Irodaszerek

Canon MF724Cdw

A Canon MF724Cdw multifunkciós nyomtató áttekintése

A Canon japán gyártó kiváló paraméterekkel rendelkező multifunkciós nyomtatója sokféle nyomtatási, másolási és szkennelési lehetőséget kínál. Ezeknek a szolgáltatásoknak a hozzáadott értéke a PIN-kód biztonsága, amelyet értékelni fog egy vállalati környezetben.

 

Rövid jellemzők

Többfunkciós lézernyomtató/ színes nyomtatás/ A4/ USB/ LAN/ WI-FI/ Duplex/ Google Cloud Print/ Secure Print

 

Kialakítás

Mérete miatt ez a multifunkciós nyomtató továbbra is kompakt eszköznek tekinthető, amely nem foglal túl sok helyet. Az elegánsan lekerekített formáknak köszönhetően modernnek tűnik, az irányítás és az általános szolgáltatás megközelítése zökkenőmentes és kényelmes. A tiszta érintőképernyő elég nagy, és a bemeneti papíradagoló fedele is lehajtható.

Funkciók

Funkcionálisan ez a modell nem okoz csalódást. A színes minőségi lézersugaras nyomtatást fénymásoló és kiváló szkenner egészíti ki. Nem hiányzik a duplex nyomtatás, hálózati LAN-kapcsolat, vezeték nélküli Wi-Fi, felhőtámogatás és nagyszerű Secure Print biztonság, amely az érzékeny dokumentumokat PIN kóddal védi.

Nyomtatási sebesség és minőség

Ez a nyomtató 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontást és 20 oldal/perc sebességet képes nyújtani az A4-es formátumú nyomtatáshoz. Ezek egészen tisztességes értékek. Nem hiányzik a festéktakarékos mód, duplex nyomtatás és automatikus dokumentumadagoló sem, melyek az eszköz tartozékai. Elegendő a bementi adagolótálca kapacitása 250 lappal és 125 lappal a kimeneten. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 750 és 2000 oldal között van, de a maximális nyomtatási terhelés akár 40 000 oldalt is képes kezelni, ami már egy közepes méretű vállalat számára is értéket jelent.

 

A nyomtató előnyei

- elegáns kialakítás

- áttekinthető érintőképernyő

- kényelmes kezelés

- nyomtatási minőség és sebesség

- színes nyomtatás

- duplex nyomtatás

- LAN és Wi-Fi csatlakoztatás

- biztonságos nyomtatás PIN-kóddal ellátva

 

A nyomtató hátrányai

- max. A4 nyomtatási formátum (nem támogatja az A3 formátumot)

- magasabb ár

- alacsonyabb nyomtatási sebesség színes módban

 

Nyomtatópatronok

Mivel ez a többfunkciós nyomtató a színes lézernyomtatás elvén működik, festékkazettákat használ. A Canon CRG-718 (fekete, cián, bíborvörös és sárga) jelöléssel ellátott eredeti tonerek 2900 oldal kapacitással rendelkeznek a színes tonereknél és 3400 oldallal a fekete tonereknél.

Festékkazetták TonerDepot Premium CRG-718

A költségek csökkentése érdekében kiváló minőségű márkás festékkazettákat is használhat, amelyek garantálják a 100% -os minőséget és a kapacitás azonosságát, csakúgy, mint az eredeti tonereknél, a Premium TonerDepot patronoknál.

Alternatív CRG-718 festékkazetták

A Canon MF724Cdw All-in-One nyomtató legköltséghatékonyabb megoldása az alternatív tonerek használata, amelyek teljes mértékben kompatibilisek ezzel a készülékkel, garantálva a nemzetközi szabványokat és a magas minőséget.

 

Értékelés

Ennek a multifunkciós nyomtatónak az ára valamivel magasabb a háztartások számára , de funkcionális kihasználtsága és a színes lézernyomtatás minősége megéri ezt a beruházást. Egy kis cég számára, amelynek nemcsak fekete-fehér, hanem színes nyomtatást is kell végeznie grafikával vagy különféle bemutatókkal, ez remek megoldás. Az egyetlen hátrány ebben az esetben az, hogy a nyomtatást legfeljebb A4 formátumig lehet megvalósítani és a fax itt hiányzik. Egyesek hiányolhatják az NFC-t, amellyel már rendelkeznek az újabb modellek. Az előnyök egyértelműen túlsúlyban vannak, és a biztonsági elemnek köszönhetően a nyomtatásvédelem pótolhatatlan hatékony részévé válik egy kisvállalkozásnak is. Ami a nyomtató első beállítását illeti, ez egy kicsit bonyolultabb, különösen, ha az eszközt hálózatra csatlakoztatja. De a beállítás után a vezérlés kényelmes, és a feladatokat az áttekinthető kijelző mutatja.

Tipp az Ön számára

Ez a modell közvetlenül az USB-kulcsra és e-mailre is képes beolvasni. A billentyű rövidítéseknek köszönhetően azonnal szkennelhet és nyomtathat is közvetlenül papír megtakarításával.