Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

HP Color LaserJet Pro M281fdw

A HP vállalat portfóliójában számos nagy teljesítményű irodai nyomtató található, amelyek gyorsaságot, mértékelés Ez a többfunkciós készülék magas szintű irodai használatra is képes kezelni, ahol nem csak kivételes nyomtatási minőségre van szükség, hanem a nagy hatékonyság és a sebesség is. A nagyon jó csatlakoztathatóság mellett egy multifunkciós nyomtatót kap, amely könnyen kezelheti a nagy nyomtatási mennyiségeket, miközben fenntartja a kiváló minőséget. A teljesítmény, a minőség és az ár szempontjából nagyon jó pontszámot ér el, és magasabb áron megy a felszerelés előtt egnövelt hatékonyságot és magas minőséget igényelnek. A HP Color LaserJet Pro M281fdw modell szintén ebbe a kategóriába tartozik. Bár a piacon számos kiváló nyomtatót találtunk ugyanabból a teljesítményosztályból, más gyártóktól, ez a modell pozitívan meglepett minket.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: színes lézer

Felhasználás cég / háztartás: háztartás, kisvállalkozás

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkció - nyomtatás / másolás / szkennelés / fax / AirPrint / HP ePrint

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 420 mm

Mélység: 420 mm

Magasság: 340 mm

Tömeg: 16 kg

 

Kialakítás elegáns fehér színben

A HP az utóbbi években rengeteg fehér nyomtatót adott hozzá kínálatához. Legyen szó nyomtatókról vagy többfunkciós készülékekről, a fekete és a szürke kialakításhoz hozzá adta a fehér színt is. A fehér eszközök bekerültek az irodákba és a vállalatokba is. Minket személyesen a fehér szín megörvendeztetett. A matt műanyagok használatánál a fehér és a fekete szín közötti különbséget a por lerakodásában észleljük. A mindenhol levő mikropor sokkal jobban látható a fekete színen. A fehér szín viszont a gyakori érintkezések helyén az elkenődés hatásától szenved. Mindenesetre ez a fehér színű, szürke kombinációjú modell nagyon stílusosnak tűnik. Kompakt méreteivel nemcsak kis- és közepes méretű irodákhoz, hanem többtagú felhasználású háztartásokhoz és önálló vállalkozókhoz is alkalmas. Amit a nyomtatóknál mindig értékelünk, a kijelző és a kezelőszervek. Ha elég nagy, áttekinthető kijelzője és kényelmes irányítása van, ez mindig plusz. A HP LaserJet Pro M281fdw modell egy példa arra, hogy mennyire könnyű navigálni a képernyőn megjelenő menü és az intuitív működés révén. Alján van egy bemeneti adagolótálca, 250 papír kapacitással. A kimenet kapacitása 100 lap. Nagyra értékeljük, hogy a készülék elején könnyen elérhető a  gazda USB-port. A 6,85 cm (2,7 ") átlójú színes grafikus kijelző kis szögben megdönthető. Az eszköz teteje egy síkágyas lapolvasóhoz tartozik, 50 oldalas automatikus lapadagoló-támogatással. Az egész eszköz ergonómikus kialakítású, a szélek enyhe lekerekítésével és a kompakt méretekkel. A kialakítás általános értékelése pozitív. Ez egy modern nyomtató, kellemes fehér kivitelben.

 

A funkciók nem okoznak csalódást

A formatervezésen kívül a funkciók is fontosak minden felhasználó számára. A HP LaserJet Pro M281fdw modell rengeteg szolgálatot kínál. Ez egy multifunkciós készülék, amelyen a nyomtatáson kívül másolást, beolvasást és faxolást is végezhet. A jó csatlakoztathatóságnak köszönhetően az eszközt nemcsak egy számítógéphez csatlakoztathatja USB-kábellel, hanem Ethernettel is egy LAN hálózathoz vagy vezeték nélkül Wi-Fi-n keresztül. A többfunkciós készülék készen áll a mobil eszközökről történő nyomtatásra és támogatja a felhőből történő nyomtatást is. Szkennelhet közvetlenül e-mailbe. Az egyetlen dolog, amiről itt lemaradtunk, a duplex szkennelés az automatikus lapadagolóval. A nyomtatást közvetlenül a csatlakoztatott USB-kulcsról is használhatja.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A többfunkciós készülék gyorsan kezeli a nyomtatási feladatokat a 800 MHz-es processzor és a 256 MB memória révén. Percenként 21 A4-es oldal nyomtatható fekete-fehérben vagy színesben. Az első oldal kinyomtatásához csupán 12,3 másodperc szükséges színes módban, a fekete-fehér nyomtatáshoz pedig 10,6 másodperc szükséges. A gyártó által ajánlott nyomtatási mennyiség 150–2 500 oldal havonta, de a maximális havi leterhelés legfeljebb 40 000 A4-es oldal. A kiváló minőségű, színes és fekete-fehér nyomtatáshoz elegendő a 600 x 600 dpi nyomtatási felbontás. Főként a színes dokumentumok nyomtatási minősége kiváló. A kimeneti nyomat éles szöveggel, telített fekete színnel és kiváló minőségű árnyalatti felbontással vár a felhasználóra.

 

A nyomtató előnyei

- modern, stílusos kialakítás

- minőségi kivitelezés

- nyomtatási minőség és sebesség

- csatlakoztathatóság

- funkció

- irányítás

- megfizethető ár

 

A nyomtató hátrányai

 - a kétoldalas szkennelés hiánya az adagolóval

 

Nyomtatópatronok

Ez a modell 4 festékkazettát használ a lézernyomtatáshoz.A standard verzió mellett  1400 oldalas kapacitású fekete és színes toner (ciánkék, bíborvörös, sárga) 1 300 oldalas kapacitással, valamint nagy kapacitású 3200 oldalas kihasználtságú tonerkazettákat is. Ezzel a modellel csökkentheti a költségeket is, ha alternatív festékkazettákat vagy prémium TonerDepot tonerokat vásárol, garantálva a magas nyomtatási minőséget.

Értékelés

Ez a többfunkciós készülék magas szintű irodai használatra is alkalmas, ahol nem csak kivételes nyomtatási minőségre van szükség, hanem a nagy hatékonyságra és a sebességre is. A nagyon jó csatlakoztathatóság mellett egy multifunkciós nyomtatót kap, amely könnyen kezelheti a nagy nyomtatási mennyiségeket, miközben fenntartja a kiváló minőséget. A teljesítmény, a minőség és az ár szempontjából nagyon jó eredményt ér el és árban megelőzi a hasonló felszerelésű eszközöket.