Irodaszerek

Canon PIXMA TS5350/ TS5351/ TS5352/ TS5353

Újdonság az alkotók számára létrehozott minimalista kialakításban

A nyár végén a Canon vállalat új nyomtatókat mutatott be a Canon PIXMA TS sorozat európai piacához. A Canon PIXMA TS3350, a Canon PIXMA TS5350, a Canon PIXMA TS6350 és a Canon PIXMA TS8350 modelleket otthoni kreatív felhasználóknak, diákoknak, de kisebb grafikai stúdiók számára is tervezték. Ezeket egy önálló vállalkozó is felhasználná a  marketing nyomtatáshoz. Ezek az új modellek készek arra, hogy ösztönözzék a kreativitást az egész háztartás számára a nyomtatásban, a fotókezelésben és a különféle művészeti projektekben. A házon belüli alkalmazásokkal és a média széles skálájának támogatásával a nyomtatási lehetőségek a sima és fotópapírról matricákra, mágnesekre, körömmatricákra és vasalható másolatokra terjednek ki. Nem csak a modern kialakítás, hanem különösen az új, friss színek szó szerint vonzzák az ügyfelek figyelmét.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras, színes Felhasználás cég / háztartás: kisebb grafikai stúdió, háztartás

Nyomtató interfész: USB/ WLAN PictBridge/ Wi-Fi / Bluetooth

Mobil kapcsolat: AirPrint/ Google Cloud Print/ PIXMA Cloud Link / Mopria

Funkciók nyomtató/ többfunkció: többfunkció - nyomtatás/ másolás/ beolvasás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 403 mm

Mélység: 315 mm

Magasság: 148 mm

Tömeg: 6,3 kg

 

Kialakítás friss színekben

A TS5300 modellcsaládból származó Canon PIXMA multifunkciós készülék 4 színben kapható. A klasszikus fehér és matt fekete színt a rózsaszín és a zöld változat egészíti ki. Annak ellenére, hogy a paraméterek szempontjából ugyanaz a modell, a gyártó minden színes változatot saját címkével jelölt meg. Ezért megtalálhatja a modellneveket: Canon PIXMA TS5350 - fekete, Canon PIXMA TS5351 - fehér, Canon PIXMA TS 5352 - rózsaszín és Canon PIXMA TS5353 - zöld. A szilárd műanyag felülete matt színű. A készülék egy 2-tónusú színsémát kombinál, amelyet középen egy érdekes sáv oszt meg, LED-es állapotjelzőkkel. A formatervezés modern, a többfunkciós eszköz pedig friss és stílusos. A készülék széle kissé lekerekített, és az ergonómia nagyon jó. Az elülső összecsukható panel vezérlőelemei logikusan vannak elrendezve és a hozzáférés kényelmes. Az eszköz felső része a nyitható műanyag burkolathoz tartozik, amely alatt van egy síkágyas CIS szkenner. Hátul van egy papíradagoló bemeneti nyílása. Az elülső oldalon a vezérlőpulton a bal oldalon látható a gyártó logója és az alacsony profilú vezérlőgombok, valamint a jobb oldalon egy 1,44 "-es OLED kijelző. A gyors csatlakozáshoz megtalálja a QR és a Wireless Conect gombokat. Az elülső oldal alsó részén van bemeneti  papíradagoló  tálca, fölötte pedig a papír kimenete található egy kihúzható résszel. Ez a modell támogatja a kétirányú papír adagolását. Hátul csak a hálózathoz való csatlakozás és az USB kábellel a számítógéphez történő csatlakoztatás található. A formatervezés pozitív értékelést érdemel. A Canon PIXMA TS5350 / 51/52/53 multifunkciós készülék első látásra elegáns, modern megjelenést nyújt. A minimalista kialakítás, a kompakt méretek és a friss színek ideálissá teszik egy modern otthonba vagy kis irodába. A készüléken kívül a csomag tartalmaz FINE tintapatronokat fekete és színes háromszínű utántöltővel, tápkábelt, telepítőlemezt és kézikönyveket. Töltse le a Canon PRINT Inkjet / Selphy, az Easy-PhotoPrint Editor és a Creative Park alkalmazásokat iOS és Android számára közvetlenül a csomagolásból, QR-kódok segítségével.

