Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Canon Pixma TS705

Színes nyomtató otthoni asszisztens támogatással

A színes, öt különálló tintával működő  Canon Pixma TS705 nyomtató kellemes kialakítása és kompakt mérete mellett támogatást nyújt a Wi-Fi és az Amazon Alexa, valamint a Google Assistant otthoni asszisztensek számára is. Kis mérete ellenére gazdag funkcionális berendezéssel és szabványos feletti csatlakozással rendelkezik. Ha megbízható nyomtatót keres, amely garantálja a kiváló nyomtatási minőséget és a hatékony működést kisvállalkozásban vagy otthoni irodában, akkor valószínű, hogy ez a modell érdekelni fogja Önt.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég / háztartás: háztartás, kisvállalkozás

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi / Bluetooth

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkció - nyomtatás / szkennelés mobilról / AirPrint / Google Cloud Print 

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 372 mm

Mélység: 365 mm

Magasság: 149 mm

Tömeg: 5,4 kg

 

Modern formatervezés

 Az új modell felváltja a régebbi és nagyon népszerű Canon Pixma iP7250 készüléket. A belső enyhe innováció mellett az új modell kialakításban is átalakult. A fényes műanyagot egy fekete szín matt változata váltotta fel. Az oldalsó élek lekerekítettek, de a felső kerekítés eltűnt, így a nyomtató sokkal koherensebbé és kompaktabbá válik a 18% -os méretcsökkentésnek köszönhetően. Megjelent itt egy új 2 soros LCD-kijelző és a bemeneti adagolótálca is megváltozott.  A Canon Pixma TS705 színes nyomtató nagyon szép és stílusos. Vizuálisan nincs ok a  panaszra.

 

Az otthoni asszisztens funkciói és támogatása

A Canon Pixma TS705 készüléket fényképek és színes dokumentumok nyomtatására tervezték. Teljesítményével és funkcióival kielégíti az igényeket, nem csak otthon, hanem egy kisebb irodában is. A gazdag csatlakoztathatóságnak köszönhetően a nyomtatót nagysebességű USB porton, Ethernet kábel és LAN hálózaton keresztül csatlakoztathatja a számítógéphez és a laptophoz, valamint támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Wi-Fi kapcsolat használatával élvezheti a nyomtatást a mobileszközökről. A gazdag felületet a Bluetooth egészíti ki. Kissé lehangoló, hogy a nyomtató csak a 2,4 GHz-es sávot képes kezelni vezeték nélküli hálózaton. A mobiltelefonról történő nyomtatás mellett a nyomtató támogatja az AirPrint, a Google Cloud Print és a felhőtárolóból történő nyomtatást is. De a legnagyobb meglepetés az otthoni asszisztensek támogatása okozza. A Canon Pixma TS705 nyomtató együtt dolgozik az Amazon Alexával és a Google Assisstant-tal. Noha ez nem egy többfunkció a belső szkennerrel, a nyomtató a beolvasott dokumentumokat közvetlenül az Ön mobiltelefonjáról tudja kezelni az alkalmazás segítségével. Beolvasott (fotó) dokumentum, konvertálható PDF dokumentumba vagy nyomtatható. Az automatikus kétoldalas nyomtatás természetesen itt sem hiányzik. Nem hiányzik a közvetlen lemeznyomtatás támogatása sem és a Nail Sticker Creator alkalmazás segítségével körömmatricáit is kinyomtathatja.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A Canon Pixma TS705 nyomtatómodell maximális felbontása 4800 x 1200 dpi. Színesen körülbelül 10 oldalt nyomtat, fekete-fehér módban pedg 15 oldalt nyomtat A4 formátumban. A 10x15 cm-es szegély nélküli fényképnyomtatást kevesebb, mint 21 másodperc alatt kezeli. Az első oldal nyomtatásához 8 másodperc szükséges fekete-fehér módban és 10 másodpercre színesben. Ez a modell különféle papírtípusok széles skáláját támogatja. A 64–105 g / m2 súlyú sima papíron kívül használhat fényes, félig fényes és matt fotópapírt, valamint egyéb művészeti papírt, mágneses fotópapírt, fóliákat és fotómatricákat. Mindenekelőtt a nyomtató lehetőséget kínál a lemezekre való nyomatok átvitelére is.  A 250 lapos bemeneti adagolótálcát kiegészíti a 100 lapos hátsó tálca vagy 20 fotópapírra. A minőség magas. Ennek a modellnek minden bizonnyal nincs miért szégyenkeznie.

 

A nyomtató előnyei

- modern, elegáns formatervezés

- minőségi gyári feldolgozás

- matt felület (kevésbé hajlamos a lenyomatokra)

- kompakt méret

- gazdag csatlakoztatás

- az otthoni asszisztensek támogatása

- színes nyomtatás

- nyomtatási minőség

- a lemezekre nyomtatás és körömmatricák kinyomtatása

- beolvasás lehetősége mobiltelefon használatával

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- az opcionális nagy kapacitású patronok támogatása

- a menü elhelyezése SK-ban, CZ-ben (összesen 32 nyelv)

 

A nyomtató hátrányai

- nagyobb zajszint

- kisebb LCD-kijelző (2 soros)

- nem tartalmaz gazda USB portot

- Wi-Fi csak a 2,4 GHz-es sávban

 

Nyomtatópatronok

A Canon Pixma TS705 modell ugyanúgy, mint az elődje, a Canon Pixma iP7250, 5 különálló tintát használ a nyomtatáshoz. A fekete CLI-581BK, a pigmentfekete PGI-580PGBK (fényképészeti kék) és a ciánkék színű tinták, a CLI-581C, a bíborvörös CLI-581M és a sárga CLI-581Y mellett. Előnye az, hogy a standard méret mellett nagy kapacitású XL és XXL patronokat is választhat.

 

Értékelés

A Canon Pixma TS705 színes nyomtató jó utódja a kifutóban levő Canon Pixma iP7250-nek. Ez volt az egyik legkelendőbb háztartási fotónyomtató. Az új modell szép, eredeti  kialakítású és jó kivitelezésű. Még mindig műanyagból készül, de matt változatban még elég erős. A kijelző kisebb, de elegendő ahhoz, hogy információt kapjon a menüben a töltés és mozgás állapotáról. Plusz a lokalizáció az SK és CZ nyelven, összesen akár 32 nyelven. Ez a modell figyeli a piac mozgását, a követelményeket és egy otthoni asszisztens támogatása minden bizonnyal jól jön. Ez nem egy multifunkcionális, hanem egy monofunkciós nyomtató, ezért sajnos a beépített nagyfelbontású szkennerrel itt nem számolhat. Helyettesítésként használhatja a mobil alkalmazásból származó beolvasást az alkalmazáson keresztül. Ez egy nagyon kényelmes megoldás. A Canon Pixma TS705 nyomtató intuitív módon működik, méreteinek köszönhetően az otthoni bármely irodai vagy munkahelyi sarokba befér. Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a nagy kapacitású XXL patronok segítségével megtakaríthatja a költségeket. Választhat alternatív utántöltőket is, amelyekkel a költségek akár 40% -át megtakaríthatja.