Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

HP Color LaserJet Enterprise MFP 5800dn

A többfunkciós HP Color LaserJet Enterprise MFP 5800dn egy univerzális eszköz, amelyet egy középvállalati használatra terveztek. Nyomtatási, szkennelési és másolási funkciókkal, kiváló nyomtatási minőséget és éles szövegkészítést kínál üzleti dokumentumokon, borítékokon, címkéken és egyebeken. Igényes munkakörülmények között ez a nyomtató segít a nyomtatási feladatok gyors elvégzésében. A színes érintőképernyős LCD-kijelzővel történő vezérlés hozzájárul a hatékony használathoz.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: lézeres színes

Vállalati/háztartási felhasználás: középvállalat

Nyomtató interfész: USB/LAN/NFC

Mobil csatlakozás: AirPrint/ Mopria/ HP ePrint

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 500 mm

Mélység: 460 mm

Magasság: 583 mm

Tömeg: 38 kg

Modern kék színű kialakítás

A nyomtató ahhoz a modellválasztékhoz tartozik, amelyet fehér és kék színben négyzet alakú kialakítás jellemez. Az elülső kék oldal adja a készülék modern megjelenését. A felső rész egy robusztus síkágyas lapolvasó számára van fenntartva, automatikus dokumentumadagolóval. A készülék érdekes módon egy szkennerre, egy papírkimenetre (250 lap) és egy vezérlőközpontra, fő része a festékkazettákra és egy adagolótálcára tagolódik. A vezérlőközpont egy nagy, 20,3 cm-es LCD érintőképernyő, amelyen könnyedén aktiválhatja a munkafolyamatokat a következetes felhasználói élmény és az intuitív táblagépszerű ikonok segítségével. Az 550 papírlap kapacitású bemeneti tálca a készülék alján található. A kapacitás bővíthető egy opcionális kiegészítő tálca használatával. A nagyobb méretek ellenére a nyomtató kompaktnak tűnik, és a letisztult vonalak hozzájárulnak a stílusos megjelenéshez. A készülék felépítése stabil, a műanyagok erősek. A gyári feldolgozás nagyon jó szinten van.

 

foráss: HP

3 az 1-ben funkciók

A HP Color LaserJet Enterprise MFP 5800dn egy többfunkciós nyomtató, amely maximalizálja a termelékenységet és növeli a nyomtatási teljesítményt egy erőteljes HP hárommagos processzorral a másoláshoz, szkenneléshez és nyomtatáshoz. A másolási funkcióval akár 9999 másolatot is készíthet egyetlen másolási feladaton belül (ha több papírtálcát ad hozzá, hogy elbírjon ennyi papírt). További másolási funkciók közé tartozik a kétoldalas másolás és az átméretezés 25%-ról 400%-ra.

A többfunkciós készülék támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást, a szkenner pedig automatikus dokumentumadagolóval rendelkezik. A csatlakozást a LAN-hálózathoz való csatlakozás és a mobileszközökről történő nyomtatás támogatása jelenti. Van NFC interfész is. Ami ezt a modellt érdekessé teszi, az a HP alkalmazások támogatása.

Nyomtatását személyre szabhatja a támogatott felhőhöz csatlakoztatott HP Workpath alkalmazásokkal. Hozzáférhet a személyre szabott tartalmakhoz, és integrálhatja a papíralapú és digitális munkafolyamatokat.

A HP Open Extensibility Platform több száz HP és harmadik féltől származó megoldást és kártyaolvasó támogatást tartalmaz.

Ha egyszerűsítenie kell a színkezelést, a HP Custom Color Manager alkalmazás segít. Testreszabhatja a dokumentum és az eszköz bármilyen kombinációjának színkimenetét, egyszerűen töltsön le színprofilokat a felhőből. Kiváló minőségű színprofilokat kaphat a drága színillesztő rendszerekkel való gond nélkül.

Ha a HP Sure Start mindig a háttérben fut, a rendszer automatikusan ellenőrzi az operációs kódot (BIOS) az indításkor és az önjavítások során, ha veszélybe kerül.

A HP Connection Inspector vizsgálja a hálózati kapcsolatokat. A nyomtató kimenő hálózati kapcsolatait a rendszer ellenőrzi, hogy megállítsa a gyanús kéréseket és megakadályozza a rosszindulatú programokat, így Ön kapcsolatban maradhat, és tájékozott maradhat.

A Memory Shield és a fejlett futásidejű behatolásészlelés védi a memóriát és más alkalmazásokat. A Common Criteria tanúsítványt a memóriaaktivitás folyamatos figyelésére, a nulladik napi támadások (ismert/ismeretlen) valós idejű észlelésére és leállítására, valamint az öngyógyításra tervezték.

Csökkentse minimálisra az expozíciót a firmware-ellenőrzésekkel, amelyek indításkor automatikusan ellenőrzik, hogy hiteles-e a HP által digitálisan aláírt kód. 

Nyomtatási sebesség és minőség

A többfunkciós eszköz lézeres technológiával nyomtat 1200 x 1200 dpi felbontásban. A nyomtató nagy teljesítménye nagy beolvasási sebességet és maximális termelékenységet garantál az akár 100 kép/perc duplex szkennelési technológiával. Az akár 43 oldal/perc nyomtatási sebesség segít mindent gyorsabban elvégezni. Az első oldal kinyomtatása 7,2 másodperc. Az ajánlott havi terhelés 10 000 oldal, a maximális ajánlott terhelhetőség pedig 80 000 oldal havonta.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- szilárd felépítés

- modern dizájn

- nagy érintőképernyős LCD kijelző

- a nyomtatás sebessége és minősége

- funkciók (nyomtatás, másolás, szkennelés)

- automatikus dokumentumadagoló ADF

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- csatlakozási lehetőség (LAN, NFC, USB, Host USB)

- mobil nyomtatás támogatása (Apple AirPrint, Mopria Certification, HP ePrint)

- az opcionális tartozékok támogatása

 

A nyomtató hátrányai

- nem tartalmaz integrált Wi-Fi-t

- méret

Nyomtatókazetták

A nyomtató 4 különálló festékkazettával nyomtat. 7000 oldal kapacitású fekete toner és 3000 oldal kapacitású színes toner (bíbor, cián, sárga) sgítségével 5%-os fedettséggel.

Következtetés

Ezt a modellt a vállalati munkakörnyezethez hozták létre, ahol jó teljesítményre, nagy hatékonyságra, szükségtelen állásidő nélkül és kényelmes vezérlésre van szükség. A HP alkalmazáskészletének jellemzői hatékony munkaeszközzé teszik ezt a készüléket minden nyomtatási feladathoz. A készülék masszív felépítése megbirkózik az igényes munkavégzésekkel. Az integrált Wi-Fi hiánya és a valamivel nagyobb méretek ellenére ez a modell megfelelő, ha kompakt és könnyen használható színes nyomtatót keres csapata vagy egy kis- és közepes méretű vállalkozás számára. Erőteljes multifunkciós funkciót kap beépített hálózati interfésszel, színes érintőképernyővel és modern biztonsági funkciókkal. Ezzel a modellel gyorsan, kiváló minőségben készíthet mindennapi üzleti dokumentumokat akár A4-es méretig, és ha szükséges, további adagolótálcákkal akár 2300 lapig bővítheti a papírkapacitást.