Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Canon PIXMA TS5350/ TS5351/ TS5352/ TS5353

Újdonság az alkotók számára létrehozott minimalista kialakításban

A nyár végén a Canon vállalat új nyomtatókat mutatott be a Canon PIXMA TS sorozat európai piacához. A Canon PIXMA TS3350, a Canon PIXMA TS5350, a Canon PIXMA TS6350 és a Canon PIXMA TS8350 modelleket otthoni kreatív felhasználóknak, diákoknak, de kisebb grafikai stúdiók számára is tervezték. Ezeket egy önálló vállalkozó is felhasználná a  marketing nyomtatáshoz. Ezek az új modellek készek arra, hogy ösztönözzék a kreativitást az egész háztartás számára a nyomtatásban, a fotókezelésben és a különféle művészeti projektekben. A házon belüli alkalmazásokkal és a média széles skálájának támogatásával a nyomtatási lehetőségek a sima és fotópapírról matricákra, mágnesekre, körömmatricákra és vasalható másolatokra terjednek ki. Nem csak a modern kialakítás, hanem különösen az új, friss színek szó szerint vonzzák az ügyfelek figyelmét.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras, színes Felhasználás cég / háztartás: kisebb grafikai stúdió, háztartás

Nyomtató interfész: USB/ WLAN PictBridge/ Wi-Fi / Bluetooth

Mobil kapcsolat: AirPrint/ Google Cloud Print/ PIXMA Cloud Link / Mopria

Funkciók nyomtató/ többfunkció: többfunkció - nyomtatás/ másolás/ beolvasás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 403 mm

Mélység: 315 mm

Magasság: 148 mm

Tömeg: 6,3 kg

 

Kialakítás friss színekben

A TS5300 modellcsaládból származó Canon PIXMA multifunkciós készülék 4 színben kapható. A klasszikus fehér és matt fekete színt a rózsaszín és a zöld változat egészíti ki. Annak ellenére, hogy a paraméterek szempontjából ugyanaz a modell, a gyártó minden színes változatot saját címkével jelölt meg. Ezért megtalálhatja a modellneveket: Canon PIXMA TS5350 - fekete, Canon PIXMA TS5351 - fehér, Canon PIXMA TS 5352 - rózsaszín és Canon PIXMA TS5353 - zöld. A szilárd műanyag felülete matt színű. A készülék egy 2-tónusú színsémát kombinál, amelyet középen egy érdekes sáv oszt meg, LED-es állapotjelzőkkel. A formatervezés modern, a többfunkciós eszköz pedig friss és stílusos. A készülék széle kissé lekerekített, és az ergonómia nagyon jó. Az elülső összecsukható panel vezérlőelemei logikusan vannak elrendezve és a hozzáférés kényelmes. Az eszköz felső része a nyitható műanyag burkolathoz tartozik, amely alatt van egy síkágyas CIS szkenner. Hátul van egy papíradagoló bemeneti nyílása. Az elülső oldalon a vezérlőpulton a bal oldalon látható a gyártó logója és az alacsony profilú vezérlőgombok, valamint a jobb oldalon egy 1,44 "-es OLED kijelző. A gyors csatlakozáshoz megtalálja a QR és a Wireless Conect gombokat. Az elülső oldal alsó részén van bemeneti  papíradagoló  tálca, fölötte pedig a papír kimenete található egy kihúzható résszel. Ez a modell támogatja a kétirányú papír adagolását. Hátul csak a hálózathoz való csatlakozás és az USB kábellel a számítógéphez történő csatlakoztatás található. A formatervezés pozitív értékelést érdemel. A Canon PIXMA TS5350 / 51/52/53 multifunkciós készülék első látásra elegáns, modern megjelenést nyújt. A minimalista kialakítás, a kompakt méretek és a friss színek ideálissá teszik egy modern otthonba vagy kis irodába. A készüléken kívül a csomag tartalmaz FINE tintapatronokat fekete és színes háromszínű utántöltővel, tápkábelt, telepítőlemezt és kézikönyveket. Töltse le a Canon PRINT Inkjet / Selphy, az Easy-PhotoPrint Editor és a Creative Park alkalmazásokat iOS és Android számára közvetlenül a csomagolásból, QR-kódok segítségével.

