Irodaszerek

Epson WorkForce Pro WF-C4810dtwf

Az Epson WorkForce Pro WF-C4810dtwf tintasugaras nyomtató egy univerzális többfunkciós nyomtató, nagyon jó nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási funkciókkal. Kellemes kialakítású és masszív felépítésű. Nagyon könnyű hozzáférést biztosít az elakadt papírhoz a hátoldalon található eltávolítható panelen keresztül. Ez a modell alkalmas egy kisebb, több felhasználós otthoni irodába, de olyan diákok számára is, akik nagyobb mennyiségben nyomtatnak. A nagy kapacitású patronok segítségével valamivel alacsonyabb nyomtatási költségeket érhet el.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/háztartás : kis munkacsoport, otthoni iroda

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi / Bluetooth

Mobilkapcsolat: AirPrint / Google Cloud Print

Funkciók nyomtató / többfunkciós: többfunkció - nyomtatás / másolás / szkennelés / faxolás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 425 mm

Mélység: 388 mm

Magasság: 330 mm

Tömeg: 11,9 kg

 

Modern kialakítás

Az Epson WorkForce Pro WF-C4810dtwf multifunkciós készülék szilárd felépítésű és nagyon kellemes kialakítású, enyhén lekerekített élekkel. A felső rész egy 50 lapos automatikus lapadagolóval ellátott szkennerhez tartozik. A készülék előlapját egy dönthető panel uralja, kellően nagy, 10,9 cm-es érintőképernyős kijelzővel. A panel bal oldalán található egy gazdagép USB-port adathordozóról történő nyomtatáshoz. Az elülső oldal közepén két bemeneti papíradagoló tálca található, amelyek kapacitása egyenként 250 papírlap. A kimenet a felső bemeneti tálca felett van. A hálózati és LAN csatlakozók a készülék hátulján találhatók. A gyári feldolgozás nagyon jó szinten van, és a multifunkciós igényes üzemelés mellett is megbízhatóan és stabilan működik. A műanyagok erősek, a lágy szürke szín pedig frissnek és modernnek tűnik. A kezelőszervekhez való hozzáférés kényelmes, akárcsak a papírkezelés.

  

All-In-One funkciók

A nagyon egyszerű kezelés a 10,9 cm-es nagy érintőképernyőnek köszönhetően kényelmessé teszi a nyomtatási feladatokat. Gyorsan elkezdheti a nyomtatást, másolást, szkennelést és faxolást. A nyomtató kiváló csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Csatlakoztathatja számítógépéhez USB-kábellel, de vezeték nélkül is Wi-Fi-n és Bluetooth-on keresztül. Hiányzik a LAN-kapcsolat és a felhőszolgáltatásokból történő nyomtatás. Az Android Print, az Apple AirPrint és a Mopria támogatása megkönnyíti a nyomtatóhoz való csatlakoztatást mobiltelefonról. Az Epson vállalat kínálja az Epson Connect eszközkészletét: Epson iPrint, Epson Creative Print és Epson Smart Panel (mind kompatibilis iOS és Android rendszerrel); Epson Email Print; Epson Remote Print, szkennelés a felhőbe. A TWAIN illesztőprogramok segítségével közvetlenül az asztali számítógép alkalmazásokba szkennelhet. A többfunkciós eszköz funkciókkal rendelkezik az érzékeny dokumentumok biztonságos nyomtatásához és az eszközbiztonsághoz. Az Epson Fax Utility és két Epson Scan 2 szkenner interfész, a ScanSmart és a Smart Panel App elérhető a faxoláshoz.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató kiváló minőségben nyomtat 4800 x 4800 dpi nyomtatási felbontással. Percenként 25 fekete-fehér és 12 színes oldalt nyomtat az ISO / IEC 24734 szabvány szerint. Alapértelmezés szerint 36 fekete és 22 színes oldalt kap. Az első oldal nyomtatásához szükséges idő fekete-fehér mód esetén 5,5 másodperc, színes oldal esetén 8,5 másodperc. A többfunkciós készülék 200-1700 oldal ajánlott havi nyomtatási mennyiségre készült. A maximális terhelhetőség 33 000 A4-es oldal. A beolvasási sebesség 4,5 másodperc/oldal. (színes, 200 dpi, síkágyas szkenner); 4,5 másodperc / oldal (fekete-fehér, 200 dpi, síkágyas szkenner); 16,5 kép/perc (színes, 200 dpi, ADF); 16,5 kép/perc (fekete-fehér, 200 dpi, ADF-automatikus lapadagolóval). Az Epson WorkForce Pro AIO a PrecisionCore Heat-Free Technology nyomtatófejekre épül, amelyek kis, sűrű és szorosan csoportosított fúvókákkal ellátott tintachipeket használnak, hogy a legjobb részlet- és színpontosságot biztosítsák az üzletközpontú nyomtatók körében. Igaz, hogy ma szinte minden tintasugaras nyomtató minőségi nyomattal rendelkezik, de a WorkForce Pro termékcsalád egyértelműen az egyik legjobb a részletgazdagság és a színpontosság tekintetében.

 

A nyomtató előnyei

- modern dizájn

- kompakt méret

- minőségi kivitelezés

- szilárd felépítés

- minden az egyben funkció (AIO)

- nyomtatási minőség és sebesség

- automatikus dokumentumadagoló (ADF)

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- kényelmes működés

- nagy érintőképernyős LCD kijelző

 

A nyomtató hátrányai

- hiányzik a többcélú tálca vagy a papíradagoló

- magasabb nyomtatási költségek

 

Nyomtatópatronok

Ehhez a modellhez négy Epson DURABrite Ultra standard kapacitású tintapatron készült, amelyek gyorsan száradó pigmenttintával készültek a nagy sebességű nyomtatási feladatokhoz. Nekik köszönhetően a dokumentumnyomtatás éles szöveggel tűnik ki. A Cyan, Magenta, Yellow és Black tintapatronok kapacitása normál méretben 1100 oldal, az XL változatban pedig 1700 színes és 2200 fekete oldal.

 

Értékelés

Az Epson WorkForce WF-C4810dtwf modell általános benyomása pozitív. A nyomtatás elég gyors és megbízható. Ez a modell hatékonyságot hoz kisebb irodahelyiségekbe vagy otthoni irodába. Kiváló funkciókkal rendelkezik, és kompatibilis az alkalmazásokkal. A teljesítmény-ár arány jó. Pozitívum a két bemeneti papíradagoló tálca, összesen 500 lap kapacitással.