Irodaszerek és iskola

Epson EcoTank Pro M15180

Ha gazdaságos nyomtatást szeretne, nemcsak a nyomtatás, hanem a másolás és a szkennelés funkcióival is, monokróm módban az A3 formátum támogatásával, nézze meg az Epson EcoTank Pro M15180 fekete-fehér multifunkciós készüléket. Kényelmesen kezelhető, a Heat-Free technológiáknak köszönhetően nagyon alacsony nyomtatási költségeket ér el, csökkentett energiafogyasztás mellett. Nemcsak A4-es, hanem A3-as formátumban is nagyon gyorsan tud nyomtatni. Az Open Platform rendszer segítségével számos szoftveres megoldást integrálhat a meglévő informatikai infrastruktúrába a hatékonyság növelése érdekében.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras monokróm Céges/háztartási felhasználás: kisvállalat, munkacsoport

Nyomtató interfész: USB/ LAN/ Wi-Fi/ Wi-Fi Direct

Mobilcsatlakoztatás: AirPrint/ Google Cloud Print/ Mopria

Funkciók nyomtató/többfunkciós : többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A3

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 515 mm

Mélység: 500 mm

Magasság: 350 mm

Tömeg: 20,3 kg

 

Kialakítás

Az Epson M15180 monokromatikus többfunkciós modell robusztus testtel és becsületes 20 kg-os tömeggel rendelkezik. Világosszürke kivitelben, fekete díszítéssel modern és stílusos megjelenésű. Nagyon kellemes ergonómiával és a kezelőelemek átgondolt elrendezésével rendelkezik a kényelmes kezelés érdekében. A felső oldalon egy síkágyas szkenner és egy automatikus dokumentumadagoló (ADF) található. Az előlapon egy nagyméretű vezérlőpanel található LCD kijelzővel és érintőgombokkal. Alatta található a kimeneti papírtálca, alatta pedig a kihúzható bemeneti papírtálca. A bal oldalon van elhelyezve egy tintatartály, nagy kapacitással a fekete tintához. Alatta található a gazdagép USB-portja. a hátoldalon találhatók a számítógéphez, a hálózathoz és a LAN hálózathoz való csatlakozáshoz szükséges csatlakozók. A gyári kidolgozás nagyon jó minőségű és a műanyagok erősek.

 

3 az 1-ben funkciók

Ez a modell egy többfunkciós készülék nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókkal. Támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást és az automatikus dokumentumadagolót. USB-kábellel PC-hez, vezeték nélkül Wi-Fi-n keresztül és LAN-hálózathoz Ethernet-kábellel csatlakoztatható. A nyomtatás mobileszközökről és felhőtárhelyről is elérhető. Az Epson iPrint alkalmazás segítségével bármilyen mobileszközről nyomtathat. Ehhez a többfunkciós eszközhöz az Epson különféle felügyeleti szoftvermegoldásokat, valamint fejlett távdiagnosztikát is kínál az Open Platformon belül. Az Epson Remote Services (ERS) szoftver a hatékonyság növelése érdekében integrálható a meglévő IT-infrastruktúrába. Ez utóbbi egy felhő alapú eszközfigyelő és -felügyeleti rendszert kínál.

Nyomtatási sebesség és minőség

Ez a modell tintasugaras technológiával nyomtat, és a megbízható PrecisionCore nyomtatófejet és az Epson Heat-Free technológiát használja a nyomtatáshoz. Segítségével minimális szinten tartja az energiafogyasztást és energiát takarít meg. A nyomtató 4800 x 1200 dpi felbontással nyomtat. Fekete-fehér módban percenként 25 oldalt nyomtat ISO/IEC 24734 minőségben. Kétoldalas nyomtatással ez 16 oldal A4-es formátumban. Az első oldal nyomtatási ideje körülbelül 5 másodperc. A havi nyomtatási mennyiség 66 000 oldal. Ez a modell támogatja a kétoldalas beolvasást 11,5 oldal/perc sebességgel és az egyoldalas beolvasást 26 oldal/perc sebességgel. Színes szkennelés esetén az egyik oldalon 9 oldal, mindkét oldalon 6 oldal. A fekete-fehér nyomtatás kiváló minőségű, a szöveg és a grafika pedig éles, valódi fekete színnel és szürke árnyalatokkal.

 

A nyomtató előnyei

- stabil felépítés

- modern dizájn

- ergonómia

- a nyomtatás sebessége és minősége

- alacsony nyomtatási költségek

- gazdag csatlakoztatás

- USB host

- 3 az 1-ben multifunkciós eszköz

- kényelmes vezérlés

- tintatartály

- A3-as formátum támogatása

- fejlett szoftveres megoldások

- duplex

- ADF

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

Utántöltések

Mivel monokróm nyomtatóról van szó, a nyomtatáshoz fekete pigmenttintát használnak. Az Epson 112 EcoTank felirattal van ellátva. A 127 ml-es palackban lévő utántöltések kapacitása 7500 oldal fekete-fehér nyomtatással. Az EcoTank nyomtató tintával történő újratöltése egyszerű és kényelmes a visszazárható és cseppmentes palackoknak köszönhetően. Nagy előnye a tinta gyors száradása, így a kétoldalas nyomtatás problémamentes.

Értékelés

A robusztus kialakítás ellenére ez egy modern univerzális 3 az 1-ben nyomtató, amely nemcsak sok funkciót és megbízható teljesítményt kínál, hanem kiváló minőségű nyomatokat is. A gazdag csatlakoztathatóság és az Open Platform rendszer támogatása növeli az eszköz vonzerejét. Az igényesebb munkakörnyezetben minden bizonnyal értékelni fogja a tintatartály-rendszert, valamint a bemenetnél található jó papírkapacitást. További előnyök az alacsony nyomtatási költségek, de az automatikus kétoldalas nyomtatás is. Ezzel a modellel megbízható, problémamentes monokróm nyomtatást kap, kiváló minőségben.