Irodaszerek

Epson WorkForce Pro WF-C5390DW

Vállalati környezetbe nem nehéz nyomtatót találni egy kis munkacsoport számára. Elég sok van belőlük a piacon a különböző gyártóktól. Lenyűgözött bennünket az Epson WorkForce Pro WF-C5390DW egycélú színes nyomtató dizájnja. Ideális olyan munkakörnyezetben, ahol csökkenteni kell a költségeket és növelni kell a termelékenységet. Egy kisebb cég így még korlátozott költségvetéssel is nyomtathat, és elkerülheti a további rejtett költségeket.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/háztartás: kis-, középvállalat

Nyomtató interfész: USB/LAN/Wi-Fi

Mobil csatlakozás: Epson Connect (iPrint, Email Print, Remote Print Driver), Apple AirPrint, Google Cloud Print

Funkciók nyomtató/multifunkció: nyomtatás

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 425 mm

Mélység: 535 mm

Magasság: 357 mm

Tömeg: 15,3 kg

 

Kellemes ergonomikus kialakítás

Ennek a modellnek a kialakítása nagyon kellemes, modern és nagyon jó ergonómiával rendelkezik. Hátul a felső részben többcélú adagoló található a speciális hordozók számára. Az elülső rész a kihajtható kezelőpanel számára van fenntartva. 6,1 cm-es LCD kijelzővel és érintőgombokkal rendelkezik. A kezelőpanel alatt található a papírkimenet, alatta pedig a papíradagoló tálca és négy különálló tintapatron számára kialakított hely. Mivel ez egy egycélú készülék, a nyomtató kevesebb alkatrészből készül, és hosszabb élettartammal rendelkezik. A gyári feldolgozás magas szintű, a masszív felépítésnek köszönhetően a készülék stabil és megbízhatóan működik nyomtatáskor.

Funkciók

Ennek az eszköznek a funkcionalitása elsősorban a monokróm és színes módban történő nyomtatáshoz van rendelve, az automatikus kétoldalas nyomtatás támogatásával. A PrecisionCore nyomtatófej és a DURABrite Ultra tintatechnológia hozzájárul a kiváló kimeneti minőséghez. A nyomtató gazdag csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Nem csak USB-kábellel csatlakoztathatja számítógéphez, hanem Ethernet-kábellel LAN-hálózathoz és vezeték nélkül is Wi-Fi-n keresztül. A mobil nyomtatás támogatásával a felhőszolgáltatásokból is hozzáférhet a nyomtatáshoz. Az Epson WorkForce WF-C5390DW nyomtató támogatja az Epson Connect (iPrint, Email Print, Remote Print Driver), Apple AirPrint és Google Cloud Print szolgáltatásokat. USB-gazdagépet is használhat közvetlenül USB-eszközre történő nyomtatáshoz. A vezérlés nagyon intuitív.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató tintasugaras technológiával nyomtat 4800 x 1200 dpi nyomtatási felbontással. Percenként 25 oldalt nyomtat monokróm és színes módban egyaránt. ISO/IEC minőségben mindkét módban ez 16 A4-es oldal. Az első oldal kinyomtatása körülbelül 5,3 másodpercet vesz igénybe, míg fekete-fehérben kevesebb mint 4,8 másodpercet. A maximális havi nyomtatási mennyiség 75 000 oldal. A nyomtatási minőség mindkét módban nagyon jó, a nyomat pedig éles.

 

A nyomtató előnyei

- ergonomikus kialakítás

- a gyári feldolgozás minősége

- gyors, jó minőségű nyomtatás

- színes nyomtatás

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- csatlakoztatás

- kezelés

- nyomtatási költségek

 

A nyomtató hátránya

- egycélú eszköz (csak nyomtatás)

 

Utántöltések a nyomtatóba

A nyomtató 4 különálló színes patront használ DURABrite Ultra pigmenttintával a nyomtatáshoz. A fekete kazetta szabványos kapacitása 5000 oldal, az XL változatban pedig akár 10 000 oldal is 5%-os lefedettség mellett. A ciánkék, bíbor és sárga tintakazetták kapacitása 3000 oldal a standard változatban és 5000 oldal a nagy kapacitású XL verzióban. Így 10 000 oldal fekete-fehér dokumentumot vagy 5 000 oldal színes nyomtatást tud kinyomtatni anélkül, hogy fogyóeszközöket kellene cserélnie.

Értékelés

Ha meg kell őriznie a munkacsoportja magas termelékenységét egy alacsony energiafogyasztás mellett, ezzel javítva cége fenntarthatóságát, akkor ez a modell az Ön számára megfelelő. Megbízható nyomtatást, nagy kapacitású fogyóeszközöket és kiváló minőségű nyomatokat biztosít. Sőt, egy nagyon jó ergonómiával, kezelőszervekkel és kellemes modern dizájn-nal rendelkező készülék. A speciális tasakban lévő tinták cseréje innovatív és kényelmes. Ezenkívül ezzel a modellel csökkenti az energiaköltségeket, növeli a termelékenységet, csökkenti az állásidőt és végső soron a környezetre gyakorolt hatást is.