Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Epson EcoTank ITS L4160

Az Epson multifunkciós nyomtatók új modellsora minden bizonnyal a legérdekesebbek közé tartozik, amellyel jelenleg a piacon rendelkezünk. Az innovatív kialakítás, a készülék belsejébe közvetlenül beépített tintatartállyal egy pozitív változás, amelyet a felhasználók értékelni fognak. Míg a régebbi modellsorban a tintatartály a készülék oldalán volt elhelyezve, az újabbnál ez a kissé nem esztétikus elhelyezés megváltozott. Ennek a kialakításnak köszönhetően az új modellek elegánsabbak és kompaktabbak. Az Epson EcoTank ITS L4160 modell a közepes ár magasságában mozog. Alacsonyabb áron kínálja a gyártó az Epson EcoTank ITS L4150 modellt, amelyből azonban hiányzik az automatikus kétoldalas nyomtatás, a kártyaolvasó és a kijelző.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes (Epson Micro Piezo nyomtatófej)

Felhasználás vállalat / háztartás : háztartás, kis munkacsoport

Nyomtató interfész: USB / Wi-Fi

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkciós - nyomtatás / másolás / szkennelés / AirPrint

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 375 mm

Mélység: 347 mm

Magasság: 187 mm

Tömeg: 6 kg

 

Formatervezés az elegancia szellemében

Az új EcoTank ITS modellcsalád finoman lekerekített kivitelű, kompakt méretekkel és ami a legfontosabb, integrált tintatartály-rendszerrel van felszerelve, patronok használata nélkül. A rendszer közvetlenül a palacktól a tartályig új trend a tintasugaras nyomtatóknál. Az Epson EcoTank ITS L4160 valahol e modellcsalád közepén található, és 3,7 cm-es színes érintőképernyőt tartalmaz. Ez a billenthető kezelőpanel közepén található. A kijelző oldalán a panelen találhatók még kezelő érintőgombok is. A nyomtató elülső oldalán található egy SD kártyaolvasó nyílás a bal alsó sarokban, a jobb oldal pedig a tintatartály számára van fenntartva. Az átlátszó műanyag ablakon keresztül megfigyelhetjük a tinta mennyiségét. A skála nem ml-es értékekben van megadva, hanem 4 negyedre van  osztva. Láthatja a tintaszintet, hogy tele van-e a tartály, esetleg félig vagy csak negyedig van. Alul van egy kimeneti tálca  a papír számára, a felső része pedig a szkennerhez tartozik, zárhatós fedéllel. A kissé lekerekített élű kialakítás modernnek tűnik, és a felhasznált műanyag érintésre is erős. A gyári kivitelezés kiváló minőségű, és a matt fekete színű megjelenés hozzájárul a szép kialakításhoz. A tintatartály egy részén még finom textúra is van, és a dizájn szempontjából nagyon elegáns multifunkciós készülékről van szó, kellemes méretekkel.

Funkciók, a ma színvonalán

A készülék tintasugaras színes nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókat tartalmaz. Támogatja a közvetlen nyomtatást SD-kártyáról, valamint a vezeték nélküli nyomtatást mobil eszközökről a Wi-Fi Direct használatával. A maximális papírméret A4, nyomtatáshoz sima irodai papírt és különféle fotópapírt használhat. Az automatikus kétoldalas nyomtatási funkció felgyorsítja munkáját, amellyel a papírköltségeket is megtakaríthatja.

Nyomtatási sebesség és minőség

Az Epson EcoTank ITS L4160 multifunkciós készülék 5760 x 1 440 dpi felbontással nyomtat. A fekete-fehér és színes nyomtatás minősége kiváló. Használjon kiváló minőségű fotópapírt éles, élénk fényképek nyomtatásához. Ez a modell percenként 15 oldalt színes módban és fekete-fehér módban 33 oldalt képes kinyomtatni. A legmagasabb minőségben (ISO / IEC 24734) pedig 10,5 oldalt feketén és 5 oldal színesben. Az 1200 x 2400 dpi felbontással beolvasott dokumentumok szintén nagyon jó minőségűek.

 

A nyomtató előnyei

- kellemes kialakítás és kompakt méretek

- minőségi gyári kivitelezés

- anyag, szilárd műanyagok

- többfunkciós (nyomtatás, másolás, szkennelés)

- csatlakozás (Wi-Fi, USB)

- mobil eszközökről történő nyomtatás támogatása

- tintatartály kényelmes tintapótlással

- nyomtatási minőség

- alacsony nyomtatási költségek (magas a festék hozammal)

- egyszerű kezelés

 

A nyomtató hátrányai

- nem támogatja az 5 GHz-es Wi-Fi-t, csak 2,4 GHz-est

- a bemenetnél betöltött papír nem védett a portól

- a színes tinták festékalapúak (csak a fekete szín pigmentált, nagyobb vízállósággal

 

Nyomtatópatronok

Nagy plusz az integrált tintatartályok rendszere, cserélhető patronok használata nélkül az Epson EcoTank ITS L4160 nyomtatóhoz. A tintatartály 4 külön részből áll, amelyekbe az egyes tinták töltődnek be, nevezetesen a fekete, cián, bíbor és a sárga. Az üvegben lévő osztott nyaknak köszönhetően az öntés során a tartályból kiszívják a levegőt. Az egyik részen a tartályba a tinta áramlik, a másikon pedig a levegő vissza az üvegbe. Ez megakadályozza a légbuborékok kialakulását a tartályban. A legnagyobb előny a tartályban lévő magas tintahozam. A fekete pigment tinta kapacitása 7500 oldal, a színes festékeké, amelyek sajnos csak festékalapúak, mindegyikük 6000 oldalas. Ez az adat 5% -os lefedettségre vonatkozik.

Értékelés

Ez a modell alkalmas otthoni használatra, de kisvállalkozások számára is, ahol minőségi színes nyomtatást kell alacsony költséggel nyomtatni. Az EcoTank rendszernek köszönhetően nagyobb nyomtatási mennyiséget nyomtathat alacsony nyomtatási áron. A multifunkciós készülék minden igényt kielégít manapság, amire szüksége van, és nem hiányzik a támogatás a mobil eszközökről történő nyomtatáshoz. A szép kialakítás mellett értékelni fogja a nagyon kényelmes kezelhetőséget és különösen a tinta könnyű újratöltését. Amit hibának találtunk ennél  a  modellnél az a papír bevitele és kimenete. Ez  klasszikus, kihúzható rúd segítségével megy végbe. Hátul töltse be a papírt, amely nyomtatás után a kimeneten jelenik egy kihúzható rúdon. Ez azonban nem papíradagoló. Bár a modell támogatja a Wi-Fi-t, ez csak a régebbi, 2,4 GHz-es frekvencián lehetséges. A nyomtatási minőség, az alacsony nyomtatási költségek és a kényelmes kezelés általános értékelése nagyon jó.

Tipp az Ön számára

A nyomtató regisztrálása után az Epson különféle akciókat kínál az ügyfeleknek. A nyomtató cashback  vásárlásánál jelenleg érvényes, hogy nyomtatóhoz kap tintacsomagot és 3 év hosszabbított garanciát bizonyos modellekre. Az akciók kínálata változik, ezért ellenőrizze az aktuálisat közvetlenül az eladónál vagy a gyártó weboldalán az akció részben.