Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Canon Pixma TR150 (akkumulátorral)

Hordozható nyomtató laptop akkumulátorral

Nincs sok olyan kompakt hordozható nyomtató, amely alkalmas utazás közbeni használatra. Az eladók kínálatában megszámlálhatjuk őket talán az egyik kezünk ujjain. Ezért örültünk a Canon portfóliójában megjelenő új hordozható készüléknek, a Pixma TR150 nevű modellnek. A nyomtatáshoz nem feltétlenül szükséges elektromos aljzat. Csak egy újratölthető akkumulátorra van szüksége, és ha lemerül az energiája, akkor egyszerűen csatlakoztatja a villamos hálózathoz és feltölti. Ez az új modell kiegészíti a régebbi Canon Pixma iP110 hordozható nyomtatót.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/ háztartás: háztartás, kisvállalkozás (önálló vállalkozó), üzleti utazó, otthoni iroda

Nyomtató interfész: USB - C/ Wi-Fi (2,4 GHz - 5 GHz)

Mobil csatlakoztatás: AirPrint/ Google Cloud Print/ Pixma Cloud Link/ Mopria/ Canon Print Service

Funkciók nyomtató/ többfunkció: Többfunkciós - nyomtatás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: nem (kézi)

Kijelző: igen (OLED 1.44 ")

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 322 mm

Mélység: 210 mm

Magasság: 66 mm

Tömeg: 2,1 kg (2,3 kg akkumulátorral)

 

Szép kialakítás az utazáshoz

Az új hordozható nyomtató a korábbi Pixma iP110 modell kialakításán alapul. Majdnem azonos méretekkel rendelkezik, és csak kissé nagyobb a tömege. Az élek kissé lekerekítettek, és a készülék ergonomikusabbnak tűnik. A műanyag puha textúrájú, így a nyomtató modernebbnek tűnik. A legnagyobb meglepetés a tetején a fedél alatt elrejtett kis kezelőpanel.Kinyitása után a felhasználó eljut a kicsi fekete-fehér OLED kijelzőhöz és az irányító gombhoz a vezérléshez. A 3,6 cm-es kijelzőn azonnal ellenőrizheti a tintaszintet, a vezeték nélküli térerősséget és a nyomtatási információkat. Az akkumulátor kapacitására vonatkozó információk közvetlenül a nyomtató hátsó részében található akkumulátoron láthatók. A 4 LED diódának köszönhetően megtudhatja, hogy mennyi energia maradt az akkumulátorban. A papírbemenet hátul található. Húzza ki a támaszték rudakat a papírlapok betöltése érdekében.  A papírkimenet elöl van. A kimeneti nyílást keskeny fedél védi. A készülék jobb oldalán található egy USB-port a töltőkábel számára, vagy USB-C-kábel csatlakoztatása egy power bankhoz, autós töltőhöz. Természetesen a nyomtatót egy elektromos aljzathoz is csatlakoztathatja, beépített tápegységgel ellátott kábellel. A felső fedél elrejti a kezelőpanelt és egy másik fedelet, amely alatt két tintapatron található. A készülék egy zárral van felszerelve, amely célja a lopás meggátlása. A gyári feldolgozás minősége kiváló. A felhasznált műanyagok erősek, és a finom textúrának köszönhetően a készülék nem csúszik a kézben, amikor hordozza. Az általános kialakítás kellemes, és nagy előrelépés a Canon hordozható nyomtató régebbi modelljéhez képest.

 

 

Funkciók hozzáadott értékkel

A Canon Pixma TR150 színes hordozható nyomtató A4-es méretig képes nyomtatni. A legnagyobb előny a vezeték nélküli csatlakoztatás a Wi-Fi-n keresztül a 2,4 GHz és 5 GHz sávokban. Nyomtathat csatlakoztatott mobileszközökről vagy felhőszolgáltatásokról. Ez a modell szó szerint vezeték nélküli, mert nem csak a számítógéphez való csatlakozást lehet mellőzni, hanem az elektromos hálózatra való csatlakozást is. A lekapcsolható, lítium-ion akkumulátor kapacitása 330 oldal, teljes töltési ideje körülbelül 2 óra 20 perc. A nyomtató manuálisan támogatja a szegély nélküli és kétoldalas nyomtatást. Nagyon jó tulajdonság, hogy akár 5 opciót is tárolhat a gyors nyomtatáshoz vagy az ismétlődő feladatokhoz. A Canon Pixma TR150 hordozható nyomtató egy másik érdekes funkciót kínál, amely az intelligens asszisztensek és az automatizálás támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant).

Nyomtatási sebesség és minőség

Kis mérete ellenére a nyomtató percenként 9 oldalt képes nyomtatni fekete-fehér módban, vagy 5,5 oldalt színesben. A nyomtatási minőség a 4800 x 1200 dpi legnagyobb felbontásban éles, nagyon jó fekete színben. A készülék ezt a pigment fekete tintának köszönheti. A papíradagolás korlátozott,max. 50 lap. A sima irodai papír mellett a Canon Pixma TR150 támogatja a Canon nagyfelbontású papírra (HR-101N), fényes Canon Plus II (PP-201), Canon mattra (MP-101), Canon kétoldalas mattra (MP-101D), borítékokra, kivehető fotómatricákra (RP-101), de mágneses fotópapírra (MG-101) való nyomtatást is.

 

A nyomtató előnyei

- kompakt hordozható méret

- alacsony tömeg

- a gyári feldolgozás minősége

- Wi-Fi csatlakoztatás (2,4 GHz -5 GHz)

- mobil csatlakoztatás

- intelligens asszisztensek és automatizálás támogatása

- újratölthető akkumulátorral működtetve (lehetőség az energiabank csatlakoztatására)

- egyszerű kezelés

- nyomtatási minőség

- 5 sablon a nyomtatás gyors kiválasztásához

- alternatív utántöltések támogatása

 

A nyomtató hátrányai

- a készülék ára

- nyomtatási költségek

- az eredeti utántöltések ára

 

Nyomtatóopatronok

A Canon Pixma TR150 hordozható nyomtató színes tintasugaras technológiával nyomtat, és 2 különálló patront használ a nyomtatáshoz. ChromaLife 100. A Canon PGI-35BK jelölésű fekete pigment tintapatron 191 oldalas kapacitású, a CLI -36 háromszínű tintapatron pedig 249 oldalas kapacitással bír. Alternatív patronok is kaphatók ehhez a modellhez, amelyek teljesen kompatibilisek és jelentősen csökkentik a nyomtatási költségeket.

Értékelés vagy csomagolja be irodáját utazáshoz

A magasabb ár ellenére a Canon Pixma TR150 hordozható színes nyomtató pozitívan lepett meg minket. Kicsi kompakt méretben a kellemes kialakítású készülék  mindent tartalmaz, amire a felhasználónak útközben szüksége van. A gyártó ezt a modellt "csomagolja be irodáját utazáshoz" szlogennel mutatja be. Pozitívum az intuitív, kényelmes kezelés, akár közvetlenül a mobiltelefonról, akár a kezelőpanelen. Vezeték nélküli csatlakoztatás Wi-Fi-n keresztül a 2,4 GHz és 5 Ghz sávokban, valamint az intelligens asszisztensek és az IFTTT rendszer támogatása szintén további előny. Ha olyan nyomtatóra van szüksége, amelyet biztonságosan betehet a táskájába, és bármikor előveheti és nyomtathat, akkor ez az új modell érdekes lehet Önnek.