Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Epson WorkForce Pro WF-C529RDW

Nyomtató az Ön vállalkozásához

Az Epson WorkForce Pro WF-C529RDW nyomtatónak számos előnye van, amelyek meggyőzhetik a potenciális érdeklődőket. Az egyik az A4-es tartályok magas hozama, a másik pedig a cserélhető tintakészlet rendszer, amelyet RIPS (Replaceable Ink Pack System) rövidítéssel ismerünk. Ezzel a felhasználó      20 000 színes vagy akár 50 000 fekete-fehér oldalt nyomtathat. Üzleti környezetbe olyan nagy teljesítményű nyomtatót kap, amely produktívan, felesleges leállások nélkül képes alacsony költség mellett nyomtatni.

 

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes (RIPS)

Felhasználás cég / háztartás: kis, közepes méretű vállalkozás

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi, Wi-Fi Direct

Mobil csatlakoztatás: Apple AirPrint / Google Cloud Print

Funkciók nyomtató / többfunkció:  nyomtatás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 425 mm

Mélység: 535 mm

Magasság: 413 mm

Tömeg: 19,3 kg

 

Kialakítás kellemes ergonómiával

Annak ellenére, hogy vállalati eszközről van szó egy közepes méretű munkacsoport számára, kompakt méretekkel és kellemes dizájnnal rendelkezik. A sötét és a világosszürke szín kombinációjával van kialakítva. A nyomtató szélei kissé lekerekítettek, ami hozzájárul a jó ergonómiához. A vezérlés és a fogyóeszközökhöz való hozzáférés kényelmes. A felső hátsó rész az opcionális 80 lapos papíradagoló tálcához tartozik. A készülék elejét egy nagy kezelőpanel uralja, amelyen színes LCD kijelző található, 6,1 cm-es átlóval, kezelőgombokkal és két állapotjelző diódával. Közvetlenül a kezelőpanel alatt található a 150 lapos kapacitású kimeneti papírtálca. Az elülső részen van egy tartály nyitható fedéllel a tintatöltetek számára. Minden színes tintához külön rekesz talalálható a tintatartályban.  Az alsó rész a 250 lapos papíradagoló tálcának van fenntartva. Előnye, hogy ez a kapacitás bővíthető kiegészítők hozzáadásával, külön megvásárolható nagy kapacitású papírtálcák formájában. Ez akár 1330 papírlap kapacitását is biztosítja. A hálózathoz, a számítógéphez és a LAN-hoz való csatlakozók az eszköz hátulján találhatók. A nyomtató kivitelezése nagyon jó minőségű, a felhasznált műanyagok pedig erősek. A kijelző enyhe szögben dönthető. A nyomtató kellemes, modern kivitelű.

 

Jellemzők

Az Epson WorkForce Pro WF-C529RDW modell egycélú , nagy teljesítményű nyomtató tintasugaras technológiával és cserélhető RIPS tintákkal nyomtat. A nyomtatás monokróm és színes módban egyaránt történhet. A nyomtató kiválóan csatlakoztatható, és az alapvető USB-kábelcsatlakozás mellett csatlakoztathatja az eszközt egy LAN-hoz, vagy használhat vezeték nélküli kapcsolatot Wi-Fi és Wi-Fi Direct segítségével mobileszközökről történő nyomtatáshoz.  Pozitívum a felhőszolgáltatásokhoz való hozzáférés és a nyomtatás. Az LCD kijelző segítségével érheti el a speciális nyomtatási beállításokat. A nyomtatás biztonságával is nagyon jó szinten foglalkoznak. Korlátozhatja a funkcióhoz való hozzáférést az Epson Web Config szoftver segítségével, használhatja a biztonságos nyomtatási funkciót a PIN-kóddal, az LDAP címjegyzékkel, az IPsec, az IEEE802.1x, az SSL (kiszolgálói hitelesítéssel) használatával az indításkor. Van egy panelkezelő-gazda mód is. Természetesen van itt automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex) és közvetlen nyomtatás USB kulcsra.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

Mivel a vállalati eszközről van szó, a teljesítmény megfelel ennek a követelménynek. A nyomtatási minőség magas szinten van. A nyomtató 4800 x 1200 dpi ultrafelbontással nyomtat. 24 oldalt nyomtat percenként ISO-szabvány minőségben, fekete-fehérben és színesben. A kétoldalas nyomtatás 1 perc alatt elvégezhető 24 oldal fekete-fehér és színes nyomtatással. A maximális havi nyomtatási mennyiség 50 000 oldal, az ajánlott havi nyomtatási mennyiség pedig 400–4500 oldal. A nyomtató A4-es formátumban nyomtat maximálisan. Az első oldal készenléti állapotban történő kinyomtatásához szükséges idő monokróm módban körülbelül 4,8 másodperc, színes módban pedig 5,3 másodperc.

 

A nyomtató előnyei

- ergonomikus kialakítás modern stílusban

- kényelmes kezelés

- nyomtatási sebesség és minőség

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- biztonsági funkciók

- gazdag csatlakoztatás

- könnyen cserélhető tintatöltések  nagy hozammal

- bővíthető papíradagoló tálca kapacitása

- magas termelékenység

- gyors és gazdaságos nyomtatás

- alacsony üzemeltetési költségek

- energiahatékonyság

 

A nyomtató hátrányai

- magasabb ár

- integrált másolási és beolvasási funkciók nélkül

 

Utántöltetek a nyomtatóhoz

Az Epson WorkForce WF-C539RDW színes nyomtató négy különálló WorkForce Pro WF-C529R Ink Supply UNT típusú tintát (fekete, cián, bíbor, sárga) használ a nyomtatáshoz. Ezek nagy kapacitású tasakos töltők, amelyeket XL és XXL változatban árusítanak. A magas kihasználtság mellett nagyon könnyen cserélhetők is. Csak annyit kell tennie, hogy behelyezi a tintás tasakot a rekesz kihúzható tartályába.

 

Értékelés

A nyomtató mindenütt jól teljesít egy közepes méretű munkacsoport számára, ahol alacsony működési költségekre és magas termelékenysére valamint nagy teljesítményű eszközre van szüksége. A gyors indítás, a minőségi nyomtatás és a nagy nyomtatási mennyiség a fogyóeszközök gyakori újratöltése nélkül a legnagyobb előnyök. Nagy előny a vállalati környezetben az a képesség, hogy az Epson Print Admin szoftverrel biztosítani tudja a Follow-me nyomtatást. Az azonos teljesítményű lézernyomtatókhoz képest az energiafogyasztás lényegesen alacsonyabb, és ezáltal csökken a környezetre kifejtett  szénlábnyom hatás. Sajnos ezek csak egycélú nyomtatóeszközök, és egyes felhasználóknak hiányozhat a multifunkcionalitás. Ez egy jó modell nagy mennyiségű dokumentumok és vállalati prezentációk nyomtatásához. Ezen felül kompakt méretekkel és szép, modern kivitellel rendelkezik.