Irodaszerek

Canon Pixma TS7650i

A Canon vállalat két új, intelligens és kiváló minőségű többfunkciós otthoni nyomtatóval bővítette PIXMA-kínálatát minden az egyben típussal. Az innovatív otthoni nyomtatási megoldások új modelljei a Canon PIXMA TS7650i és a PIXMA TS7750i, amelyek értékesítése 2023 októberétől várható. Mindkét nyomtató kiváló minőségű, kompakt és valóban sokoldalú. Úgy vannak beállítva, hogy optimalizálják a munkafolyamatokat az Ön otthona kényelmében.

 

 

Közelebbről megvizsgáljuk a Canon Pixma TS7650i modellt, amely gyors, kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé, egyszerű vezérléssel és eredményekkel. A nyomtató 2,7 hüvelykes színes kijelzővel van felszerelve, amely egyszerű beállítást és vezérlést tesz lehetővé. A Canon Pixma TS7650i nyomtatási, szkennelési és másolási lehetőséget kínál, így otthoni használatra is sokoldalú eszköz. A praktikum és a könnyű használhatóság szem előtt tartásával tervezték, így ideális megoldást jelent a mindennapi nyomtatási szükségletekhez, hogy új szintre emelje otthonát, tanulását, munkahelyét vagy kreatív terét.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Céges/háztartási felhasználás: háztartás, távmunka, kisiroda

Nyomtató interfész: USB/ Wi-Fi/ Wi-Fi Direct

Mobil csatlakozás: AirPrint/ Pixma Cloud Link/ Mopria/ Canon Print Service

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 374 mm

Mélység: 350 mm

Magasság: 168 mm

Tömeg: 6,3 kg

 

Vonzó kialakítás fehér színben

A Canon Pixma TS7650i nyomtatót a gyakorlatiasság és a könnyű használat szem előtt tartásával tervezték. Tartalmaz egy 2,7 hüvelykes (6,7 cm) színes érintőképernyős LCD-kijelzőt, valamint egy dönthető panelt érintőgombokkal és LED-es háttérvilágítással. A panelt függőlegesen vagy 45°-os szögben állíthatja be. Kompakt méreteivel a nyomtató helyet takarít meg a sokféle funkciónak köszönhetően egy készülékben, modern kialakításával pedig könnyedén beilleszthető bármely otthoni vagy munkahelyi sarokba. A fehér kivitelben, finoman lekerekített élekkel ez a modell stílusosnak tűnik. A felső rész a síkágyas szkenner vékony műanyag fedelének van fenntartva. Hátul van egy bemenet az opcionális média számára. A készülék előlapján egy nagy billenő panel található kijelzővel, alatta pedig a papírkimenet és a papírbemeneti tálca. A csatlakoztatáshoz szükséges csatlakozók a készülék hátulján találhatók. A gyári feldolgozás kiváló minőségű és a műanyagok kellően erősek.

All-In-One funkciók

A többfunkciós Canon Pixma TS7650i egy univerzális készülék színes nyomtatás, másolás és szkennelés funkcióval. Szegély nélkül nyomtathat A4-es méretig. A nyomtató támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást és egy új funkciót, amely egyetlen gombnyomással másolatot készít az oldaláról. Képes dokumentumokat és fényképeket másolni. Támogatja a szegély nélküli másolást, a kétoldalas másolást, a 2 az 1-re és a 4 az 1-re másolást, az éltörléses másolást (csak síküveg), az igazolványmásolást, a túlméretes másolást és a csempemásolást.

A nyomtató támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot Wi-Fi-n keresztül és a felhőhöz való csatlakozással. Ezt egy QR-kód beolvasásával és a mobileszköz és a nyomtató közötti közvetlen kapcsolat létrehozásával lehet elindítani. A munkafolyamatok további optimalizálása érdekében ez a nyomtató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a QR-kód funkción keresztül közvetlenül a mobileszközükre küldve beolvassák a dokumentumokat anélkül, hogy további alkalmazásokat vagy megoldásokat kellene használniuk. Az intelligens funkcióknak, valamint a Canon PRINT, Apple AirPrint és Mopria szolgáltatásoknak köszönhetően számos mobileszközről nyomtathat. További alkalmazások és szoftverek bővítik a kreatív lehetőségeket a Creative Park, az Easy-Photo Print Editor, az Easy-Layout Editor és a PosterArtist Web segítségével.

