Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

HP DeskJet Ink Advantage 4675

A HP DeskJet Ink Advantage 4675 áttekintése

A többfunkciós készülékek, minden az egyben, különösen népszerűek a háztartásokban. Az egyik eszköz nyomtatást, másolást, szkennelést, és ezen többfunkciós készülék esetén faxolást is kínál. A HP DeskJet Ink Advantage 4675 modell alkalmas egy átlagos felhasználó, hallgató vagy önálló vállalkozó számára, aki havonta 200 vagy több oldalt nyomtat, szkennelést és másolást is használva. A háztartásban több családtag használja, legyen szó dokumentumok vagy színes fényképek nyomtatásáról. Ez a multifunkciós készülék mindenre alkalmas, Wi-Fi-n keresztüli nyomtatás lehetőségével.

 

Rövid jellemzés

Tintasugaras többfunkciós nyomtató/ színes nyomtatás/ A4/ USB/ Wi-Fi/ Apple AirPrint/ HP ePrint

Méretek és tömeg

Mélység 564 mm/ szélesség 445 mm/ magasság 198 mm/ tömeg 6,55 kg

 

Formatervezés

Első pillantásra a multifunkciós készülék robusztusnak tűnik, ami a kissé lekerekített kialakításnak köszönhető. Kompakt mérete és tömege azonban nagyon jó a multifunkcionalitás szempontjából. Éppen a lekerekített vonalak és szépen elrendezett elemek növelik szépségét. A klasszikus szögletes és magas eszközökkel ellentétben ez a kialakítás frissnek és modernnek tűnik. Az előlapon található egy kissé lejtős kezelőpanel, amely közepén fekete-fehér monokróm LCD-kijelző található, nagy felbontással, 5,5 cm-es átlóval. Az egyetlen be- / kikapcsoló gomb a panel bal oldalán található. A tetején található emblémán és a kijelző jobb oldalán található modelljelzésen kívül nem talál semmit, ami megzavarná ezt a letisztult dizájnt. Az USB-kábel és a hálózati kábel csatlakoztatására szolgáló port el van rejtve a készülék hátulján. A bemeneti adagolótálca elöl húzható ki és 100 lapot képes befogadni.

 

Funkciók

A HP DeskJet Ink Advantage multifunkciós készülék tintasugaras technológiával nyomtat két tinta utántöltet segítségével, színes nyomtatáshoz 4800 x 1200 dpi, fekete-fehér nyomtatáshoz 1200 x 1200 dpi felbontással. A nyomtatás minősége nagyon jó. Sebesség szempontjából a legjobb ISO szabvány minőségben 9,5 oldalt nyomtat fekete-fehér módban vagy 6,8 színes oldalt A4-es formátumban. A minőség csökkentésével azonban mindkét esetben nagyobb nyomtatási mennyiséget érhet el. Az első oldal kinyomtatása körülbelül 17 másodpercet vesz igénybe. Ami ennél  a multifunkciónál nem hiányzik, az az automatikus kétoldalas nyomtatás, ami egy pozitívum , valamint találunk itt még egy egy 35 lapos kapacitású automatikus papíradagolót. A bemeneti papírtálca kapacitása 100 lap és csak 25 lap a kimeneten, de ez a háztartásban nem jelenthet semmiképpen sem  korlátot. A szkenner felbontása 1200 dpi, és az eszköz percenként 8 oldalt képes beolvasni. Nem hiányzik a közvetlen e-mailbe történő beolvasás. A nyomtatás, szkennelés és másolás mellett színes faxot is használhat. Természetesen a multifunkciós készüléket USB-kábellel csatlakoztathatja a számítógéphez, de ami még érdekesebb, az okostelefon vagy táblagép segítségével történő távoli nyomtatás. A vezérlés egyszerű, és biztosan értékelni fogja otthon, amikor bonyolult beállítások nélkül adhat meg nyomtatási feladatokat.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtatási minőség értékelésekor figyelembe kell venni, hogy ez egy multifunkcionális eszköz. Valójában négy eszköz, nyomtató, fénymásoló, szkenner és fax funkcióit tölti be. Túlzás lenne azt mondani, hogy ilyen multifunkciós készülékkel kiváló minőségű dokumentumokat és fotókat nyomtat kiváló minőségben. De nagyon jó dokumentumokat és fényképeket nyomtathat. Itt is értékelni kell a készülék árát, a funkciók számát és az általános minőséget. Az utántöltetek nem különállóak, ami enyhe hátrány. A nyomtatási sebesség otthoni használatra elegendő, az ISO minőség pedig kielégítő. A készülék maximális terhelése legfeljebb 1200 oldal havonta.

 

A nyomtató előnyei

- többfunkciós, minden az egyben, készülékek

- Wi-Fi vezeték nélküli csatlakozás

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- automatikus dokumentumadagoló (35 lap)

- színes nyomtatás

- egyszerű kezelés

- formatervezés (tiszta vonalak)

- minőségi gyári feldolgozás

 

A nyomtató hátrányai

- valamivel nagyobb zaj

- közös színes újratöltés

 

Újtatöltések a nyomtatóhoz

A HP DeskJet Ink Advantage 4675 multifunkció All-in-One egy tintasugaras eszköz, két tintapatronnal. Az egyik HP 652 jelöléssel a fekete tintához, 360 oldal kapacitással, a másik HP 652  jelöléssel háromszínű patron, 200 oldal kapacitással.

 

Értékelés

Ha olyan multifunkciós eszközt keres, amely a nyomtatás mellett másolhat, beolvashat és faxként is szolgálhat otthona vagy kis otthoni irodája számára, ezen kívül pedig még tisztességes teljesítményt is nyújt, nagyon jó minőségben, és mindezt megfizethető áron, akkor ez jó választás.  A kialakítás szempontjából nagyon szép eszköz, amely nem zavaró egyetlen helyiségben sem, éppen ellenkezőleg, a tiszta vonalak és a lekerekített forma minden térben jól illeszkedik.

 

Tipp az Ön számára

A HP DeskJet Ink Advantage 4675 modell alternatívája a HP DeskJet Ink Advantage 4535, amelynek valamivel alacsonyabb az ajánlott havi terhelése és nem tartalmaz faxot, vagy a HP DeskJet Ink Advantage 3835 modell, amelyből viszont hiányzik az automatikus kétoldalas nyomtatás (kézi illesztőprogram-támogatással) és kisebb bemeneti papíradagoló tálcával rendelkezik (60 lap). Mindkét alternatív modell alacsonyabb áron kapható, mint a HP DeskJet Ink Advantage 4675 All-in-One. Körülbelül 30 eurót spórolhat meg, ha az automatikus kétoldalas nyomtatást vagy faxolást kihagyja az eszközből. Alternatív utántöltések megvásárlásával további összeget takaríthat meg az összes megnevezett modellnél.