Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Epson SureColor F1000 hibrid nyomtató: DTG és DTF

A textilnyomtatás az évek során fejlődött. A DTG és DTF technológia teljesen megváltoztatta a nymtatást azáltal, hogy lehetővé tette a szövetek hihetetlen részletességgel és kiváló minőséggel történő testreszabását. Ezen a területen az Epson vállalat bemutatta az új Epson SC F1000 nyomtatót, amellyel minden célcsoportot megszólított. Ugyanolyan minőséget és sokoldalúságot kínál, de kompaktabb és gazdaságosabb is.

Az Epson SureColor F1000 modell kiegészíti az Epson DTG és DTF hibrid nyomtatók kínálatát. Megőrzi elegáns és minimalista dizájnját, de ezúttal csökkentett méretekkel. Az új nyomtató méretei 90 x 70 cm-es, a 98 x 1360 cm-es SC F2200-as testvéréhez képest.

Ezeknek az új méreteknek köszönhetően a nyomtató kisebb munkatérben is elhelyezhető, ventilátor hiánya pedig lehetővé teszi, hogy közvetlen a fal mellett helyezhető el. Az SC-F1000 a nagy átlátszó borításnak és a belső világításnak köszönhetően arra is lehetőséget kínál, hogy megmutassa, hogyan működik.

Ez a nyomtató olcsóbb. Ennek köszönhetően az Epson a DTG + DTF modellt azoknak a vállalkozóknak, kiskereskedőknek és kisvállalkozásoknak ajánlja, akiknek költséghatékony és megfizethető megoldásra van szükségük bármilyen színű és összetételű textíliára történő nyomtatáshoz.

 

forrás: epson

Tinták, amelyek javítják a színt és a tartósságot

Az F2200-hoz hasonlóan az Epson F1000 modell is az új Ultrachrome DG2 tintákat használja, amelyek javítják a színtartósságot és csökkentik a sárga és fekete átmenetét. A kompaktabb kialakításnak köszönhetően azonban az SC F1000 tintazsákok kapacitása 250 ml-re csökkent.

Rugalmasság és használhatóság: DTG + DTF

A DTG és DTF funkcióknak köszönhetően a SureColor F1000 modell sokféle textíliára képes nyomtatni, mint például pólók, pulóverek, táskák, párnák és egyebek. Egy sor fejlett funkcióval tűnik ki, amelyek intuitív, pontos és kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak. A szélesre nyíló fedél megkönnyíti a ruhák vagy a DTF fóliák behelyezését. Ezenkívül az automatikus résbeállítás funkcióval automatikusan megméri a magasságot, ami lehetővé teszi akár 2,50 cm vastag textíliák kezelését kézi beavatkozás nélkül. A felhasználói felület intuitív érintőmenüt kínál nagy és áttekinthető ikonokkal, amelyek garantálják a kényelmes felhasználói élményt. Az Epson SC-F1000 kiváló csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, beleértve az Ethernetet, az USB-t, a WiFi-t és a WiFi-Directet, így sokoldalúan használható különféle munkakörnyezetekben.

Nyomtatófejek és karbantartás

Az új karbantartási rendszer elengedhetetlen a nyomtatófej optimális állapotban tartásához, biztosítva a legjobb nyomtatási minőséget. Az automatikus tisztító funkció megakadályozza a tinta felhalmozódását, miközben eltávolítja a porrészecskéket és a rostokat. Ráadásul az automatikus karbantartási funkciónak köszönhetően a felhasználók a rendszeres tisztítást közvetlenül a nyomtató vezérlőpultjáról ütemezhetik. Lehetőséget kínál a "nyaralás" módba történő konfigurálására is, lehetővé téve, hogy tétlen legyen anélkül, hogy az állapota és a funkcionalitása veszélyeztetné, amikor újra használatba veszi. Így minimális a felhasználói karbantartás, és marad idő a létrehozásra és a nyomtatásra.

A nagy teljesítményű nyomtatófej fejlett technológiája

A legmodernebb nyomtatófej-technológia, amelyet kizárólag a textilfestékek közvetlen nyomtatáshoz való felhasználására terveztek, pontos képreprodukciót és professzionális eredményeket biztosít. Ez a technológia magában foglalja az NVT (Nozzle Condition Verification) rendszert, amely automatikusan beállítja a nyomtatófejet, hogy mindig optimális teljesítményt biztosítson. A nyomtató más fúvókák használatával kompenzálja a hibákat, így Ön folytathatja a munkát. A munka elvégzése után megtisztíthatja őket. Fontos hangsúlyozni, hogy csak az észlelt szennyezett befecskendezőket tisztítja meg, így alacsonyabb lesz a fogyasztása. POL (Part Over Lap) technológiát is használ, vagyis a nyomat átfedésben van, hogy megakadályozza a sávosodást. A változtatható tintacseppek technológiája akár 2400 dpi felbontást tesz lehetővé, ami kivételesen jó minőségű, eladásra kész nyomdatermékeket eredményez.

 

forrás: epson

Új Garment Creator 2 szoftver

Az Epson SureColor F1000 tartalmazza az új Garment Creator 2 szoftvert, amely a következőket tartalmazza:

A DTF nyomtatási technológia fejlett integrációja egy új kártyával, amely átalakítja a munkaterületet, automatikusan engedélyezi a tükör módot és beállítja a fehér alapréteg nyomtatási sorrendjét, optimalizálva a gyártási folyamatot.

A Vivid Colors profilját úgy tervezték, hogy fokozza a színek intenzitását és telítettségét, ami világosabb, vonzóbb nyomatokat eredményez.

Az alapként vagy maszkként használt fehér tinta megkülönböztetésének és önálló beállításának képessége a felület fehér vagy kiemeléseként használt tintától. Ez lehetővé teszi a fehér tinta intenzitásának és fedettségének finomabb szabályozását, javítva a végső felület részletgazdagságát.

További előny az "Epson Cloud Solution PORT" eszköz, amely ideális a feladatkezelés figyelésére:

A hatékonyság optimalizálása érdekében naprakész információkat kap.

Tekintse meg a nyomtatási vezérlőpaneleket, a nyomtatóhasználatot, az üzemidőt és egyebeket bármely csatlakoztatott eszközről.

Hozzáférés a titkosított, biztonságos felhőalapú tevékenységjelentésekhez.

Számlák a feladatokhoz, amelyek több információt nyújtanak az üzletvezetéshez.

Az Epson SC F1000 hibrid nyomtató újradefiniálja a textilnyomtatás határait. Akár most kezdi, akár bővíteni kívánja a termelést, ez a nyomtató azt ígéri, hogy projektjeit a következő szintre emeli, ötvözi a minőséget, a sokoldalúságot, a hatékonyságot és a funkciók széles skáláját. Mindezt egy új hibrid tervezési koncepcióval, kompakt méretben. 

 

forrás: epson, brildor-com