Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Epson SureColor T5270 SINGLE Roll Edition

Epson SureColor T5 az Epson SureColor T sorozat háromféle típusú és szélességű nyomtatót tartalmaz: T3270 24 hüvelykes átlóval, T5270 36 hüvelykes átlóval és T7270 44 hüvelykes átlóval. A 36 és 44 hüvelykes modellek egy- vagy kéttekercses konfigurációban rendelhetők. A T5270 egy tárcsás, többfunkciós modul szkennerrel, másolóval és merevlemezzel. Az Epson SureColor T5270 egy nagy teljesítményű, megfizethető és jól konfigurálható nyomtató kisebb vállalkozások számára. A nyomtató a nyomtatófej-technológia fejlesztéseit is kihasználja, tintával és hordozóval kombinálva, amelyet professzionális termékek előállítására hangoltak. Ez a nyomtató olyan sebességgel és funkcionalitással rendelkezik, hogy a mérnökök, CAD és GIS felhasználók számára vonzó legyen. A nyomtatót professzionális felhasználók számára tervezték, számos kiegészítővel a gyártás különböző szintjeihez, mint például a kettős tekercs konfiguráció és a többfunkciós modul. Ez utóbbi kiegészíti a szkennelést, másolást és egy 320 GB-os nyomtatószervert a gyakori feladatok tárolására és a nyomtatási feladatok újranyomtatására. Ha a nyomtatót hálózathoz csatlakoztatja, bármely eszközről webböngészőn keresztül vezérelhető. 

Rövid jellemzés

Nyomtatófej: Epson PrecisionCore TFP a legkisebb, 3,5 pikoliteres tintacseppel

Tinta: Az Epson UltraChrome XD pigmenttinta 100 ml-es, 350 ml-es és 700 ml-es nagyságrendben kapható, amelyek keverhetők és színenként különböző méretekkel illeszthetők. A cián, sárga és bíbor színű patronok mellett mattfekete és fotófekete patron is található. A matt és a fotófekete közötti váltás a média típusától és a kívánt felülettől függően automatikusan megtörténik.

Felbontás: Akár 2880 x 1440 dpi

Sebesség: D-méretű grafikon mindössze 25 másodperc alatt

Méretek: 56" (Sz) x 30" (Mé) x 45" (Ma), (142,2 cm x 76,2 cm x 114,3 cm)

Tömeg: 84,36 kg (egy tekercs) 58,96 kg hozzáadott tömeggel a többfunkciós modulhoz

 

 

A nyomtató dobozban és raklapon érkezik, az egyszerű összeszerelés érdekében utasításokkal. Az alkatrészeket jól megtervezték a gyors összeszerelés érdekében. A nyomtatónak az állványra és a szkennernek a kiegészítő állványra való felszerelése az egyetlen lépés, amelyhez két emberre lesz szükség. Az összes többi összeszerelési elemet egy személy könnyedén elvégzi. A nyomtató kicsomagolásától a hordozóval és tintával ellátott állványra helyezésig tartó művelet körülbelül 30 percet vehet igénybe a nyomtatás előkészítésével együtt. További 30 percre lesz szüksége a lapolvasó csavaros állványának felszereléséhez, a lapolvasó kalibrálásához és minden beállításához a beolvasáshoz vagy másoláshoz. A nyomtatókosár összeszerelése körülbelül 45 percet vesz igénybe, mivel több alkatrésze van. A kosár egy praktikus funkció, két mód beállításával egy lapot vagy akár 20 lapot is rögzíthet.

Az alkatrészek kicsomagolása és a nyomtatóállvány összeszerelése után a következő lépés a hordozó betöltése és a tinta kalibrálása. Töltsön be egy 100 láb hosszúságú fotópapírtekercset a lapolvasó felemelésével. Ezt egy kézzel is könnyedén megteheti a hidraulikus támasztékoknak és a hordozótekercs-adapterek eltávolításának köszönhetően, amelyek könnyen válthatók a különböző tekercsméretek között. Az adapterek mindkét végén történő rögzítése, a tekercs helyére emelése és a tekercs rögzítése után a nyomtató automatikusan előkészíti a tekercset a nyomtatáshoz, és felismeri a tekercsen lévő hordozótípust.

