Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Canon Pixma TS7650i

A Canon vállalat két új, intelligens és kiváló minőségű többfunkciós otthoni nyomtatóval bővítette PIXMA-kínálatát minden az egyben típussal. Az innovatív otthoni nyomtatási megoldások új modelljei a Canon PIXMA TS7650i és a PIXMA TS7750i, amelyek értékesítése 2023 októberétől várható. Mindkét nyomtató kiváló minőségű, kompakt és valóban sokoldalú. Úgy vannak beállítva, hogy optimalizálják a munkafolyamatokat az Ön otthona kényelmében.

 

 

Közelebbről megvizsgáljuk a Canon Pixma TS7650i modellt, amely gyors, kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé, egyszerű vezérléssel és eredményekkel. A nyomtató 2,7 hüvelykes színes kijelzővel van felszerelve, amely egyszerű beállítást és vezérlést tesz lehetővé. A Canon Pixma TS7650i nyomtatási, szkennelési és másolási lehetőséget kínál, így otthoni használatra is sokoldalú eszköz. A praktikum és a könnyű használhatóság szem előtt tartásával tervezték, így ideális megoldást jelent a mindennapi nyomtatási szükségletekhez, hogy új szintre emelje otthonát, tanulását, munkahelyét vagy kreatív terét.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Céges/háztartási felhasználás: háztartás, távmunka, kisiroda

Nyomtató interfész: USB/ Wi-Fi/ Wi-Fi Direct

Mobil csatlakozás: AirPrint/ Pixma Cloud Link/ Mopria/ Canon Print Service

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 374 mm

Mélység: 350 mm

Magasság: 168 mm

Tömeg: 6,3 kg

 

Vonzó kialakítás fehér színben

A Canon Pixma TS7650i nyomtatót a gyakorlatiasság és a könnyű használat szem előtt tartásával tervezték. Tartalmaz egy 2,7 hüvelykes (6,7 cm) színes érintőképernyős LCD-kijelzőt, valamint egy dönthető panelt érintőgombokkal és LED-es háttérvilágítással. A panelt függőlegesen vagy 45°-os szögben állíthatja be. Kompakt méreteivel a nyomtató helyet takarít meg a sokféle funkciónak köszönhetően egy készülékben, modern kialakításával pedig könnyedén beilleszthető bármely otthoni vagy munkahelyi sarokba. A fehér kivitelben, finoman lekerekített élekkel ez a modell stílusosnak tűnik. A felső rész a síkágyas szkenner vékony műanyag fedelének van fenntartva. Hátul van egy bemenet az opcionális média számára. A készülék előlapján egy nagy billenő panel található kijelzővel, alatta pedig a papírkimenet és a papírbemeneti tálca. A csatlakoztatáshoz szükséges csatlakozók a készülék hátulján találhatók. A gyári feldolgozás kiváló minőségű és a műanyagok kellően erősek.

All-In-One funkciók

A többfunkciós Canon Pixma TS7650i egy univerzális készülék színes nyomtatás, másolás és szkennelés funkcióval. Szegély nélkül nyomtathat A4-es méretig. A nyomtató támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást és egy új funkciót, amely egyetlen gombnyomással másolatot készít az oldaláról. Képes dokumentumokat és fényképeket másolni. Támogatja a szegély nélküli másolást, a kétoldalas másolást, a 2 az 1-re és a 4 az 1-re másolást, az éltörléses másolást (csak síküveg), az igazolványmásolást, a túlméretes másolást és a csempemásolást.

A nyomtató támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot Wi-Fi-n keresztül és a felhőhöz való csatlakozással. Ezt egy QR-kód beolvasásával és a mobileszköz és a nyomtató közötti közvetlen kapcsolat létrehozásával lehet elindítani. A munkafolyamatok további optimalizálása érdekében ez a nyomtató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a QR-kód funkción keresztül közvetlenül a mobileszközükre küldve beolvassák a dokumentumokat anélkül, hogy további alkalmazásokat vagy megoldásokat kellene használniuk. Az intelligens funkcióknak, valamint a Canon PRINT, Apple AirPrint és Mopria szolgáltatásoknak köszönhetően számos mobileszközről nyomtathat. További alkalmazások és szoftverek bővítik a kreatív lehetőségeket a Creative Park, az Easy-Photo Print Editor, az Easy-Layout Editor és a PosterArtist Web segítségével.

