Irodaszerek

Canon Océ LabelStream 4 000 UV Inkjet

A Canon bemutatta az UV tintasugaras nyomtatók új sorozatát. Továbbra is nyomon követi az ipari felhasználású nyomtatásba történő befektetéseket. Ez a modellsorozat közelebb kerül az ipari nagy volumenű nyomtatáshoz, különösen a címkenyomtatási szegmenshez.

A Canon Océ LabelStream 4000 UV Inkjet egy 5 színű tinta (CMYK/ + fehér) UV nyomtató, amely 48 m / perc sebességgel képes működni. A termelékenység 950 és 1 672 m2 között van, amely a nyomtatás sebessége. A nyomtatható méretek 330 mm vagy (opcionális) 410 mm szélességűek. Az energiatakarékos üzemmód a nyomtatót (opcionális) 68 m / perc sebességre emeli (720 x 360 Dpi felbontással, 3 szürke szintnél). A nyomtatásnál a legújabb Xaar 2001 nyomtatófejeket használja, 700 x 600 Dpi nyomtatási felbontással. A címke méretétől függően a nyomtató percenként 480 címkét vagy összesen 28 000 címkét készít óránként. Lehetővé teszi az egyirányú digitális nyomtatást fehéren, akár 80% -os lefedettséggel. Kiváló címkegyártási eredményeket kínál sokféle anyaghoz. A szokásos papírtípusokon kívül műanyagra is nyomtat, mint például POPP, polipropilén, polietilén, PVC, fémpapír és különféle speciális hordozókra.

A nyomtatáson kívül támogatja a hibrid konfigurációra való kiterjesztést is, a rugalmas nyomtatáshoz, a nemesítéshez, a dekorációhoz és a befejezéshez kapcsolódó lehetőségek kombinációjával. Ebben a kombinációban már beszélhetünk egy összetett nyomtatási rendszerről, egy egyablakos sorról, amely gyorsan reagálhat az ügyfelek igényeire a címkék létrehozásakor. A végtermék lehet öntapadós címkék gyártása kozmetikai és egyéb termékekhez. Rugalmasan és gyorsan reagálhat egy sablon megváltoztatására, és a címkék további nyomtatása sem jelent problémát. Végül ez maximális rugalmasságot biztosít a felhasználó számára az egyedi feladatok elvégzésében.

A Canon / Océ, az FFEI, a Xaar és az Edale vállalatok is részt vettek a fejlesztésben és a gyártásban. Az új Canon Océ LabelStream 4000 UV Inkjet sorozat az Océ új nyomtatófejlesztési programjának része. Ezt a sorozatot a 2015-ös Océ VarioPrint i 300, valamint a 2017. évi újabb Océ Colorado 1640 és az Océ ProStream 1000 előzte meg. Az Océ évente 160 millió eurót fektet be a kutatásba, és a Canon egyik legnagyobb kutatóközpontja.