A készülék számos hálózati lehetőséget tartalmaz, de nem csatlakozik Wi-Fi-n keresztül. A nyomtatás többféle minőségi opcióban lehetséges. Beállíthatja a sebességet és a nyomtatást automatikusan, vagy módosíthatja a paramétereket, hogy a legtöbbet hozza ki minden nyomtatásból. Lehetőség van a nyomatok előnézetének megtekintésére, valamint a tájolás és a felbontás beállítására, az egyes feladatok finomhangolására, hogy a legtöbbet hozza ki a különböző papírtípusokból. A papírtípus automatikus felismerése automatikusan módosítja a többi beállítást, miközben az optimális beállításokat a kiválasztott papírtípushoz igazítja. 

A nyomtató gyorsan és viszonylag csendesen működik. A sebesség a kiválasztott felbontástól és attól függ, hogy matt vagy fényes fotópapírra nyomtatnak. Ez természetesen nem a hatékonyság növelésének módja az irodában, de a nyomtatási sebesség lehetővé teszi, hogy egy távoli irodából küldjön el egy feladatot, és készen álljon a nyomtatásra, mire eljut a nyomtató helyére, feltéve, hogy nincs más feladat a sorban. A D-méretű diagram akár 25 másodperc alatt történő kinyomtatása azt jelenti, hogy a felhasználók több példányt is kinyomtathatnak, mielőtt megérkeznének, attól függően, hogy mennyi utat kell megtenni.

 

 

Az Epson UltraChrome XD pigmenttinta 100 ml-es, 350 ml-es és 700 ml-es méretben kapható, amelyek keverhetők és színenként különböző méretekkel illeszthetők. Ez az Epson UltraChrome XD tinta garantált archív nyomtatási minőséget biztosít. A nyomatok elkenődés- és vízállóak, de nem kültéri használatra készültek. 

A nyomtató listaárai 2995 dollártól kezdődnek a T3270 esetében és 6995 dollárig a T7270D esetében. Ez magától a konfigurációtól és a további moduloktól is függ. A többféle méret és kiegészítők nagy rugalmasságot biztosítanak a felhasználóknak. A többfunkciós modullal és az Adobe PostScript 3 modullal ellátott merevlemezek elengedhetetlenek a hatékony nyomtatáshoz forgalmas irodai környezetben, mivel biztosítják a szükséges feldolgozási teljesítményt a műveletek felgyorsításához. A True Adobe Postscript 3 hardvermodul közvetlen kötegnyomtatást és forró mappás kötegelt nyomtatást biztosít, és támogatja a biztonságos PDF-nyomtatást.

A nagyméretű nyomatok beolvasására és másolására szolgáló többfunkciós modulnak köszönhetően további lehetőségeket kap ettől a modelltől. A lapolvasó 200 és 600 dpi között készít beolvasást és másolást, másodpercenként 6 hüvelyk sebességgel. A lapolvasó tartalmaz egy 320 GB-os nyomtatószervert is, amely segíti a feladatsorok kezelését, valamint a feladatok mentését és újranyomtatását. Ez a funkció kiegészíthető a többfunkciós modullal vagy az opcionális Adobe PostScript 3 hardvermodullal, amely 1,6 GHz-es kétmagos processzorral, valamint PDF- és kötegelt nyomtatási lehetőségekkel egészül ki. 

A lapolvasót a nyomtató fölé szerelték fel egy állvány segítségével, amely könnyen rögzíthető a nyomtatóállvány hátulján, és biztonsági rúddal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a nyomtató felboruljon, mivel a nyomtató nagyon nehézzé válik az MFP-vel. A szkenner hidraulikus támasztékokra van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a könnyű felemelést, hogy hozzáférjen a papírtekercshez és a nyomtató tetejéhez.

Az Epson professzionális képalkotó médiaoldalának gyors áttekintése megmutatja a rendelkezésre álló médiatípusok nagy számát. A matt papírok jellemzőek azokra a projektekre, amelyekre ezt a nyomtatót tervezték, de a rendelkezésre álló lehetőségek közül sok alkalmas reklámozásra, fotózásra és képzőművészetre.

A konfigurálhatóságnak, a gyorsaságnak, a könnyű kezelhetőségnek és a különböző árkategóriáknak köszönhetően ez a nagyformátumú nyomtatócsalád számos irodában és intézményben használható. Az LCD-képernyőn megjelenő intuitív menük, az egyes papírokhoz megfelelő nyomtatás konfigurálásának automatizálása, valamint a konfigurálhatósággal és feladatsorokkal rendelkező nyomtató-illesztőprogram megkönnyíti a nyomtató vezérlését.

 

Forrás: informedinfrastructure.com, epson.com