Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw

Színes, többfunkciós, stílusos kialakítású HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw modell megbízható dinamikus teljesítményt és kiváló minőséget biztosít egy kis és közepes méretű munkacsoport számára. Családi nyomtatóként is alkalmas otthoni irodákhoz több felhasználó számára. Minden szükséges funkciót kínál, beleértve a faxot is, egyetlen robusztus készülékben, kényelmes érintésvezérléssel.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: lézeres színes Felhasználás cég/háztartás: kis-, középvállalat Nyomtató interfész: USB/ LAN/ Wi-Fi/ Bluetooth Mobil csatlakozás: AirPrint/ Mopria/ HP Smart/ Wi-Fi Direct

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés/fax

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 421 mm

Mélység: 543 mm

Magasság: 384 mm

Tömeg: 20,41 kg

Vonzó modern dizájn

A HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw modell már első pillantásra lenyűgöz modern kialakításával. A stílusos multifunkciós készülék szögletes alakú, a kék és világosszürke színek érdekes színkombinációjában. A felső rész egy síkágyas lapolvasóhoz tartozik, kétoldalas automatikus lapadagolóval, 50 lapra. Alatta a nyomtatási kimeneti tálca van, amely a készülék meghosszabbított részén található. A kimeneti tálca kapacitása 150 lap. A jobb oldalon egy nagyon szép, 4,3 hüvelykes WLED kijelző található érintésvezérléssel. A bal oldalon található a gazdagép USB-port a külső merevlemezekről vagy USB-meghajtókról történő közvetlen nyomtatáshoz. Az egyetlen hardveres be-/kikapcsoló gomb a jobb oldalon található. A kék színű elülső oldal fedőnyitáskor egy opcionális papírtálcát rejt, 150 lap befogadására, mögötte pedig, ha a teljes részt kinyitjuk, négy festékkazetta számára van hely. Az alsó részben található a fő papíradagoló tálca 250 papírlap befogadására. Ez a modell lehetővé teszi a bővítést egy további, 550 lapos papírbemeneti tálcával. A készülék hátulján 2 x USB és 1 x Ethernet csatlakoztatására alkalmas csatlakozó található. A multifunkciós készülék kiváló minőségű gyári feldolgozással rendelkezik, stabil szerkezettel és tömör műanyagokkal.

 

All-in-One funkciók

Négy teljes értékű nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási funkciót rejt ez a kompakt, gazdag csatlakozási lehetőséggel rendelkező készülék. Ezt nem csak az USB-kapcsolat képviseli, hanem a LAN-hálózathoz való csatlakozás, valamint a Wi-Fi és Bluetooth interfész segítségével történő vezeték nélküli kapcsolat is. A nyomtató támogatja a mobileszközökről történő nyomtatást AirPrint, HP Smart, Mopria tanúsítvánnyal és mobilalkalmazásokkal. A kétsávos Wi-Fi az automatikus kapcsolat-helyreállítással intelligensen, megszakítás nélkül keresheti a legjobb csatlakoztatást. A többfunkciós eszköz egyszerű beállítást és a nyomtatási feladatok problémamentes kezelését teszi lehetővé felügyeleti eszközökkel.

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató lézeres technológiával nyomtat 600 x 600 dpi felbontással. 33 A4-es oldalt nyomtat percenként színes és monokróm módban is. Az első oldal fekete-fehérben történő kinyomtatása 9,5 másodpercig, színesben pedig 10,5 másodpercig tart. A készülék havi 750-4000 oldal nyomtatási mennyiségre készült. A maximális havi nyomtatott oldal 50 000 oldal.

A szkenner felbontása 600 Dpi, mindkét oldali szkennelés támogatásával. A beolvasási sebesség 29 oldal monokróm, 26 oldal színes módban percenként egy oldal vagy 44 oldal monokróm és 35 oldal színesben. Az A4-es dokumentum másolását a nyomtató 33 oldal/perc sebességgel kezeli.

A nyomtatási minőség mindkét támogatott módban nagyon jó. A monokróm nyomtatás kiváló, a színes fotónyomtatás pedig valamivel rosszabb.

 

A nyomtató előnyei

- modern stílusos kialakítás

- szilárd felépítés

- gyors, jó minőségű nyomtatás

- 4 az 1-ben funkciók

- érintőkijelző

- kényelmes vezérlés és egyszerű nyomtatáskezelés

- gazdag csatlakozási lehetőség (USB, LAN, kétsávos Wi-Fi, Bluetooth)

- HP intelligens alkalmazás

- nyomtatás mobil eszközökről

- USB host támogatás

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- automatikus dokumentumadagoló (DADF)

 

A nyomtató hátrányai

- nem támogatja az alternatív utántöltéseket

Nyomtatópatronok

A nyomtatóban cseretintapatronokat használnak: HP 220A fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (kb. 2000 oldal) W2200A; HP 220A cián eredeti LaserJet tonerkazetta (kb. 1800 oldal) W2201A; HP 220A sárga eredeti LaserJet tonerkazetta (kb. 1800 oldal) W2202A; HP 220A Magenta eredeti LaserJet tonerkazetta (kb. 1800 oldal) W2203A; HP 220X fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (kb. 7500 oldal) W2200X; Cián eredeti HP 220X LaserJet tonerkazetta (kb. 5500 oldal) W2201X; Sárga eredeti HP 220X LaserJet tonerkazetta (kb. 5500 oldal) W2202X; HP 220X Magenta eredeti LaserJet tonerkazetta (kb. 5500 oldal) W2203X.

 

Értékelés

Első pillantásra a HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw modell mindent tartalmaz, ami egy kis irodához vagy munkacsoporthoz kell. Ez egy színes lézeres többfunkciós eszköz (MFP), amely nyomtatást, szkennelést, másolást, faxolást és egyéb jól átgondolt irodai funkciókat kínál. Mindössze négy kellékanyagával egyszerű karbantartást tesz lehetővé, míg az 50 000 oldalas maximális terhelhetősége azt jelenti, hogy könnyedén megbirkózik a megterhelő üzemeltetéssel.

Annak ellenére, hogy közönséges szürkésfehér műanyagból készült, a két papírtálca elején található kék panelek élénkítik. Ezek egy 250 lapos tálcából állnak az alapváltozatban, valamint egy 50 lapos többcélú tálcából, amely előrehajtható. Pozitívum egy másik papírtálca hozzáadásának lehetősége. A tetején található egy 50 lapos automatikus dokumentumadagoló (DADF), amely a nyomtatóhoz hasonlóan támogatja az automatikus duplex (kétoldalas) működést.

A nyomtatóhoz olyan fogyóeszközök tartoznak, amelyek már az alapcsomagolásban vannak, használatra készen. Minden kazetta egyesíti a festéket egy képalkotó dobbal. Bár ez pazarlónak tűnik, tekintve, hogy a hengerek gyakran sokkal tovább tartanak, mint a festék, ennek az az előnye, hogy egyszerűsíti a karbantartást.

Kissé csalódást jelent, hogy a többfunkciós modell nem támogatja az alternatív tonereket, és a nyomtatás csak az eredeti vagy felújított, HP chippel ellátott festékkazettákra korlátozódik.