Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

EPSON WorkForce Enterprise AM-C400

Ha többfunkciós nyomtatót keres kompakt kialakításban, alacsony energiafogyasztással, gyors nyomtatással az irodai termelékenység növelése érdekében, akkor az új Epson modell egy érdekes tipp. Az Epson WorkForce Enterprise AM sorozathoz tartozik. Ez egyetlen A4-es nyomtatóeszköz rövid első oldal nyomtatási idejével (FPOT). Ez a nagy teljesítményű tintasugaras többfunkciós készülék moduláris felépítésű, amely opcionális tartozékokkal bővíthető.

Délkelet-Ázsiában vállalt fenntarthatósági kötelezettségeivel összhangban az Epson megkezdte az üzemi lézernyomtatók fokozatos kivonását és tintasugaras nyomtatókra való lecserélését. Ezt a lépést a délkelet-ázsiai végfelhasználóknál végzett irodai berendezésekkel kapcsolatos kutatások alapján tette meg. Az eredmények azt mutatták, hogy a válaszadók 50%-a fenntarthatóbb nyomtatókat szeretne a munkahelyén, és az energiahatékonyságot jelölte meg a legfontosabb tényezőként. Az Epson WorkForce Enterprise AM-C400 és az AM-C500 modell az üzemi lézernyomtatók lehetséges alternatívái, amelyek energiaigényes folyamata éppen ütközik a vállalatok fenntarthatósági programjaival.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes Felhasználás cég/háztartás: kis-, középvállalat Nyomtató interfész: USB/LAN/Wi-Fi

Mobil csatlakozás: AirPrint/ Mopria/ Epson Smart Panel App/ EpsonConnect

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 465 mm

Mélység: 517 mm

Magasság: 570 mm

Tömeg: 56,3 kg

Moduláris kialakítás 

A többfunkciós Epson WorkForce Enterprise AM-C400 modell nagyon kellemes kompakt kialakítású, moduláris bővítési lehetőséggel. A készülék finoman lekerekített élekkel rendelkezik, és összességében nagyon modernnek tűnik. A nyomtatót a táblagép 10,1 hüvelykes (25,7 cm) nagy LCD-kijelzője uralja, intuitív felhasználói felülettel. A felső oldalon egy robusztus fedéllel ellátott szkenner és egy automatikus dokumentumadagoló található. Alatta van egy hely a papírkiadáshoz. Jobb oldalon található a már említett LCD panel érintőképernyős vezérléssel, alatta pedig egy USB host port külső USB meghajtó vagy USB flash meghajtó csatlakoztatására. Az elülső oldalon van egy nyitható rész, amely mögött a tintapatronok tálcája rejtőzik. A jobb oldalon egy opcionális hordozótálca, a nyomtató alján pedig egy 500 lapos papírtálca található. A nyomtató minőségi gyárban készül, a műanyagok erősek, és a készülék stabil működés közben is.

 

Univerzális funkciók

A multifunkciós eszköz nyomtatót, szkennert, fénymásolót egy készülékben rejt magában, rengeteg hasznos funkcióval. Epson megoldások használata a biztonságos nyomtatásban és a nagyobb munkahatékonyságban nyilvánul meg. A nyílt platform lehetővé teszi a külső szoftverekkel való integrációt. Van automatikus kétoldalas nyomtatás és egy automatikus dokumentumadagoló 100 laphoz, amely támogatja a kétoldalas szkennelést. A klasszikus csatlakozás mellett a készülék támogatja a LAN-hálózathoz való csatlakozást és a vezeték nélküli csatlakozást Wi-Fi-n keresztül (opcionális), valamint a mobileszközökről és a felhőből történő nyomtatást. Használhat közvetlen nyomtatást is az USB gazdagépről. Az Epson WorkForce Enterprise AM-C400 modell biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyekkel korlátozhatja a funkciókhoz való hozzáférést, elindíthatja a nyomtatást PIN-kód használatával, ellenőrizheti a szerver azonosságát, és beállíthatja a panel rendszergazdai módot.

Nyomtatási sebesség és minőség

A többfunkciós eszköz PrecisionCore Micro TFP nyomtatófejjel nyomtat, és DURABrite Pro tintatechnológiát használ. Tartalmaz egy 320 Gb kapacitású integrált HDD-t és Encrypt AES 256 titkosítást. A szabványos 600 x 1200 Dpi vagy a maximális minőségi beállítás 600 x 2400 Dpi nyomtatási felbontással minőségi nyomatokat kap. A nyomtató percenként 40 oldalt nyomtat monokróm módban vagy színesben. Az első oldal fekete-fehér vagy színes módban történő kinyomtatása 4,9 másodpercet vesz igénybe. Az ajánlott havi felhasználás 30 000 oldal, a maximális havi nyomtatási mennyiség pedig 384 000 oldal.

 

A nyomtató előnyei

- kompakt méret

- modern moduláris felépítés

- 4 az 1-ben funkciók

- nagy LCD kijelző kényelmes vezérléssel

- nyomtatási minőség és sebesség

- biztonsági funkciók és az Epson szoftvermegoldások támogatása

- gazdag csatlakoztatás

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- automatikus dokumentumadagoló

- kétoldalas szkennelés

- usb host

- az eszköz bővítésének támogatása opcionális modulokkal

- alacsony energiaigény

- nyomtatási költségek

 

A nyomtató hátrányai

- a készülék ára 

Nyomtatópatronok

A nyomtató a DURABrite Pro tintatechnológiával nyomtat, és négy külön címkével ellátott tintát használ: Epson T08H1 fekete 50 000 oldal kapacitással, T08H2 cián, T08H3 bíbor és T08H4 sárga 30 000 oldal kapacitással. 

 

Értékelés a végén

A többfunkciós Epson WorkForce Enterprise AM-C400 modell megkönnyíti és hatékonyabbá teszi az irodában végzett munkát. Közvetlen papírútvonalat és érintésmentes nyomtatást biztosít, lehetővé téve a nyomtatást sokféle hordozóra, beleértve az újrahasznosított papírt és a borítékokat is. Az AM-C A4-es eszközök által kínált megosztott felhasználói felülettel, megoldásokkal és teljes oldalas tintasugaras termelékenységgel egységes felhasználói élményt érhet el. Ezenkívül az újonnan tervezett C-alakú papírút kompakt kialakítást, egyetlen hozzáférési pontot kínál az összes papírelakadás megoldásához, valamint a fogyóeszközök kényelmes elölről történő betöltését. Az eszköz funkcióit kibővíti a beépített megoldásokkal való kompatibilitás, mint például az OCR és az egyszerű távoli diagnosztika az Epson Remote Services segítségével. Az Epson Open Platform technológia garantálja a kompatibilitást a harmadik féltől származó megoldásokkal, és lefedi a vertikális piacok igényeit. A modularitásnak köszönhetően a nyomtatót további modulokkal és tartozékokkal bővítheti. A cég igényei szerint további tálcákkal is beállíthatja a papírkapacitást a bemenetnél.