 

Funkciók (minden egyben)

A Canon PIXMA TS5350 / 51/52/53 modell egy sokoldalú multifunkciós készülék. A nyomtatási funkción kívül másolási és szkennelési funkciót is tartalmaz. Minden egy kompakt készülékben. A kiváló csatlakoztatás dicséretet érdemel, amelyet különösen a fotózás rajongói fognak értékelni. A nyomtató a vezeték nélküli kapcsolat támogatása mellett a Wi-Fi, Bluetooth, Apple AirPrint, Google Cloud Print és Mopria révén támogatja a PictBridge (WLAN) szolgáltatást is. Van nyomtatási támogatás a felhőben való tárolásra és a közösségi hálózatokra is. A közösségi hálózatok felhasználói a Canon Print segítségével tipikusan 9 x 9 cm vagy 13 x 13 cm négyzet formátumban nyomtathatják fotóikat. A vezérlés a kijelzőn megjelenő áttekinthető információknak köszönhetően kényelmes. Könnyen beállíthatja a készüléket. A képernyőn megjelenő nyelvi menü közül 33 nyelven választhat, beleértve a szlovák és a cseh nyelvet is. A sok funkciót kiegészíti az automatikus kétoldalas nyomtatás a papír megtakarítására és az automatikus papírszélesség-észlelése.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A többfunkciós készülék tintasugaras technológiával nyomtat 4800 x 1200 dpi felbontással. Percenként 13 oldalt nyomtat fekete-fehéren vagy 6,8 oldalt színesen. A szkennelési sebesség 14 oldal / perc. 10 x 15 cm-es képek szegély nélküli nyomtatása körülbelül 36 másodperc alatt nyomtatódik ki a készülékkel. A papír kezelése kényelmes. Töltsön papírt az elülső adagolótálcába, amelynek kapacitása 100 lap, vagy a hátsó tálcába, 100 ív kapacitással, normál papírra, vagy 20 ív fotópapírt. A maximális papírméret A4 formátum. A készülék a hordozók széles skáláját támogatja. A klasszikus irodai papír és a különféle fotópapír mellett öntapadós fotómatricákra, mágnesekre, mágnespapírra és vasalható másolatokra is nyomtathat világos és sötét szövetekre. A fekete-fehér dokumentumok nyomtatási minősége a pigmenttintának köszönhetően kiváló. A dokumentumok élesek és mélyen feketék. Eredeti papírokkal nagyon magas színvonalú képet kaphat a színes fényképekről.

 

A nyomtató előnyei

 - modern, friss kialakítás

- 4 színes változat

- minőségi gyári feldolgozás

- ergonómia

- funkció (minden egyben)

- színes nyomtatás sokféle hordozóra

- nyomtatási minőség

- duplex

- a papír szélességének automatikus felismerése

- szegély nélküli fotónyomtatás

- csatlakoztatás

- a mobil nyomtatás támogatása

- a gyártó támogatási alkalmazásai

- egyszerű működtetés

- az ár

 

A nyomtató hátrányai

- fekete-fehér kijelző

- közös háromszínű patron

 

Nyomtatópatronok

A Canon PIXMA TS5350/ 51/52/53 multifunkciós készülék hibrid tintarendszert használ két ChromaLife 100 tintával ellátott FINE patronnal, hogy a nyomtatott (hosszú élettartamú) fénykép minőségét az eredeti hordozón akár 100 évig megőrizze. A szabványos PG-560 patron fekete pigment tintával 180 oldal hozammal rendelkezik. A CL-561 háromszínű színes patron, 180 oldal kapacitással rendelkezik. A nyomtató támogatja a nagy kapacitású XL patronok használatát is. Nyomtasson 400 oldalt a PG-560XL fekete kazettával és 300 oldalt (A4 / 5% -os lefedettség) a PG-561XL színes kazettával.

 

Értékelés

Hozza ki a legtöbbet ebből a többfunkciós készülékből fényképek nyomtatásához és személyre szabásához, valamint kreatív projektekhez. Mindent kínál, amire a modern felhasználónak szüksége van. Kiváló minőségű nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókkal rendelkezik. Kiváló csatlakoztathatóság és továbbfejlesztett fotó- és dokumentumszerkesztő képességei vannak a gyártó által ingyenesen letölthető alkalmazásokkal. A vezérlés és az áttekinthető kijelző biztosítja a modell kényelmes használatát. Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a nyomtatási paraméterek megfelelő beállítása révén csökkentheti a nyomtatási költségeket. Az egyetlen dolog, amelyet mi hátránynak értékelünk, az egy háromszínű patron használata a színes nyomtatáshoz. Éppen ellenkezőleg, a stílusos, modern dizájn és a friss színes verziók, amelyekben multifunkciós készülékeket gyártják, nagy pluszt érdemelnek. Nagyon érdekes a  pasztellzöld színű modell.