Irodaszerek

Canon Pixma TS3150

A színes nyomtatáshoz, másoláshoz és szkenneléshez az egyik legolcsóbb tintasugaras multifunkciós készülék a Canon vállalat új modellsorából származik. A vonzó ár mellett éles dokumentumnyomtatást és a szegély nélküli fotónyomtatás lehetőségét is kínálja. Ez a modell egy egyszerű, jó csatlakozást biztosító eszköz, amely otthoni, hallgatói, de kis önálló irodák számára is alkalmas.

 

Rövid jellemzés

3 az 1-ben tintasugaras többfunkciós / színes nyomtatás / másolás / szkennelés / A4 / USB / Wi-Fi / PictBridge / Apple AirPrint / Google felhő nyomtatás / 46 dB zaj

Méretek és tömeg

Mélység 316 mm / szélesség 435 mm / magasság 145 mm / tömeg 3,9 kg

 

Formatervezés

A Canon Pixma TS3150 multifunkciós készülék nem tér el a Canon termékcsalád kialakításától, és az elején sem hiányzik a jellegzetes gyártó logója. Az újabb, modern megjelenés a minimalizmus szellemében rejlik, és a finoman lekerekített élek teszik teljessé az általános kellemes dizájnt. A klasszikus fekete változat matt változatban (könnyen karbantartható, ujjlenyomatok nem láthatók), bár ez nem valami eredeti, de a nyomtatóknál már megszoktuk az ilyen színes változatokat a fekete vagy a szürke különféle árnyalataiban. Ez a modell azonban fehér színben is kapható. Az elülső oldalon található a már említett logó és egy kimeneti tálca egy kicsúsztatható rúddal. Minden fontos kezelőszerv a bal felső sarokban található. A teljes bal oldalon hosszanti kezelőpanel gombokat, LED-eket és szegmentált fekete-fehér LCD kijelzőt tartalmaz, amelynek átlója 3,8 cm (1,5 "). A papírt a hátsó felső részbe töltik be, és amikor a felső fedelet kinyitják, a lapolvasóhoz jutunk.

Funkciók

A nagyon jó minőségű éles színes nyomtatás mellett másoláshoz és szkenneléshez is használhatja az eszközt. Ezeknek a funkcióknak a lehetősége és a készülék alacsony ára jelenti a fő pozitívumot. Nincs hiány a szegély nélküli nyomtatás támogatásában, és csak az a lehengoló, hogy nincs automatikus kétoldalas nyomtatás. Ugyanakkor továbbra is manuálisan nyomtathat mindkét oldalra. A számítógéphez vagy laptophoz való klasszikus csatlakozás mellett ez a modell támogatja a Wi-Fi-n keresztüli vezeték nélküli kapcsolatot, és ezáltal lehetősége van a gyors mobil nyomtatásra és szkennelésre. Van egy PictBridge interfész a fényképezőgépről történő közvetlen nyomtatáshoz, és a Pixma Cloud Link szoftvernek köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható a felhő tárolásához. Ez leegyszerűsíti a tárolt dokumentumokhoz és fotókhoz való hozzáférést a közösségi hálózatokról, valamint a közvetlen nyomtatást ezekről a hálózatokról. Ha Ön Instagram felhasználó, kihasználhatja a 13 x 13 cm (5 "x 5") négyzet alakú fotók szegély nélküli nyomtatását. Az új funkció a papírfelismerés és az automatikus indítás.

Nyomtatási sebesség és minőség

A multifunkciós készülék 4800 x 1200 dpi felbontással nyomtat két FINE (fekete és színes) tintapatron segítségével. A fekete-fehér nyomtatási sebesség 7,7 oldal / perc, és színes nyomtatást képes kezelni 4 oldal / perc sebességgel. 10x15 cm-es szegély nélküli fotónyomtatás kevesebb, mint 65 másodperc alatt megy végbe.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- kellemes, modern kialakítás

- kompakt méretek

- egyszerű kezelés

- papírérzékelő szenzor

- matt felület ujjlenyomat-álló (könnyen karbantartható)

- a dokumentumok éles nyomtatása

- szegély nélküli fotónyomtatás

- a mobil nyomtatás támogatása

- kiváló teljesítmény, minőség és ár arány

 

A nyomtató hátrányai

- nincs duplex (csak manuális duplex)

- lassabb nyomtatás

- nem tartalmazza a LAN-kapcsolat lehetőségét

Nyomtatópatronok

Ez a modell tintatechnikával nyomtat, két tintapatron segítségével. Fekete a Canon PG-545 jelöléssel és színes a Canon CL-546 jelöléssel. Lehetőség van Canon XL patronok használatára is ehhez a modellhez, és alternatív patronok használatával csökkentheti a nyomtatási költségeket. Ha kényelmesen és a lehető legjobb minőségben szeretne nyomtatni, próbálja ki a Premium TonerDepot márkájú patronokat. A prémium tintapatronok nyomtatási minősége 100% -ban megegyezik az eredeti patronokkal. Minden nemzetközi szabványnak megfelelnek, és ezzel a választással csökkenti a költségeket.

Értékelés

A Canon TS3150 multifunkciós készülék egy egyszerű eszköz jó minőségű dokumentumok és fényképek nyomtatásához. Másolási, szkennelési és mobil nyomtatási támogatást kínál. A praktikus kialakítás, a kompakt méretek és a matt fekete bevonat biztosan nem fog senkit megbántani. Könnyen kezelhető, közvetlenül a bekapcsolás után midjárt működik. A vásárlás legnagyobb vonzereje a megfizethető ár. Ez teszi a minőség és az ár szempontjából jó vásárlás jelöltjévé. Természetesen nem olyan eszköz egy munkakörnyezethez, ahol nagy a nyomtatási mennyiségre és nagy hatékonyságra van szükség. Jó választás hallgatói szobához vagy háztartáshoz igénytelen felhasználók számára.

Tipp az Ön számára

A Canon Message in Print alkalmazással láthatatlan üzenetet helyezhet be szöveg, zene, animáció vagy videó formájában közvetlenül a kinyomtatott fényképbe. Egy ilyen fénykép címzettje az iPhone-jával (iOS 9 és újabb) dekódolja a rejtett üzenetet.