A vezérlés kényelmes a felhasználói környezetnek, a Switch UI-nak köszönhetően, amely megkönnyíti a nyomtatási feladatokat a színes, ikonokkal ellátott menün keresztül egy adott feladathoz, legyen szó munkáról, tanulásról vagy kreatív tevékenységről. A felhasználók gyorsan válthatnak az ikonok között a képernyő tetején található menüben, testreszabhatják a háttérszínt, és zárolhatnak olyan funkciókat, amelyekre nincs szükségük. A háztartás különböző tagjai létrehozhatják saját profiljukat, így könnyebben és gyorsabban érhetik el a leggyakrabban használt beállításokat. A felhasználói felület 33 nyelvet támogat, köztük a szlovák és a magyar nyelvet.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A Canon PIXMA TS7650i modell tintasugaras technológiával nyomtat, kiváló minőségű FINE patronokkal. Színes módban percenként 15 oldalt, monokróm módban pedig 10 oldalt nyomtat. Körülbelül 19 másodpercet vesz igénybe a szegély nélküli, 4 x 6 hüvelykes fényképek nyomtatása. A nyomtatót úgy tervezték, hogy kiváló minőségű dokumentumnyomtatást biztosítson, kiváló tartóssággal és ellenáll a kiemelőkkel, súrlódásokkal és a vízzel szemben. Az előny a kétirányú papíradagolás a 100 lapos elülső adagolótálca és a 20 lapos hátsó papíradagoló segítségével. A többfunkciós nyomtató sokféle papírra nyomtat: Sima papír (64 g/m2 - 105 g/m2), Canon Red Label Superior (WOP111) Irodai színes papír Canon Oce (SAT213) Fotópapír Pro Platinum (PT-101), Fotó papír Pro Luster (LU-101), Photo Paper Plus félfényes (SG-201), fotópapír fényes "mindennapi használatra" (GP-501) fotópapír matt (MP-101), fotópapír plusz fényes II (PP- 201) vasalható fóliák sötét anyagokhoz (DF-101), vasalható fóliák világos anyagokhoz (LF-101). A maximális támogatott papírméret A4 formátum.

 

A nyomtató előnyei

- modern dizájn jó ergonómiával

- kompakt méret

- minőségi gyári feldolgozás

- nagy érintőképernyős LCD kijelző

- 3 az 1-ben multifunkcionalitás

- színes nyomtatás

- nyomtatási minőség és sebesség

- vezeték nélküli kapcsolat

- felhőkapcsolat

- mobileszközökről történő nyomtatás támogatása

- könnyű kapcsolat beállítása QR-kód segítségével

- kényelmes vezérlés (barátságos felhasználói felület 33 nyelv támogatásával)

- teljesítmény, minőség és ár arány

 

A nyomtató hátrányai

- nem tartalmazza a LAN hálózathoz való csatlakozást

- hiányzik az ADF

- vékonyabb szkenner fedél

 

Nyomtatópatronok

Ez a modell két FINE tintapatronnal nyomtat. A Canon CL-586 feliratú háromszínű patron kapacitása szabványos méretben 180, a nagy kapacitású XL-es változatban 300 oldal. A Canon PG-585 fekete tintapatron kapacitása 180 oldal vagy 300 oldal az XL változatban.

A PIXMA TS7650i kompatibilis a PIXMA Print Plan szolgáltatással, a Canon rugalmas tinta-előfizetési szolgáltatásával, több havi díjszabással attól függően, hogy hány oldalt nyomtatnak havonta. Ez az adott ország támogatásától függ.

Értékelés

Ez a nyomtató olyan nyomtatási megoldást kínál, amely könnyedén és gyorsan biztosít minőségi nyomatokat, és azt ígéri, hogy forradalmasítja és leegyszerűsíti az otthoni munkát. Legyen szó akár diákról, akinek nyomtatóra van szüksége a tanfolyami munkához, egy kisvállalkozást otthonról irányító művészeti és kézműves-rajongó, vagy egyszerűen csak olyan valaki, aki értékeli a gyors, jó minőségű fotónyomatokat, ez az új többfunkciós funkció életre hívja elképzeléseit papíron.

Az új Canon PIXMA TS7650i és TS7750i nyomtatók magasabb modellcsaláddal rendelkeznek, mint a PIXMA TS5350a és PIXMA TS7450a nyomtatók, és alacsonyabbakkal, mint a Canon PIXMA TS6350a. A Canon a közelmúltban jelentette be az új Canon PIXMA TS8751 nyomtatót, amely a kiváló minőségű fotónyomtatást szolgáló multifunkcionális otthoni nyomtató helyébe lép, amely a PIXMA kínálatának élén áll majd.