Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

ECO-Solvent nyomtatók

A háztartásokhoz tartozó nyomtatók és többfunkciós készülékek széles választékát, valamint a vállalatok számára használt, akár kicsi, akár nagy méretű nyomtatót talál a piacon nagy választékban. A gyártók évente innovatív megoldásokat hoznak létre ezen eszközökre, valamint olyan újításokat, amelyek hamar felhívják magukra a figyelmet. Az egyre népszerűbb 3D nyomtatók piaci részsedése csökkenőben van, és az ECO-oldószerű(solvent) nagy formátumú nyomtatók habár elhanyagolható részesedéssel rendelkeznek, mégis  fontos szerepet játszanak. Lehet, hogy nem vásárol ilyen vagy hasonló nyomtatómodellt, de minden bizonnyal találkozott olyan termékekkel, amelyeket ilyen nyomtatóval nyomtattak ki. Reklámcégekbe, stúdiókba és különféle irodákba egyaránt alkalmasak, ahol különféle hirdetési plakátokat, reklámpapírokat vagy háttérképeket, valamint fóliákat kell kinyomtatnia.

 

Ezeket a nyomtatókat különféle nyomathordozók nyomtatásához használják, az egyszerűtől a komplexig a reklámiparban. Reklámpapírok, matricák, padlógrafikák, kirakatokra ragasztható nyomatok, autofóliák, háttérképek, fényképészeti plakátok - ez csak egy része annak, amit egy ilyen nyomtató képes előállítani. A legnagyobb előnye a magas pontosság, a minőség és a termelékenység. Az alapanyagok kezelésére szolgáló eredeti rendszer garantálja a páratlan pontosságú top nyomtatást. Az automatikus nyomásszabályozás rendkívül fejlett rendszerének, a széles átmérőjű adagolóhengernek és az antisztatikus rugalmas nyomóhengernek a segítségével a teljes nyomathordozó-adagolási folyamatot a lehető legnagyobb nyomtatási pontosság érdekében optimalizálják. Az ECO-oldószernyomtatóval a nyomtatófejek és a kiváló minőségű tinták biztosítják a minőséget. Az Epson, az Oki és a japán Mutoh cég azon  gyártók között vannak, amelyek ECO-oldószernyomtatókat tartalmaznak portfóliójukban. Bemutatjuk ezen gyártók néhány termékét.

 

Epson SureColor, SC-S sorozat (legkeresettebb ECO oldószernyomtatók)

Epson SC-S60610 modell, ECO - oldószernyomtató, az Epson vállalat gyártmánya, mérete 2 620 x 1 147 x 1 338 mm (szélesség x mélység x magasság), 291 kg tömeggel, képes nyomtatni egy nyomathordozóra, melynek mérete 64 ",azaz 162,6 cm. Négy színben használ tartályokat a nyomtatáshoz, 2 x CMYK rendszerrel. Az Epson PrecisionCore TFP kettős fej új generációjának köszönhetően ez a modell kiváló eredményt nyújt ragyogó színekkel és magas nyomtatási minőséggel. Az Epson UltraChrome GS3 tinták rendkívül pontos színek széles skáláját biztosítják. Az Epson-nak szintén a piacon található az Epson SC-S40610 modellje, amely az SC-S60610-lel ellentétben csak egy nyomtatófejet tartalmaz, és ez a SURECOLOR modell sorozat alapmodellje. Mindkét modellnek 700 ml-es tintatartálya van, és minimális cseppecskéje 4,2 pl.

Kissé magasabb szinten található az Epson SureColor SC-S 80610 csúcsmodell, amelynek főbb jellemzői a következők:

- Pontos és alapos nyomtatás

- Felső AD-ATC rendszer és kifinomult adagolóberendezés

- Kiváló minőségű nyomtatás

- A PrecisionCore TFP nyomtatófejek és UltraChrome GS3 tinták legújabb generációja, beleértve a piros tintát is

- Sok kreatív alkalmazás

- Nyomtatás különféle hordozókra, beleértve fóliákat, vinil-, vászon- és fotópapírt

- Maximális termelékenység

- Automatizált nyomtatófej-karbantartás, árnyékolás és tinta köd-gyűjtő rendszer

- Csatlakozási felület - USB 2.0 típusú Mini B, USB 2.0 A típusú, Ethernet (100 Base -T, Base -T)

 

Ezek az ECO-oldószeres nyomtatók kiváló eredményeket érnek el különféle bevont és bevonatlan hordozókon, beltéri és kültéri használatra kijelzőgrafikák, bannerek, plakátok, háttérvilágítású panelek, POD-anyagok, háttérképek és autó fóliák készítéséhez. Ezek a nyomtatók sok vállalatot vonzottak a kiváló eredményeikkel, közvetlenül a piaci bevezetés után. Alkalmasak olyan vállalatok számára, amelyek magas minőséget, termelékenységet, rugalmasságot, könnyű használatot, és különösen gyors beruházásuk megtérülését várják el.

