Irodaszerek

Hordozható szkennerek

Annak ellenére, hogy elégséges egy mobil eszköz a szkenner alkalmazással, a hordozható szkennerek nagyon népszerűek. Különösen azoknak a felhasználóknak, akik utazás közben dolgoznak. Akár üzleti utazók, akár influencerek, vagy bárki aki mozgásban van, a hordozható szkennerek sokoldalú és kompakt eszközök. Legnagyobb előnyük a kompakt méret, a vezeték nélküli csatlakoztatás és az egyszerű kezelés. A szkenner az eredeti sablon beolvasására szolgál, leggyakrabban közvetlenül papírról, akár szövegről, képről, akár szöveg, grafika vagy fénykép kombinációjából. Ezután digitális fájllá konvertálódik. A végleges dokumentum tovább feldolgozható. Mindez a szkenner minden típusára, így a hordozhatóra is vonatkozik. Találtunk Önnek három érdekes hordozható szkenner modellt, amelyek alkalmasak utazásra vagy alkalmi szkennelésre az irodában.

 

Brother DS-940DW

A Brother DS-940DW hordozható szkenner teljes mértékben rugalmas. Ez magába foglalja a beépített akkumulátort, a vezeték nélküli Wi-Fi támogatását és az intuitív LCD panelt a munka kényelmes beállításához. Ezzel a modellel digitalizálhatja a fájlokat nemcsak az irodában, hanem bárhol, ahol korlátozott  hely áll rendelkezésre vagy útközben. Előnye a dokumentumok gyors beolvasása közvetlenül a felhőbe a gyártó mobilalkalmazásával. A továbbiakban a dokumentumokat megoszthatja vagy elküldheti e-mailben. A Brother DS-940W tartalmaz egy "U-path" adagolórendszert, így a szkenneléshez nem kell további helyet hagynia a szkenner mögött. A dokumentum a lapolvasó tetején gördül előre, majd visszatér. A beépített lítium akkumulátornak köszönhetően nincs szükség áramellátásra. Ezt a hordozható szkennert sokféle sablonhoz tervezték, beleértve az A4-es dokumentumokat is. Szkennelhet számlákat, különféle azonosító kártyákat, névjegykártyákat. A kezelés nagyon egyszerű az LCD kijelzővel és gombokkal ellátott kezelőpanel használatával.

Méretek és tömeg

Szélesség: 377 mm

Mélység: 162 mm

Magasság: 76 mm

Tömeg: 0,69 kg

 

Főbb jellemzők

- A4-es dokumentumok automatikus kétoldalas beolvasása

- Gyorsaság, akár 15 oldal percenként színesben / fekete-fehérben

- E-mail, OCR, fájl, kép, mikro-USB beolvasása

- 1200 x 1200 dpi felbontás

- Helytakarékos U-path papíradagoló rendszer

- Korszerű szoftver a dokumentumok, számlák és személyi igazolványok beolvasásához

- Tápfeszültség a számítógéphez közvetlenül az USB 3.0 segítségével

- Duplex szkennelés

- Beépített újratölthető akkumulátor és kártyaolvasó

- WiFi vezeték nélküli csatlakoztatás

 

Epson WorkForce DS-80W

Ennek a modellnek is főként a könnyű használat, a kompakt méret és az áramellátás nélküli használat a legfőbb előnye. Rugalmasságot és támogatást nyújt a dokumentumok széles körének szkenneléséhez. Az LCD panel kellemes kialakítása nemcsak a mobilitást, a kényelmes kezelhetőséget, hanem a megfelelő minőséget és sebességet is biztosítja. 35–270 g / m2 súlyú és 1,8 m hosszú papírt dolgoz fel.

Méretek és tömeg

Szélesség: 272 mm

Mélység: 47 mm

Magasság: 34 mm

Tömeg: 0,30 kg

 

Főbb jellemzők

- Szkennelés bárhol (max.  hordozhatóság)

- Kompakt, kicsi, könnyű eszköz

- USB kábel vagy beépített akkumulátor meghajtás

- Akkumulátor töltésenként akár 300 oldal beolvasása

- Nagy szkennelési sebesség (4 másodperc / oldal, 8,5 oldal / perc)

- Folyamatos szkennelés automatikus adagolási módban

- Azonnali CIS érzékelő szkennelés bemelegedési idő nélkül

- A szoftverek teljes skáláját tartalmazza: Document Capture Pro 2, Epson Scan 2.0 és TWAIN illesztőprogram-támogatás

- Felbontás 600 x 600 Dpi

 

Canon imageFormula P-208 II

A kompakt kialakítás mellett ez a modell automatikus papírméret-felismerést, ferdeség-kompenzációt, háromdimenziós színkorrekciót, automatikus színfelismerést, árnyékkorrekciót, szövegjavítást és alapértelmezett gamma-görbét tartalmaz. Ezen funkciók mellett támogatja az előszkennelést, a képforgatást, az üres oldal kihagyását, a beolvasott dokumentum oldalválasztását és a szkennelési terület beállítását. Felismeri a szöveg tájolását, folyamatosan szkennel és javítja a margókat. Teljesen automatikus mód használatakor kényelmes és intuitív szkennelés érhető el, amely automatikusan a dokumentum legjobb beállításait használja.

Méretek és tömeg

Szélesség: 312,5 mm

Mélység: 55,5 mm Magasság: 40 mm

Tömeg: 0,60 kg

 

Főbb jellemzők

- Kompakt, könnyű és sokoldalú kialakítás

- Termelékeny kétoldalas szkennelés 16 kép / perc sebességgel

-10 oldalas automatikus dokumentumadagoló

- Támogatás dombornyomtatú kártyák és fényképek beolvasásához

- Kényelmes, intuitív üzemeltetés a "Csatlakozás és beolvasás" művelettel

- Kompatibilitás Mac és Windows operációs rendszerekkel

- Opcionális Wi-Fi WU10 egység áll rendelkezésre

- 2 soros CMOS CIS érzékelő

- 600 Dpi felbontás

 

A hordozható szkennereknek vannak előnyeik, de hátrányaik is. Hátránya az asztali szkennerhez képest a magasabb ár és a beolvasott dokumentumok alacsonyabb minősége.