Irodaszerek

Epson WorkForce Pro WF-C4310DW

Az automatikus kétoldalas nyomtatást támogató, egycélú A4-es formátumú nyomtató megfelel a kis irodai, háztartási vagy otthoni irodai igényeknek. A kiváló nyomtatási minőségről a lézernyomtatókhoz hasonló PrecisionCore nyomtatófej gondoskodik. A kellemes kompakt méret és a rugalmas csatlakoztathatóság, valamint az alacsony költség a modell előnye, amely minden bizonnyal lenyűgöz.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/háztartás: háztartás, kisiroda, Home Office

Nyomtató interfész: USB/LAN/Wi-Fi

Mobil csatlakozás: Epson Connect (iPrint, Email Print)/ Apple AirPrint/ Epson iPrint App

Funkciók nyomtató/multifunkciós: nyomtató - nyomtatás

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 425 mm

Mélység: 493 mm

Magasság: 164 mm

Tömeg: 5,8 kg

 

Egyszerű kialakítás

Első pillantásra ez a modell egyszerű, de szilárd felépítésű. A gyártó sima fehér műanyagokat használt a készülék testéhez, amelyek finoman lekerekített élekkel rendelkeznek. A felső fedél kinyitása után a 4 különálló tintapatron rekeszéhez  jut. Az előlapon dönthető vezérlőpanel található. Vezérlőgombokat és 6,1 cm-es LCD kijelzőt talál rajta. Alatta egy kihúzható rúddal ellátott nyílás található a papírkimenethez. Az elülső oldal alsó részén egy 250 lapos bemeneti papíradagoló tálca található. A csatlakozók a hátoldalon találhatók. Az Epson WorkForce Pro WF-C4310DW nyomtató kidolgozása nagyon jó minőségű, a felépítése pedig kellően stabil.

 

Alapvető funkciók

Ez egy egycélú tintasugaras nyomtató, amely elsősorban monokróm és színes nyomtatásra szolgál. Előnye az egyszerű vezérlés és a nagy hatékonyság. Támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatás funkcióját. A nyomtató az egyszerű használatra és a gyors csatlakozásra van tervezve Ethernet- csatlakoztatással vagy Wi-Fi-n keresztüli vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. A mobilnyomtatással gyorsan nyomtathat dokumentumokat és képeket mobil- vagy felhőszolgáltatásairól. Az Epson ingyenes alkalmazásai kiterjesztik a nyomtatás sokoldalúságát.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

Az Epson WorkForce Pro WF-C4310DW tintasugaras nyomtató tintasugaras technológia és kiváló minőségű PrecisionCore nyomtatófej használatával nyomtat. A 4800 x 2400 Dpi felbontású nyomtatás kiváló élességgel rendelkezik. A nyomatok elérik a lézerminőséget. A készülék percenként 21 oldalt nyomtat monokróm módban vagy 11 színes oldalt. A nyomtató 6,3 másodperc alatt nyomtatja ki az első oldalt.

 

A nyomtató előnyei

- kompakt méret

- egyszerű kialakítás és vezérlés

- nyomtatási minőség

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- gazdag csatlakoztatás

- mobileszközökről történő nyomtatás támogatása

- AirPrint támogatás

 

A nyomtató hátrányai

- nem tartalmaz szkennert 

Nyomtatópatronok

Négy különálló, Epson 408/408L jelzésű DURABrite Ultra tintapatron kerül a nyomtatóba. A CMYK (cián, bíbor, sárga és fekete pigmenttinta) rendszert használják. Ehhez a modellhez a patronok szabványos méretben, 1100 oldal kapacitással vagy nagy kapacitású változatban kaphatók fekete tintához 2200, színes tintákhoz pedig 1700 oldalas kapacitással. 

Értékelés

Az Epson WorkForce Pro WF-C4310DW modell a nem feltűnő eszközök közé tartozik, amelyek nagy hatékonysággal, minőséggel és viszonylag alacsony költséggel nyomtathatnak otthonában vagy kisvállalkozási irodájában. A vezérlés egyszerű és kényelmes. Hasonlóképpen a tartalék patronok cseréje is. Az automatikus kétoldalas nyomtatás is hozzájárul a megtakarításokhoz és a hatékonysághoz. Sajnos ez csak egycélú eszköz, amely nem tartalmaz beépített szkennert.