Irodaszerek és iskola

Epson WorkForce WF-2870DWF

A tintatechnológiás kompakt multifunkciós készülék háztartások és kisebb cégek számára készült. Mindent tartalmaz, ami a gyors nyomtatási munkákhoz szükséges. A kompakt test teljes értékű funkciókat rejt magában, kétoldalas nyomtatás lehetőségével és automatikus dokumentumadagolóval. Ez a modell megbízható segítő a munkahelyi használathoz.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/háztartás: háztartás, Home Office, kisvállalkozás

Nyomtató interfész: USB/Wi-Fi

Mobilkapcsolat: AirPrint/ Google Cloud Print/ Mopria

Funkciók nyomtató/többfunkció: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés/fax

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 375 mm

Mélység: 300 mm

Magasság: 218 mm

Tömeg: 5,2 kg

 

Ez a stílusos, kompakt és egyszerűen használható többfunkciós tintasugaras nyomtató csökkenti a hulladékot és a költségeket az A4-es kétoldalas nyomtatással és megfizethető önálló tintákkal. Gyorsabb nyomtatás a többoldalas másolásnak, szkennelésnek és faxolásnak köszönhetően az automatikus dokumentumadagolóval (ADF), a szkennelési technológiával a felhő tárhelybe  és a nagy, 6,1 cm-es LCD kijelzővel ellátott nyomtatónak köszönhetően. A Wi-Fi-alkalmazások, a Wi-Fi Direct és a mobilnyomtatás támogatása révén utazás közben is egyszerűen nyomtathat.

Kompakt és stílusos kialakítás

A készülék domináns eleme az intuitív felhasználói felület a nagy LCD képernyőn és az egyszerű navigáció. Felgyorsíthatja munkáját a 30 oldalas ADF-el, amely minimális erőfeszítéssel többoldalas beolvasást, másolást és faxolást tesz lehetővé. A gyári feldolgozás kiváló minőségű. A kialakítás ergonomikusan lekerekített élekkel és kompakt mérettel rendelkezik. A felső rész a síkágyas szkennerhez és az automatikus dokumentumadagolóhoz tartozik. A nyomtató kellemes, modern kialakítású.

A vezeték nélküli megoldás rugalmassága

Nyomtasson bárhonnan az irodában Wi-Fi-n keresztül, vagy a Wi-Fi Direct használatával nyomtathat kompatibilis vezeték nélküli eszközökről Wi-FiA hálózat nélkül. Ezenkívül az Epson Smart Panel alkalmazással vezérelheti a nyomtatót a készülékéről, nyomtathat dokumentumokat, figyelheti és megoldhatja a problémákat.

 

 

4 az 1-ben funkciók

Ez a stílusos, kompakt és egyszerűen használható többfunkciós tintasugaras nyomtató nyomtat, szkennel, másol és faxol. Csökkentheti a hulladékot és a költségeket az A4-es kétoldalas nyomtatással és a megfizethető önálló tintákkal. Gyorsabb nyomtatás a többoldalas másolásnak, szkennelésnek és faxolásnak köszönhetően lehetséges, valamint az automatikus dokumentumadagolóval (ADF), a szkennelési technológiával a felhő tárhelybe és a nagy, 6,1 cm-es LCD kijelzővel ellátott nyomtatónak köszönhetően. A Wi-Fi, Wi-Fi Direct és mobil nyomtatási alkalmazásokkal utazás közben is egyszerűen nyomtathat.

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató tintatechnológiával nyomtat 5760 x 1440 dpi felbontással. Percenként 18 oldalt nyomtat színesben és 33 oldalt monokróm módban. Az első oldalt 16 másodperc alatt nyomtatja ki színesben vagy 10 másodperc alatt fekete-fehérben. A papírbemeneti kapacitás 100 lap, a papírkimeneté pedig 30 lap. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 3000 oldal.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- nyomtatási minőség és sebesség

- csatlakoztatás

- ADF

- DUPLEX

- 4 az 1-ben funkciók

 

A nyomtató hátrányai

- Ethernet kapcsolat hiánya

Nyomtatópatronok

Az Epson 603 négyszínű tintakészlet megbízható, élénk és tiszta nyomatokat biztosít minimális költséggel. A pigment fekete tinta és a  színes tinta kombinációjával üzleti minőségű nyomatokat készít, miközben csökkenti a nyomtatási költségeket a megfizethető, szabványos és XL patronokban lévő önálló tintákkal. A kapacitás 150 oldal a normál fekete változatban és 130 oldal színes tintával. Az XL változat kapacitása 350 oldal színes és 500 oldal fekete tintával.

Végezetül értékelés

 

Többfunkciós Epson WorkForce WF-2870DWF egy univerzális eszköz, amely 4 teljes funkcióval rendelkezik: nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás formájában. Vezeték nélküli csatlakoztatást és intelligens funkciókat kínál. A kompakt kialakítás és az egyszerű kezelés előnyt jelent. A nagy kapacitású patronoknak köszönhetően alacsony nyomtatási költséggel rendelkező készüléket kap.