kezelés

 

A nyomtató hátrányai

- nem támogatja az automatikus kétoldalas beolvasást

 

Nyomtatópatronok

A készülék 4 különálló, nagy sűrűségű és kettős ellenállású DRHD színes tintát használ a nyomtatáshoz. Ezek a FINE tinták utódjai, és közvetlenül a MAXIFY modellsorozathoz fejlesztették ki. A nyomtatás nemcsak kiváló minőségű, éles részletekkel és élénk színekkel rendelkezik, hanem a nyomatok is rendkívül tartósak, ellenállnak a kopásnak, a víznek és a kiemelőknek. A patron kapacitása 1200 oldal a PGI-1500XL BK jelölésű fekete tintánál, és átlagosan 900 oldal a cián PGI-1500XL C, a bíborvörös PGI-1500XL M és a sárga PGI-1500XL Y színes tinták esetében.

 

Értékelés

Erőteljes multifunkció sok funkcióval, nagyon jó csatlakoztathatóság és megbízható működés miatt jó választás a kisebb vállalatok számára. Ez fedezheti egy olyan munkacsoport igényeit, ahol nagy a nyomtatási mennyiségre, és hatékonyságra és alacsony nyomtatási költségekre van szükség. Ez egy sokoldalú nyomtató, 4 teljes funkcióval, egy kompakt eszközben. Nagy előny a megfizethető ár és a nagy kapacitású XL patronok támogatása.

 

Tipp az Ön számára

Nagy kapacitású alternatív patronok vásárlásával csökkentheti a nyomtatási költségeket is. Javasoljuk a márkás TonerDepot Premium patronokat, amelyek garantálják az eredetivel megegyező magas minőséget megfizethető áron. A TonerDepot Premium tintapatronok szigorú feltételek mellett készülnek, megfelelnek az összes nemzetközi szabványnak és az ISO szabványoknak vannak alávetve, biztosítva a kompatibilitást a Canon nyomtatókkal és a kiváló minőséget.