Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Epson Expression Home XP-2100

A tanév kezdetét az iskolai kellékek, valamint a diákok, középiskolás és egyetemi hallgatók felszerelésének beszerzése kíséri. Ha már van számítógépe és laptopja is ideje keresni más perifériákat, ideértve a nyomtatókat is. Találtunk egy megfizethető többfunkciós készüléket, amely három az egyben funkciókkal, valamint szép, elegáns kialakítással rendelkezik. Nagy áttekintéssel megfelel az általános iskolai, de igényesebb diákok igényeinek is. Röviden áttekintjük, hogy mi az, amit az Epson gyártó által kínált intelligens modell nyújt nagyon kedvező áron.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes Felhasználás cég/ háztartás: háztartás, otthoni iroda

Nyomtató interfész: USB / Wi-Fi / Wi-Fi Direct Mobil kapcsolat: AirPrint / Google Cloud Print / Epson Connect (iPrint, e-mail nyomtatás, Remote Print Driver)

Funkció nyomtató / többfunkció: többfunkció - nyomtatás / másolás / beolvasás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: nem (kézi) Kijelző: nem

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 390 mm

Mélység: 300 mm

Magasság: 146 mm

Tömeg: 4 kg

 

A dizájn újratervezése

Az új Epson Expression Home XP-2100 kialakítása megegyezik a régi XP-245-ös kivitelezésével, néhány apró különbség kivételével. Mindkét eszköznek azonos a szerkezete és szinte azonosak a méretek is. Az újabb modell 1 cm-rel magasabb, és nagyobb lett a tömege 3,9-4 kg. Észrevettünk egy  változást az eszköz elején, a kezelőpanel kissé átalakult. A gombok elrendezése megváltozott, és az ikonok modernebb kerek formát kaptak, és a többfunkciós eszköz kellemesen néz ki. Az eszköz nagyon jól el van készítve egy szilárd műanyag testben. A sötét szürke színű, kissé lekerekített szélekkel díszített modell modernnek tűnik. A felső rész síkágyas lapolvasóhoz tartozik, szép textúrájú fedéllel. Az elülső rész szimmetrikus válaszfallal rendelkezik, amelynek közepén van egy dönthető panel és van egy hely a papír kimenetéhez. A kezelőpanel alapvető érintőgombot és a gyártó márkáját tartalmazza. A tintapatron-csere mechanizmusa klasszikus, amit az Epson már évek óta használ. A papírbemenet a hátsó részben található, amelybe 50 papírlap vagy 10 darab fotópapír fér el. A régebbi modellekhez képest az új modell csak kissé módosított, optimalizált kivitelű, elegáns gombokkal. A készülék elegánsnak és modernnek tűnik, amit nem lehet minden modellről elmondani ezen a nyomtató-árszinten. Megfizethető áron kap egy nagyon vonzó multifunkcionális eszközt, helytakarékosan, kiváló szolgáltatásokkal.

 

 

Funkciók - jó alapok

 Modell Epson Expression Home XP-2100 egy mindennapi eszköz, szokásos fekete-fehér vagy színes nyomtatáshoz. Képes a nyomtatáson kívül egy dokumentum másolási és szkennelési feledatait is elvégezni. A vezérlés egyszerű és kényelmes. Több gombnak köszönhetően mind az iskolás, mind az időskorúak ezt kezelni tudják. Ennek a modellnek a nagy előnye a közvetlen kapcsolat a Wi-Fi-vel és a mobil nyomtatás támogatása. A Facebookon keresztül nyomtathat az Epson Creative Print alkalmazás segítségével is. Éppen ellenkezőleg, hiányzik az automatikus kétoldalas nyomtatás, ám ezt a hiányt pótolhatja a kézi kétoldalas nyomtatás. Az egyetlen dolog, amit nagyra értékelnénk,ha legalább az információs kijelző lenne, de ennek a többfunkciós készüléknek ez nincs. Ha többet fizet, akkor megveheti az Epson Expression Home XP-3100 sorozat magasabb modelljét színes, 3,7 mm-es LCD-kijelzővel és automatikus duplex funkcióval.

Nyomtatási sebesség és minőség

Figyelembe véve az eszköz árát, a funkciókat, a vezeték nélküli nyomtatási támogatást és az elegáns kialakítást, már a nyomtató megvásárlásának 50% -át megvédtük. Lássuk a nyomtatási sebességet és a minőséget. A sebesség nem elképesztő, de a normál otthoni nyomtatáshoz a legmagasabb minőségben (ISO / IEC 24734) percenként 8 oldal fekete-fehérben és 4 oldal színesben, ami elegendő mennyiség. Ha kissé csökkenti a minőségi követelményeket, akkor ez akár percenként lehet 27 oldal fekete-fehér módban és 15 oldal színesben,max. A4 formátumban. A nyomtató 42 másodperc alatt képes 10 x 15 cm-es fényképeket kinyomtatni. A legmagasabb színvonalú fekete-fehér dokumentumok (a pigmenttintának köszönhetően) rendkívül jó szintet érnek el. Az egyszerű, színes irodai papírra való nyomtatásnál meg kell elégedni az átlagos minőséggel, amely elegendő az otthoni és tanulmányi igényekhez. A színes fényképek eredeti Epson fényes fotópapírra nyomtatása a színek kiváló megjelenítésével és élességével lepheti meg. A nyomtatási felbontás 5760 x 1 440 dpi, a szkennelési felbontás 1200 x 2400 dpi. A többfunkciós készülék az Epson Micro Piezo nyomtatófejjel, 180 fekete és 59 színes fúvókával nyomtat, minimális cseppméretük 3 pl. A többfunkciós készülék támogatja a nyomtatást - A4, A5, A6, B5, C6 (boríték), DL (boríték), számú papírméretre. 10 (borító), Letter Legal, 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, 100 x 148 mm.

 

A nyomtató előnyei

- alacsony ár

- egyszerű kezelés

- minőségi gyári feldolgozás

- kompakt méret (kis regények, könnyű)

- 3 az 1-ben funkció (nyomtatás, másolás, szkennelés)

- Wi-Fi, Wi-Fi Direct

- a mobil eszközökről történő nyomtatás támogatása

- nyomtatási minőség fekete-fehér módban

- színes nyomtatás (önálló tintapatronok)

- papírbemeneti kapacitás

 

A nyomtató hátrányai

- színes nyomtatási minőség

- nem támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást

- nincs kijelző

 

Nyomtatópatronok

Az Epson Expression Home XP-2100 többfunkciós nyomtató tintatechnológiával nyomtat az Epson 603 Ink sorozat 4 különálló festékével. A fekete pigment tinta biztosítja a fekete-fehér dokumentumok kiváló minőségét és telítettségét. A cián, a bíbor és a sárga színű festékek festék alapúak. A szokásos kapacitáson kívül ehhez a modellhez kapható nagy kapacitású, 500 oldalas hozamú XL patron feketén és 350 oldalas színes patron is.

Értékelés

Megfizethető árának, elegáns kialakításának, kicsi méretének és tulajdonságainak köszönhetően az Epson Expression Home XP-2100 modell az egyszerű használatnak köszönhetően vonzza a hallgatókat, a kisebb háztartásokat, de az időseket is. Mindent tartalmaz, amire az átlagos felhasználónak szüksége van. Ha az automatikus kétoldalas nyomtatás az Ön prioritása és kényelmesebb működésre,  különösen az információk megjelenítésére van szüksége, keresse meg az Epson Expression Home XP-3100 készüléket. Az árkülönbség minimális.