 

Funkciók (minden egyben)

A Canon PIXMA TS5350 / 51/52/53 modell egy sokoldalú multifunkciós készülék. A nyomtatási funkción kívül másolási és szkennelési funkciót is tartalmaz. Minden egy kompakt készülékben. A kiváló csatlakoztatás dicséretet érdemel, amelyet különösen a fotózás rajongói fognak értékelni. A nyomtató a vezeték nélküli kapcsolat támogatása mellett a Wi-Fi, Bluetooth, Apple AirPrint, Google Cloud Print és Mopria révén támogatja a PictBridge (WLAN) szolgáltatást is. Van nyomtatási támogatás a felhőben való tárolásra és a közösségi hálózatokra is. A közösségi hálózatok felhasználói a Canon Print segítségével tipikusan 9 x 9 cm vagy 13 x 13 cm négyzet formátumban nyomtathatják fotóikat. A vezérlés a kijelzőn megjelenő áttekinthető információknak köszönhetően kényelmes. Könnyen beállíthatja a készüléket. A képernyőn megjelenő nyelvi menü közül 33 nyelven választhat, beleértve a szlovák és a cseh nyelvet is. A sok funkciót kiegészíti az automatikus kétoldalas nyomtatás a papír megtakarítására és az automatikus papírszélesség-észlelése.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A többfunkciós készülék tintasugaras technológiával nyomtat 4800 x 1200 dpi felbontással. Percenként 13 oldalt nyomtat fekete-fehéren vagy 6,8 oldalt színesen. A szkennelési sebesség 14 oldal / perc. 10 x 15 cm-es képek szegély nélküli nyomtatása körülbelül 36 másodperc alatt nyomtatódik ki a készülékkel. A papír kezelése kényelmes. Töltsön papírt az elülső adagolótálcába, amelynek kapacitása 100 lap, vagy a hátsó tálcába, 100 ív kapacitással, normál papírra, vagy 20 ív fotópapírt. A maximális papírméret A4 formátum. A készülék a hordozók széles skáláját támogatja. A klasszikus irodai papír és a különféle fotópapír mellett öntapadós fotómatricákra, mágnesekre, mágnespapírra és vasalható másolatokra is nyomtathat világos és sötét szövetekre. A fekete-fehér dokumentumok nyomtatási minősége a pigmenttintának köszönhetően kiváló. A dokumentumok élesek és mélyen feketék. Eredeti papírokkal nagyon magas színvonalú képet kaphat a színes fényképekről.

 

A nyomtató előnyei

 - modern, friss kialakítás

- 4 színes változat

- minőségi gyári feldolgozás

- ergonómia

- funkció (minden egyben)

- színes nyomtatás sokféle hordozóra

- nyomtatási minőség

- duplex

- a papír szélességének automatikus felismerése

- szegély nélküli fotónyomtatás

- csatlakoztatás

- a mobil nyomtatás támogatása

- a gyártó támogatási alkalmazásai

- egyszerű működtetés

- az ár

 

A nyomtató hátrányai

- fekete-fehér kijelző

- közös háromszínű patron

 

Nyomtatópatronok

A Canon PIXMA TS5350/ 51/52/53 multifunkciós készülék hibrid tintarendszert használ két ChromaLife 100 tintával ellátott FINE patronnal, hogy a nyomtatott (hosszú élettartamú) fénykép minőségét az eredeti hordozón akár 100 évig megőrizze. A szabványos PG-560 patron fekete pigment tintával 180 oldal hozammal rendelkezik. A CL-561 háromszínű színes patron, 180 oldal kapacitással rendelkezik. A nyomtató támogatja a nagy kapacitású XL patronok használatát is. Nyomtasson 400 oldalt a PG-560XL fekete kazettával és 300 oldalt (A4 / 5% -os lefedettség) a PG-561XL színes kazettával.

 

Értékelés

Hozza ki a legtöbbet ebből a többfunkciós készülékből fényképek nyomtatásához és személyre szabásához, valamint kreatív projektekhez. Mindent kínál, amire a modern felhasználónak szüksége van. Kiváló minőségű nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókkal rendelkezik. Kiváló csatlakoztathatóság és továbbfejlesztett fotó- és dokumentumszerkesztő képességei vannak a gyártó által ingyenesen letölthető alkalmazásokkal. A vezérlés és az áttekinthető kijelző biztosítja a modell kényelmes használatát. Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a nyomtatási paraméterek megfelelő beállítása révén csökkentheti a nyomtatási költségeket. Az egyetlen dolog, amelyet mi hátránynak értékelünk, az egy háromszínű patron használata a színes nyomtatáshoz. Éppen ellenkezőleg, a stílusos, modern dizájn és a friss színes verziók, amelyekben multifunkciós készülékeket gyártják, nagy pluszt érdemelnek. Nagyon érdekes a  pasztellzöld színű modell.