Irodaszerek

HP Envy Inspire 7220e/ 7221e

Az új Envy Inspire modellek alkalmasak háztartások és kisebb cégek számára, vagy közvetlenül a távmunkára is. Az univerzális funkciókat egyetlen kompakt, modern készülékben, nagyon jó csatlakozással biztosítják. Alacsony zajszint, nagy megbízhatóság, gazdaságosság és teljesítmény a fő előnyök. Az egyszerű beállításoknak és az érintőképernyős kényelmes kezelésnek köszönhetően komfortos a nyomtatás. Nagy hatékonyság érhető el az automatikus dokumentumadagolónak és az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően. Ezenkívül a HP Envy Inspire 7220e megfizethető árat kínál.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/ háztartás: háztartás, kisvállalkozások, távmunka

Nyomtató interfész: USB/ Wi-Fi/ Bluetooth Mobilkapcsolat: AirPrint/ Google Cloud Print/ HP Print Service Plugin/ Mopria

Funkciók nyomtató / többfunkciós : többfunkciós - nyomtatás/ másolás/ szkennelés

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 460 mm

Mélység: 383 mm

Magasság: 191 mm

Tömeg: 6,91 kg

 

Modern kialakítás

Az Envy Inspire nyomtatók kissé megújított kialakítást kaptak fehér és bézs színnel kiegészítve. Ennek a kompakt nyomtatónak a tetején egy síkágyas szkenner található. Az elülső oldalon balra egy 2,7 hüvelykes érintőképernyő és az állapotdiódák találhatók. Fölöttük pedig egy be-/kikapcsoló gomb található. Az előlapon még egy szép ezüst színű gyártó logó van elhelyezve. Alul van egy 60 lapos papírkimenet és egy 125 lapos papírbemeneti tálca. A gyári feldolgozás magas szintű. A felhasznált műanyagok erősek. A nyomtató teste szögletesebb, különösen a készülék közepén. Kialakítását tekintve nagyon kellemes, modern megjelenésű modell kompakt méretben.

All-in-One funkciók

Univerzális eszközként teljes értékű nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókkal rendelkezik. Használhatja a készülék speciális funkcióit a mobilnyomtatás és a HP Smart alkalmazások támogatásával. A csatlakoztatást a klasszikus számítógéphez vagy laptophoz USB-kábelen keresztül, a vezeték nélküli csatlakozást a 2-sávos Wi-Fi-vel (önfenntartó funkcióval) és a Bluetooth-tal valósíthatja meg. A többfunkciós készülék támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást. Sajnos nem tartalmaz automatikus dokumentumadagolót. Alapvetően semmi sem hiányzik az összes modern funkció teljes kihasználásához.

Nyomtatási sebesség és minőség

A HP Envy Inspire 7220e All-in-One hőtinta technológiával nyomtat fekete-fehérben és színesben, 1200 x 1200 dpi felbontással. 10 fekete-fehér és színes oldal nyomtatására képes percenként nagyon jó minőségben. Az első oldal kinyomtatása monokróm módban 16 másodpercig, színes módban 18 másodpercig tart. A havi leterhelés körülbelül 1000 oldal. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 300-400 oldal. A nyomtatási minőség nagyon kellemes, nem csak a közönséges dokumentumoknál, hanem a színes fényképeknél is.

 

A nyomtató előnyei

- modern kialakítás

- minőségi gyári feldolgozás

- színes nyomtatás

- nyomtatási minőség

- minden az egyben multifunkcionalitás (nyomtatás, másolás, szkennelés)

- gazdag csatlakoztatás

- mobil nyomtatás támogatása

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- HP Instant Ink támogatás

 

A nyomtató hátrányai

- csak két tintapatron (fekete, színes háromszínű)

- nem tartalmaz ADF-et

 

Nyomtatókazetták

Két tintakazetta kerül a multifunkciós egységbe. Fekete HP 303 jelöléssel 200 oldal kapacitással vagy XL változatban 400 oldal kapacitással. HP 303 színes háromszínű kazetta 165 oldal kapacitással és XL változat 330 oldal kapacitással áll a fogyasztók rendelkezésére.

Értékelés

A HP Envy Inspire 7220e modell egy sokoldalú, többfunkciós otthoni irodai készülék nagyon kedvező áron, minden szükséges funkcióval, beleértve a duplexet is. Az átlagos sebesség ellenére a nyomtatási minőség kiváló, a vezérlés pedig kényelmes a színes érintőképernyővel vagy a mobileszköz Smart alkalmazásával. Pozitívum a szép modern dizájn és a kompakt méret. Hátrányként értelmezzük a közös színes Tricolor kazettát . Ha szeretne fényképeket nyomtatni kiváló minőségű fotópapírral, akkor kiváló minőségű fotókat nyomtathat 10 x 15 cm-es  méretben, szegély nélkül. A nyomtató nem rendelkezik automatikus dokumentumadagolóval (ADF), amely a HP Envy Inspire 7920e készülékben elérhető. Az árkülönbség körülbelül 15 euró. Ha ezért külön fizet, akkor a 35 lapos automatikus dokumentumadagolóval is megkapja a multifunkciót.