Irodaszerek

Canon Pixma G2430

Még otthon is gyorsan nyomtathat alacsony nyomtatási költségek mellett. A Canon Pixma G2430 modell egy univerzális nyomtató, amellyel nyomtathat, másolhat és szkennelhet. Az újratölthető tintatartályokkal csökkentheti a működési költségeket a patronos nyomtatókhoz képest. Az egyszerű kezelés néhány gombbal felgyorsítja a nyomtatási feladatokat otthon vagy egy kis irodában.

 

 

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/háztartás: háztartás/kis munkacsoportok/ Home Office

Nyomtató interfész: USB

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: nem

Kijelző: nem

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 268 mm

Mélység: 557 mm

Magasság: 416 mm

Tömeg: 6 kg

Egyszerű kialakítás

A Canon többfunkciós tintasugaras eszköz kompakt méretekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően akár kisebb munkatérben is elhelyezhető. Az egyszerű kialakítás hozzájárul a kényelmes kezeléshez. A készülék műanyag testtel rendelkezik, finoman lekerekített élekkel. A felső rész egy lapos szkennerhez tartozik, vékony zárófedéllel. Hátul van egy adagolótálca 100 papírlap tárolására. A készülék előlapján több alapgombbal és állapotjelző LED-del ellátott kezelőpanel található. A bal oldalon a fekete tinta tartálya, a jobb oldalon pedig három különálló tartály található a színes tinták számára. A tartályok átlátszó ablakokkal rendelkeznek a tintaszint azonnali ellenőrzéséhez. A nyomtató hátoldalán található egy csatlakozó a hálózathoz való csatlakozáshoz és egy USB-port. Hátul található egy hulladéktinta tartály is. A gyári feldolgozás jó szinten van, a műanyagok kellően erősek.

 

 

 

3 az 1-ben funkciók

A többfunkciós készülék három teljes értékű funkciót kínál színes és monokróm módban történő nyomtatáshoz, másoláshoz és szkenneléshez. Beállíthatja a fényképek és dokumentumok szegély nélküli nyomtatását is. A nyomtató csak egy csatlakozási lehetőséget támogat, mégpedig az USB-kábelen keresztül. A másolás funkcióval szegély nélküli dokumentumokat és fényképeket másolhat, 2 oldalt 1 oldalra vagy 4 oldalt 1 oldalra, kerettörléssel másolhat és személyi okmányokat másolhat. A kétoldalas nyomtatás csak kézi módban, illesztőprogram-támogatással lehetséges.

Nyomtatási sebesség és minőség

Ez a modell tintasugaras technológiával nyomtat 4800 x 1200 Dpi felbontással, 2FINE (fekete-színes) nyomtatófej használatával. Egy perc alatt a készülék 11 oldalt nyomtat monokróm módban vagy 6 oldalt színes módban. 10 x 15 cm-es fényképeket nyomtat keret nélküli formátumban 45 másodperc alatt. A nyomatok élesek, a fényképek kellemes színvisszaadást mutatnak. A nyomtató sokféle papírra képes kiváló minőségben nyomtatni: sima papírra, fényképészeti fényes és matt papírra, félfényes papírra, kartonra, rávasalható fóliára, mágneses papírra, borítékokra és egyebekre.

 

A nyomtató előnyei

- kompakt méretek

- minőségi nyomtatás

- jó nyomtatási sebesség

- 3 az 1-ben funkciók

- tintatartály

- alacsony nyomtatási költségek

- egyszerű vezérlés

 

A nyomtató hátrányai

- hiányzik a vezeték nélküli csatlakoztatás

- nem támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást

Utántöltések

A nyomtató fő előnye az integrált tintatartály rendszer. A nyomtató könnyen kezelhető palackokban lévő tintát használ a patronok újratöltéséhez. Canon GI-41S (PGBK), GI-41S (C), GI-41S (M) és GI-41S (Y) szabványos tintapatronok. A fekete tintával 3100, a színes tintával 4400 oldalt nyomtat. Takarékos módban 3900 fekete-fehér vagy 4600 színes oldal. Nagy kapacitású patronokkal fekete-fehér módban akár 6000 oldal (takarékos mód 7600 oldal) vagy 7700 színes oldal (takarékos mód 8100 oldal) is elérhető.

Értékelés

A Canon Pixma G2430 multifunkciós készülék jó választás otthonra, távmunkára vagy kis irodába. A nyomtatás, másolás és szkennelés funkcióinak köszönhetően mindent megtalál, amire szüksége van egy kompakt készülékben. Ennek a készüléknek a fő előnye a tintatartály rendszer, melynek köszönhetően a nyomtatási költségek nagyon alacsonyak. A vezérlés egyszerű néhány gomb sgítségével. Sajnos ebből a modellből hiányzik a vezeték nélküli támogatás. Ha meglehet nélküle a nyomtatás folyamán, akkor szerezze be ezt a nagyon tisztességes multifunkciós készüléket megfizethető áron, alacsony nyomtatási költségek mellett. Ehhez a modellhez használja a Cashback promóciót (normál termékregisztráció).