Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Canon SENSYS MF633Cdw

Teljesítmény, nyomtatási minőség és kényelmes vezérlés

Erőteljes multifunkciós készüléket keres, amely 4 funkciót kínál egy eszközben, és színes lézer technológiával is nyomtat? Pontosan ilyen ez a Canon i-SENSYS MF633Cdw modell. Kiváló minőségben nyomtat, és a nagy érintőképernyőnek köszönhetően a kezelés kényelmes.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: színes, lézer

Felhasználás cég / háztartás: háztartás, cég

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkció - nyomtatás / másolás / szkennelés / fax / AirPrint

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 451 mm

Mélység: 460 mm

Magasság: 400 mm

Tömeg: 6 kg

 

Formatervezés

A két szín kombinációjával készült modern kialakítás eleganciát kölcsönöz a készüléknek. Méretéből adódóan a multifunkciós készülék jobban megfelel az irodának, de helyet talál a háztartásban is, és az otthoni irodát is megélénkíti elegáns kialakításával. Robusztusabb megjelenése következtében azonban egy kicsit több helyet kell elkülönítenie hozzá. A vezérlés kényelmes a nagy érintőképernyőnek köszönhetően, amelynek átlója 12,7 cm, amely elöl található, és bizonyos szögben megdönthető. Nagyon jó hozzáférés van biztosítva az eszköz eleje alján  lévő bemeneti papíradagoló tálcához és a gazda USB-porthoz, amely a bal oldalon található. Az általános kialakítás kellemes és az elrendezés praktikus, ami hozzájárul a készülék kényelmes kezeléséhez.

 

Gazdag funkciók

A Canon i-SENSYS MF633Cdw multifunkciós készülék 4 funkciót kínál egy eszközben. A színes lézernyomtatás mellett másolást, szkennelést és faxolást is használhat. Automatikus kétoldalas nyomtatás és 50 lapos automatikus dokumentumadagoló (ADF) áll rendelkezésre. Az adagolótálca kapacitása 150 lap, maximum A4-es méretben. Az érintőképernyőnek köszönhetően a felhasználó gyorsan eljut a szükséges funkciókhoz. Plusz az a képesség, hogy a felhasználói felületet szükség szerint beállíthatjuk, hogy a felhasználó a lehető leggyorsabban el tudja érni a leggyakrabban használt funkciókat. Legfeljebb 281 gyorstárcsázás, csoportos tárcsázás és állandó faxmemória-mentés áll rendelkezésre. Az eszköz csatlakoztathatósága gazdag. A klasszikus USB-kábelcsatlakozás mellett magában foglalja a LAN-hálózathoz való csatlakozás lehetőségét Ethernet-kábelen keresztül és a vezeték nélküli kapcsolat támogatását is. A Wi-Fi-nek köszönhetően a mobileszközről történő nyomtatás lehetőségeit is kibővítik.

 

Gyorsaság és kiváló nyomtatási minőség

Ez a modell kiváló minőségben, lézertechnikával nyomtat, 1200 x 1200 dpi felbontással. Percenként 18 oldalt nyomtat fekete vagy színes módban. 11 oldalt nyomtat percenként kétoldalasan. Az első oldal nyomtatási ideje fekete-fehérben 10,9, színesben körülbelül 12 másodperc. Az integrált síkágyas szkenner segítségével e-mailbe, PDF, TIFF, JPG fájlokba szkennelhet, és közvetlenül USB-kulcsra is. Az MF Scan Utility vagy a Canon Print alkalmazások használatával szkennelhet a felhőtárolóba is. A nyomtatási minőség professzionális szinten áll mindkét kínált  nyomtatási módban, fekete-fehérben és színesben is. Ez kicsit rosszabb a beolvasásnál, de a minőség még mindig nagyon jó.

 

A nyomtató előnyei

- modern kialakítás

- kényelmes kezelés

- kiváló nyomtatási minőség

- 4 az 1-ben (nyomtatás, szkennelés, másolás, fax)

- gazdag csatlakozási lehetőség

- a beállítások széles skálája

- áttekinthető, 12,7 cm-es érintőképernyő

- biztonságos nyomtatás a PIN kódra

-  gazda USB port

- duplex

- ADF

 

A nyomtató hátrányai

- az eredeti utántöltések magasabb ára

- oldalsó adagoló csak 1 lapra

- kicsit bonyolultabb eszközbeállítás hálózati nyomtatóként

 

Nyomtatópatronok

Külön normál és nagy kapacitású tonerek kerülnek ebbe a multifunkciós készülékbe. A Toner Canon 045 BK (fekete) jelöléssel ellátott standard fekete festékkazetta kapacitása 1400 oldal. A Toner Canon 045H nagy kapacitású festékkazettával (fekete)  a kapacitás már 2800 oldal (5% -os lefedettséggel). A színes normál festékkazetta (cián 045C, bíborvörös 045M, sárga 045Y) kapacitása 1300 oldal, a nagy kapacitású verzióké pedig 2200 oldal. Ehhez a modellhez teljesen kompatibilis alternatív tonerek is kaphatók, amelyek olcsóbbak és jelentős nyomtatási költségeket takarítanak meg Önnek.

Értékelés

A Canon i-SENSYS MF633Cdw multifunkciós készülék kiváló eszköz kis- és középvállalkozások számára, ahol igényesebb nyomtatásra van szükség, nagyobb igénybevétel mellett. A legnagyobb plusz a vállalat igényeinek megfelelő gyors nyomtatási beállítások, és a gyors opcióknak köszönhetően a kényelmes kezelés, időpazarlás nélkül. Ha ezt az otthoni irodai modellt választja, figyelembe kell vennie a készülék méretét és a termelékenységét. Ez a modell nem alkalmi nyomtatásra szolgál, és lehetőségeit nem aknáznák ki teljes mértékben. A zaj szempontjából nagyon jó, és a csendesebb eszközökhöz tartozik.

 

Egy tipp az Ön számára, amely csökkenti a költségeit

Alacsonyabb nyomtatási költségeket érhet el, miközben megtartja a magas nyomtatási minőséget az alternatív festékkazetták használatával. Tippünk a TonerDepot márkák, amelyek le vannak tesztelve és megfelelnek a nemzetközi előírásoknak. Kivételes nyomtatási minőséget érnek el, amely megegyezik az eredeti tonerekkel azonos kapacitással.