Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

CANON SELPHY CP1500

Az egyik legnépszerűbb fotónyomtató frissítése rendkívül sikeres volt a Canon vállalat számára. Az új modell gyorsabb és sokkal könnyebben használható. A Canon Selphy CP1500 egy nyomtató, amellyel különféle forrásokból, kiváló minőségben nyomtathat fényképeket. A nyomtatási költségek nem ideálisak, de ha otthona kényelmében szeretné kinyomtatni saját fényképeit, akkor ez a modell sok mindent kínál.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: festékszublimációs hőtranszfert alkalmazó nyomtatási rendszer

Felhasználás cég/háztartás: személyes

Nyomtató interfész: USB/Wi-Fi/SD nyílás

Mobil csatlakozás: iOS vagy Android készülékekkel kompatibilis

Funkciók nyomtató/multifunkció: fotónyomtatás

Maximális nyomtatási formátum: 10 x 15 cm

Tápellátás: hálózati adapter, újratölthető akkumulátor

Kijelző: igen (8,9 cm)

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 182,2 mm

Mélység: 57,6 mm

Magasság: 133 mm

Tömeg: 0,85 kg

 

Innovatív kialakítás

Kis kompakt méretének köszönhetően a nyomtató hordozhatóságra is ideális. Nyomtathat csatlakoztatott mobiltelefonról, számítógépről SD kártyáról, de USB porton keresztül más külső tárolóról is. Ez a korábbi Canon Selphy CP1300 modell utódja. A dizájn jelentős változáson ment keresztül. A lekerekített élek sokkal szögletesebbek lettek, és a kijelző középről jobbra került. Felső rész texturált, grafikus LCD kijelző és gombok találhatók rajta. A vezérlés egy 4 irányú gombbal történik, középső megerősítéssel, valamint a vissza és a be-/kikapcsoló gombokkal. Kár, hogy a 3,5 hüvelykes LCD-kijelző nem kínál érintésvezérlést, de a nyomat előnézete nagy előnyt jelent. Az előlap kinyitása után talál egy SD kártyanyílást és egy nyílást a papírkazetta behelyezéséhez. A bal oldalon található egy USB-C port külső eszközök csatlakoztatásához és egy eszközzár. A jobb oldalon a fedél kinyitása után egy kazettát helyeznek be. A hálózatra való csatlakozást biztosító csatlakozó a hátoldalon található, ahol egy levehető burkolat és egy kivehető újratölthető akkumulátor helye is van. A Canon Selphy CP1500 hordozható fotónyomtató fehér, fekete és rózsaszín színben kapható.

 

A nyomtató előnyei

- kellemes dizájn három színben

- kompakt méret

- kis tömeg

- szállításra alkalmas

- kiváló minőségű fotónyomtatás

- képeslap formátum

- egyszerű vezérlés

- gazdag csatlakoztatás

- elektromos hálózatra való csatlakozás nélkül is működik

- tartós állandó fotók

- Selphy Photo Layout alkalmazás

 

A nyomtató hátrányai

- a kijelző nem dönthető és nem érintésérzékeny

- nincs kazetta vagy papír a csomagban

 

Funkciók

A Canon Selphy CP1500 nyomtató elsősorban 100 x 150 mm-es maximális képeslap méretű fényképek nyomtatására szolgál. Más formátumú nyomtatást is beállíthat, nevezetesen 54 x 86 mm-es hitelkártya vagy hitelkártya méretű matricák, 54 x 54 mm-es négyzet alakú matricák, 22 x 17,3 mm-es minimatricák. A nyomtató támogatja a 72 x 85 mm-es öntapadós papírra történő nyomtatást is. A nyomtatás USB-C kábel számítógéphez, laptophoz vagy külső merevlemez, fényképezőgép vagy mobiltelefon csatlakoztatásával történik. Kényelmesebb módja, ha vezeték nélkül csatlakozik Wi-Fi-n keresztül, és közvetlenül nyomtathat mobileszközökről vagy kamerákról. A nyomtató támogatja a vezeték nélküli nyomtatást az Apple Airprint for iOS vagy Mac, valamint a Mopria for Android segítségével, de azt javasoljuk, hogy a legtöbb funkcióhoz és opcióhoz használja a Canon SELPHY Photo Layout alkalmazást iOS vagy Android rendszeren. Ennek az alkalmazásnak köszönhetően fényképeket nyomtathat közösségi hálózatokból vagy támogatott alkalmazásokból is. A készülék ezen opciókon kívül tartalmaz egy foglalatot is SD, SDHC, SDXC memóriakártyák számára. A médiabevitelt egy további papírkazetta kezeli automatikus adagolással. A mobiltelefon vezeték nélküli kapcsolata egyszerű, a párosítás a nyomtató kijelzőjén található QR kód segítségével történik.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

Ne várjon nagy sebességet az ilyen típusú nyomtatóktól, de személyes fotónyomtatási célokra megfelelő. Egy képeslap méretű fotót körülbelül 41 másodperc alatt, egy kisebb hitelkártya méretű fotót pedig körülbelül 23 másodperc alatt nyomtathat ki. A nyomtatás 300 x 300 Dpi felbontással történik, és a nyomatok élénk részleteket és valósághű árnyalatokat érnek el. Az általános minőséget különböző tesztek általában nagyon jónak tartják, és megfelel a fotólaborokban nyomtatott fényképek minőségének.

 

Nyomtatópatronok

Ebben a nyomtatóban háromszínű tintapatronokat használnak szublimációs nyomtatáshoz. Egy előnyös, 3 kazettát és papírt tartalmazó csomag körülbelül 27 euróba fog kerülni.

 

 

Értékelés

A Canon Selphy CP1500 egy nagyon erős nyomtató kis, kompakt méretben, amely kiváló minőségű fotónyomtatást tesz lehetővé. A kiváló csatlakoztathatóság és egy nagyon intuitív alkalmazás gyors beállítású és egyszerű kezelésű eszközzé teszik. Kompakt méretének és kis tömegének köszönhetően akár női kézitáskában is hordható. Nagy előny a különböző nyomtatási források száma, legyen szó mobiltelefonról vagy tárolóról, közösségi hálózatról vagy kameráról, SD kártyáról. Hasonlóan érdekes előny a több eszköz Wi-Fi-n keresztüli csatlakoztatásának támogatása. Cserélhető akkumulátorral bárhová magával viheti ezt a kis fotónyomtatót. Önt nem korlátozza az elektromos hálózathoz való csatlakozás. Mínuszként azt látjuk, hogy a nagyon szép és meglehetősen nagy kijelző nem biztosítja az érintésvezérlés kényelmét és a régebbi modellhez képest fix, nem dönthető.