A vezérlés kényelmes a felhasználói környezetnek, a Switch UI-nak köszönhetően, amely megkönnyíti a nyomtatási feladatokat a színes, ikonokkal ellátott menün keresztül egy adott feladathoz, legyen szó munkáról, tanulásról vagy kreatív tevékenységről. A felhasználók gyorsan válthatnak az ikonok között a képernyő tetején található menüben, testreszabhatják a háttérszínt, és zárolhatnak olyan funkciókat, amelyekre nincs szükségük. A háztartás különböző tagjai létrehozhatják saját profiljukat, így könnyebben és gyorsabban érhetik el a leggyakrabban használt beállításokat. A felhasználói felület 33 nyelvet támogat, köztük a szlovák és a magyar nyelvet.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A Canon PIXMA TS7650i modell tintasugaras technológiával nyomtat, kiváló minőségű FINE patronokkal. Színes módban percenként 15 oldalt, monokróm módban pedig 10 oldalt nyomtat. Körülbelül 19 másodpercet vesz igénybe a szegély nélküli, 4 x 6 hüvelykes fényképek nyomtatása. A nyomtatót úgy tervezték, hogy kiváló minőségű dokumentumnyomtatást biztosítson, kiváló tartóssággal és ellenáll a kiemelőkkel, súrlódásokkal és a vízzel szemben. Az előny a kétirányú papíradagolás a 100 lapos elülső adagolótálca és a 20 lapos hátsó papíradagoló segítségével. A többfunkciós nyomtató sokféle papírra nyomtat: Sima papír (64 g/m2 - 105 g/m2), Canon Red Label Superior (WOP111) Irodai színes papír Canon Oce (SAT213) Fotópapír Pro Platinum (PT-101), Fotó papír Pro Luster (LU-101), Photo Paper Plus félfényes (SG-201), fotópapír fényes "mindennapi használatra" (GP-501) fotópapír matt (MP-101), fotópapír plusz fényes II (PP- 201) vasalható fóliák sötét anyagokhoz (DF-101), vasalható fóliák világos anyagokhoz (LF-101). A maximális támogatott papírméret A4 formátum.

 

A nyomtató előnyei

- modern dizájn jó ergonómiával

- kompakt méret

- minőségi gyári feldolgozás

- nagy érintőképernyős LCD kijelző

- 3 az 1-ben multifunkcionalitás

- színes nyomtatás

- nyomtatási minőség és sebesség

- vezeték nélküli kapcsolat

- felhőkapcsolat

- mobileszközökről történő nyomtatás támogatása

- könnyű kapcsolat beállítása QR-kód segítségével

- kényelmes vezérlés (barátságos felhasználói felület 33 nyelv támogatásával)

- teljesítmény, minőség és ár arány

 

A nyomtató hátrányai

- nem tartalmazza a LAN hálózathoz való csatlakozást

- hiányzik az ADF

- vékonyabb szkenner fedél

 

Nyomtatópatronok

Ez a modell két FINE tintapatronnal nyomtat. A Canon CL-586 feliratú háromszínű patron kapacitása szabványos méretben 180, a nagy kapacitású XL-es változatban 300 oldal. A Canon PG-585 fekete tintapatron kapacitása 180 oldal vagy 300 oldal az XL változatban.

A PIXMA TS7650i kompatibilis a PIXMA Print Plan szolgáltatással, a Canon rugalmas tinta-előfizetési szolgáltatásával, több havi díjszabással attól függően, hogy hány oldalt nyomtatnak havonta. Ez az adott ország támogatásától függ.

Értékelés

Ez a nyomtató olyan nyomtatási megoldást kínál, amely könnyedén és gyorsan biztosít minőségi nyomatokat, és azt ígéri, hogy forradalmasítja és leegyszerűsíti az otthoni munkát. Legyen szó akár diákról, akinek nyomtatóra van szüksége a tanfolyami munkához, egy kisvállalkozást otthonról irányító művészeti és kézműves-rajongó, vagy egyszerűen csak olyan valaki, aki értékeli a gyors, jó minőségű fotónyomatokat, ez az új többfunkciós funkció életre hívja elképzeléseit papíron.

Az új Canon PIXMA TS7650i és TS7750i nyomtatók magasabb modellcsaláddal rendelkeznek, mint a PIXMA TS5350a és PIXMA TS7450a nyomtatók, és alacsonyabbakkal, mint a Canon PIXMA TS6350a. A Canon a közelmúltban jelentette be az új Canon PIXMA TS8751 nyomtatót, amely a kiváló minőségű fotónyomtatást szolgáló multifunkcionális otthoni nyomtató helyébe lép, amely a PIXMA kínálatának élén áll majd.