Irodaszerek

HP Color LaserJet Managed MFP E877dn

A HP Color LaserJet Managed MFP E877dn modell egy többfunkciós eszköz, amely nagy teljesítményű processzort rejt a vállalati környezetben történő nyomtatáshoz, másoláshoz és beolvasáshoz. A nyomtató egységes felhasználói környezetet és vezérlést biztosít a 10,1 hüvelykes kijelzőn. A nyomtatási környezet központosított kezelésével és a HP Web Jetadmin alkalmazással könnyebbé válik vállalkozása hatékonyságának növelése. A legújabb funkciók és a HP FutureSmart firmware-frissítések támogatásával rendkívül termelékeny maradhat.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: lézeres színes Vállalati/háztartási felhasználás: vállalati megoldás

Nyomtató interfész: USB/LAN

Mobil csatlakozás: AirPrint/ Mopria/ Wi-Fi Direct Printing/ Printer On Print

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A3

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 585 mm

Mélység: 694,7 mm

Magasság: 907 mm

Tömeg: 99,8 kg

 

Kékesfehér kivitelezés

A nyomtató masszív felépítése nagy mennyiségű nyomtatásra és hosszú távú működésre predesztinálja igényes vállalati körülmények között. A készülék felső része egy 297 x 432 mm méretű síkágyas szkennerhez tartozik, masszív kétoldalas dokumentumadagolóval, 200 lapra. Alatta van egy 500 papírlap kapacitású papírkimenet. A jobb oldalon egy nagy, 10,1 hüvelykes (25,6 cm) érintőképernyős kijelző található. Alatta egy fedelet találunk, melynek felnyitása után telepíthető egy támogatott külső billentyűzet. A nyomtató alján férünk hozzá a festékkazettákhoz és a három fiókos bemeneti tálcához, amelyek kapacitása 1 x 100 és 2 x 520 lap. A multifunkciós készülék kiváló gyári feldolgozással rendelkezik, a fehér-kék dizájn pedig nagyon frissnek és modernnek tűnik. A készülék masszív felépítésének köszönhetően működés közben stabil, a műanyagok pedig erősek.

 

foto: hp

3 az 1-ben funkciók

A standard változatban ez a többfunkciós eszköz nyomtatást, másolást és szkennelést kínál. A fax egy opcionális konfigurációs funkció ennél a modellnél. A gyors processzornak köszönhetően a nyomtatási feladatok gyorsak. A maximális A3 formátumú monokróm és színes nyomtatás mellett ez a modell támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást is. Az automatikus kétoldalas dokumentumadagoló segíti a gyors szkennelést. A HP Color LaserJet Managed MFP E877dn beépített biztonságos merevlemezt tartalmaz, és számos biztonsági funkciót támogat a HP Wolf Enterprise Security segítségével. A legbiztonságosabb nyomtatást nyújtja az élvonalbeli, többrétegű öngyógyító biztonság révén, amely védi, észleli és alkalmazkodik az új fenyegetésekhez. Nagy teljesítménye ellenére a nyomtató megfelel az EPEAT Gold, Blue Angel és Energy Star szabványoknak. A klasszikus USB-porton kívül a nyomtató támogatja a LAN-hálózathoz való csatlakozást.

Nyomtatási sebesség és minőség

Ezzel a nyomtatóval nem kell attól tartania, hogy nem végez el minden munkát időben. Lézertechnológiával nyomtat nagy, 1200 x 1200 Dpi felbontással monokróm és színes módban is. 40 oldalt A4-es formátumban vagy 21 oldalt A3-as formátumban nyomtat percenként a legjobb minőségben. Az első oldal nyomtatása 8,2 másodpercig tart monokróm vagy 9,7 másodperc színesben. A nyomtatási minőség magas szintű mind a monokróm, mind a színes dokumentumok esetében. A szín gazdag, a dokumentumok élesek, tiszták és könnyen olvashatók. Ez a modell magasra teszi a mércét mind a minőség, mind a nyomtatási sebesség tekintetében. Az ajánlott munkaciklus 60 000 oldal nyomtatása havonta, a maximális leterhelés pedig 180 000 oldal.

 

A nyomtató előnyei

- modern dizájn, minőségi kivitelezés

- nagy teljesítmény (4 magos processzor)

- nyomtatási minőség és sebesség

- speciális funkciók (nyomtatás, másolás, szkennelés)

- csatlakoztathatóság (mobileszközökről történő nyomtatás támogatása)

- biztonsági funkciók

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- automatikus dokumentumadagoló (DADF)

- USB host

- kényelmes kezelés a 10,1"-es nagy kijelzőnek köszönhetően

- energiatakarékos nyomtatás

 

A nyomtató hátrányai

- nem támogatja a közvetlen Wi-Fi-t

- méretek

Utántöltések

Ez a modell négy lézerpatronnal nyomtat, amelyek címkéje: HP Black LaserJet Managed W9160MC 25 000 oldal kapacitással és HP Cyan LaserJet Managed W9161MC, HP Yellow LaserJet Managed W9162MC, HP Magenta LaserJet Managed W91632MC, 50 oldal kapacitással. A szabványos festékkazettákon kívül ez a modell nagy kapacitású patronokat is kínál, amelyek kapacitása 50 000 oldal a fekete festékhez és 45 000 oldal a színes festékekhez.

Értékelés

Az E877dn többfunkciós készülékkel többet tehet a kiváló nyomtatási, szkennelési, másolási sebességnek és a maximális üzemidőnek köszönhetően. A nyomtatót egyedi tervezésű, négymagos HP processzor hajtja. A személyre szabott megoldások és a felhőalapú támogatás segít rugalmasan optimalizálni a munkafolyamatokat, hogy támogassa a munkaerőt, és fejlődjön a jövőbeni igényeinek megfelelően.

A HP Wolf Enterprise Security magas szintű biztonságot nyújt, és működés közben automatikusan ellenőrzi az operációs kódot (BIOS), és fenyegetés esetén kijavítja. A nyomtató bejövő és kimenő hálózati kapcsolatait egyaránt ellenőrzi, és a gyanús kéréseket blokkolja. Az eszköz támogatja a valós idejű biztonsági rések észlelését.

A HP LaserJet Managed MFP E877dn modell nagy teljesítményt és minőséget hoz a vállalati környezetbe. Az EPEAT Gold, Blue Angel és Energy szabványoknak megfelelő kíméletes, energiahatékony nyomtatással együtt szigorú kritériumokat támogat a szén-dioxid-semlegesség és a teljes mértékben fenntartható gazdaság területén.