 

Mutoh ValueJet 1624X

 

Ez a gyártó sem ismeretlen a nagy kapacitású ECO oldószernyomtatók piacán. A portfóliójában számos kiváló és megfizethető modell található. A Mutoh ValueJet 1624X modell a nagy formátumú eszközök professzionális sorozatához tartozik. Ezt a nyomtatót nagy formátumú szalagok, hirdetőtáblák, írásvetítő-fóliák és egyéb nagy formátumú nyomtatások nehéz kezelésére tervezték.

A Mutoh ValueJet 1624X kihasználja a változó opciókkal ellátott mikro-piezo nyomtatófejet. Az 1440 fúvókákkal ellátott fej négy színes CMYK csatornára van felosztva. Mindegyik színnek van variációja: 360 fúvóka vagy két sor 180 fúvóka színenként. Két különféle módban történő munkavégzés lehetővé teszi nagy kontrasztú és minőségi nyomtatást. A nyomtatófej 3,5 és 35,2 pl közötti tintaréteggel képes nyomtatni. Az eredeti Mutoh Eco Ultra tintákat enyhe hígítókkal készítik, káros kipárolgás és anyagok nélkül, a környezet nagy tiszteletben tartásával. A teljesítmény szempontjából a ValueJet 1624X nyomtató többféle nyomtatási módban és sebességgel is működhet. 720 x 720 Dpi felbontással 7, 5 m2 / órás minőségi üzemmódban, vagy 720 x 720 Dpi felbontással, 14,5 m2 / órás produktív üzemmódban. A gyors produktivitás plakát – üzemmódban,  360 x 720 dpi felbontással akár 29,1 m2 / óra sebességgel dolgozik. Ez a nyomtató legfeljebb 1,625 mm szélességű, 50 méteres fóliatekercsre képes nyomtatni, amelyből a nyomtatási szélesség önmagában legfeljebb 1 615 mm lehet. A Mutoh ValueJet 1624X nagy kapacitású nyomtató jó választás a megfizethető áron, a beruházás gyors megtérülésén, a könnyű használaton alapul.

 

OKI ColorPainter E-64s

Az OKI vállalatnak számos, nagy kapacitású ECO-oldószernyomtató modellje van a piacon. Érdekes lehet a ColorPainter E-64s, ColorPainter M-64s, vagy a ColorPainter H3-104s és a ColorPainter H2P-74s / H2P-104s modellek. A nagy teljesítményű, kiváló minőségű nyomtatás és a környezetbarát tinta, amely lehetővé teszi a sokféle anyagokra történő nyomtatást, az OKI ColorPainter E-64s ECO oldószernyomtató fő előnye. A nyomtatáshoz SX ECO ökológiai oldószeres tintát használ, 6 színben, Greenguard Gold tanúsítvánnyal, amelyet a Nordic Swan Ecolabel ökocímkével hagyott jóvá. A nagy felbontás (1 080 x 1 080 dpi) garantálja a fotorealisztikus minőséget. A maximális nyomtatási szélessége 1,616 mm, az OKI ColorPainter E-64s nyomtathat PVC-re, vinilre, reklámpapírra, hálóra, poliészter szövetre, megvilágított, kék és fehér hátoldalú plakátpapírra, tiszta és átlátszó külső fóliára. A belterületek részeként műszaki textíliákat, háttérvilágítást, posztert, fotópapírt, roll-up, pop-up, tapéta, vászon és más, az ECO oldószer nyomtatókhoz tervezett hordozókat kezel. A CP Manager vezérlőszoftverének köszönhetően, amelyet a ColorPainter modellsorral szállítanak, laptopokról, táblagépekről vagy okostelefonokról is irányíthatja az eszközöket.