Irodaszerek

Canon SENSYS MF633Cdw

Teljesítmény, nyomtatási minőség és kényelmes vezérlés

Erőteljes multifunkciós készüléket keres, amely 4 funkciót kínál egy eszközben, és színes lézer technológiával is nyomtat? Pontosan ilyen ez a Canon i-SENSYS MF633Cdw modell. Kiváló minőségben nyomtat, és a nagy érintőképernyőnek köszönhetően a kezelés kényelmes.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: színes, lézer

Felhasználás cég / háztartás: háztartás, cég

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkció - nyomtatás / másolás / szkennelés / fax / AirPrint

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 451 mm

Mélység: 460 mm

Magasság: 400 mm

Tömeg: 6 kg

 

Formatervezés

A két szín kombinációjával készült modern kialakítás eleganciát kölcsönöz a készüléknek. Méretéből adódóan a multifunkciós készülék jobban megfelel az irodának, de helyet talál a háztartásban is, és az otthoni irodát is megélénkíti elegáns kialakításával. Robusztusabb megjelenése következtében azonban egy kicsit több helyet kell elkülönítenie hozzá. A vezérlés kényelmes a nagy érintőképernyőnek köszönhetően, amelynek átlója 12,7 cm, amely elöl található, és bizonyos szögben megdönthető. Nagyon jó hozzáférés van biztosítva az eszköz eleje alján  lévő bemeneti papíradagoló tálcához és a gazda USB-porthoz, amely a bal oldalon található. Az általános kialakítás kellemes és az elrendezés praktikus, ami hozzájárul a készülék kényelmes kezeléséhez.

 

Gazdag funkciók

A Canon i-SENSYS MF633Cdw multifunkciós készülék 4 funkciót kínál egy eszközben. A színes lézernyomtatás mellett másolást, szkennelést és faxolást is használhat. Automatikus kétoldalas nyomtatás és 50 lapos automatikus dokumentumadagoló (ADF) áll rendelkezésre. Az adagolótálca kapacitása 150 lap, maximum A4-es méretben. Az érintőképernyőnek köszönhetően a felhasználó gyorsan eljut a szükséges funkciókhoz. Plusz az a képesség, hogy a felhasználói felületet szükség szerint beállíthatjuk, hogy a felhasználó a lehető leggyorsabban el tudja érni a leggyakrabban használt funkciókat. Legfeljebb 281 gyorstárcsázás, csoportos tárcsázás és állandó faxmemória-mentés áll rendelkezésre. Az eszköz csatlakoztathatósága gazdag. A klasszikus USB-kábelcsatlakozás mellett magában foglalja a LAN-hálózathoz való csatlakozás lehetőségét Ethernet-kábelen keresztül és a vezeték nélküli kapcsolat támogatását is. A Wi-Fi-nek köszönhetően a mobileszközről történő nyomtatás lehetőségeit is kibővítik.

 

Gyorsaság és kiváló nyomtatási minőség

Ez a modell kiváló minőségben, lézertechnikával nyomtat, 1200 x 1200 dpi felbontással. Percenként 18 oldalt nyomtat fekete vagy színes módban. 11 oldalt nyomtat percenként kétoldalasan. Az első oldal nyomtatási ideje fekete-fehérben 10,9, színesben körülbelül 12 másodperc. Az integrált síkágyas szkenner segítségével e-mailbe, PDF, TIFF, JPG fájlokba szkennelhet, és közvetlenül USB-kulcsra is. Az MF Scan Utility vagy a Canon Print alkalmazások használatával szkennelhet a felhőtárolóba is. A nyomtatási minőség professzionális szinten áll mindkét kínált  nyomtatási módban, fekete-fehérben és színesben is. Ez kicsit rosszabb a beolvasásnál, de a minőség még mindig nagyon jó.

 

A nyomtató előnyei

- modern kialakítás

- kényelmes kezelés

- kiváló nyomtatási minőség

- 4 az 1-ben (nyomtatás, szkennelés, másolás, fax)

- gazdag csatlakozási lehetőség

- a beállítások széles skálája

- áttekinthető, 12,7 cm-es érintőképernyő

- biztonságos nyomtatás a PIN kódra

-  gazda USB port

- duplex

- ADF

 

A nyomtató hátrányai

- az eredeti utántöltések magasabb ára

- oldalsó adagoló csak 1 lapra

- kicsit bonyolultabb eszközbeállítás hálózati nyomtatóként

 

Nyomtatópatronok

Külön normál és nagy kapacitású tonerek kerülnek ebbe a multifunkciós készülékbe. A Toner Canon 045 BK (fekete) jelöléssel ellátott standard fekete festékkazetta kapacitása 1400 oldal. A Toner Canon 045H nagy kapacitású festékkazettával (fekete)  a kapacitás már 2800 oldal (5% -os lefedettséggel). A színes normál festékkazetta (cián 045C, bíborvörös 045M, sárga 045Y) kapacitása 1300 oldal, a nagy kapacitású verzióké pedig 2200 oldal. Ehhez a modellhez teljesen kompatibilis alternatív tonerek is kaphatók, amelyek olcsóbbak és jelentős nyomtatási költségeket takarítanak meg Önnek.

Értékelés

A Canon i-SENSYS MF633Cdw multifunkciós készülék kiváló eszköz kis- és középvállalkozások számára, ahol igényesebb nyomtatásra van szükség, nagyobb igénybevétel mellett. A legnagyobb plusz a vállalat igényeinek megfelelő gyors nyomtatási beállítások, és a gyors opcióknak köszönhetően a kényelmes kezelés, időpazarlás nélkül. Ha ezt az otthoni irodai modellt választja, figyelembe kell vennie a készülék méretét és a termelékenységét. Ez a modell nem alkalmi nyomtatásra szolgál, és lehetőségeit nem aknáznák ki teljes mértékben. A zaj szempontjából nagyon jó, és a csendesebb eszközökhöz tartozik.

 

Egy tipp az Ön számára, amely csökkenti a költségeit

Alacsonyabb nyomtatási költségeket érhet el, miközben megtartja a magas nyomtatási minőséget az alternatív festékkazetták használatával. Tippünk a TonerDepot márkák, amelyek le vannak tesztelve és megfelelnek a nemzetközi előírásoknak. Kivételes nyomtatási minőséget érnek el, amely megegyezik az eredeti tonerekkel azonos kapacitással.