Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

HP Ink (Smart) Tank Wireless 515 All-in-One

Univerzális színes multifunkciós készülék

Nem olyan régen a Hewlett Packard vállalat bemutatott egy pár Neverstop lézernyomtatót. A HP Neverstop Laser 1000w és a HP Neverstop Laser 1200w modell nem csupán fejlett toner utántöltő rendszerével, hanem modern, elegáns kialakításával is lenyűgözött. A HP újdonsága, a tintatartályos, vezeték nélküli 515 többfunkciós készülék (néha HP Smart Tank 515 AiO néven is ismert) meglepő funkciókkal, jól megtervezett, tintával újratöltött tartályrendszerrel és vonzó kialakítással rendelkezik. A lekerekített élű nyomtatóknak úgy tűnik, hogy befellegzett, és a gyártók visszatérnek a tiszta, egyenes szélű vonalakhoz. A HP Ink Tank Wireless 515 All-in-One modell is ezt bizonyítja. A tanév elején egyre jobban növekszik a nyomtatók iránti kereslet és ez az újdonság egyre több olyan hallgatót vonz, akinek a dokumentumok nyomtatása mellett szép fényképeket is kell nyomtatnia. Vessen egy közelebbi pillantást arra, hogy mit kínál ez a modell egy modern kialakításban.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: Tintasugaras színes (HP Thermal Inkjet)

Felhasználás cég/ háztartás: háztartás, hallgató, kisvállalat, egyéni vállalkozó

Nyomtató interfész: USB/ Wi-Fi/ Bluetooth Mobil kapcsolat: AirPrint/ Google Cloud Print/ HP ePrint/ Mopria/ Amazon Kindle Fire

Funkció nyomtató/ többfunkció : Többfunkció - nyomtatás/ másolás/ beolvasás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: nem (kézi) Kijelző: információs

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 447 mm

Mélység: 373 mm

Magasság: 158 mm

Tömeg: 5,14 kg

 

Vonzó kialakítás minimalista stílusban

Már az első pillantásra a modell kialakítása lefoglalt bennünket. A  pontos kivitelezés, a minimalista stílus és a kompakt méret, valamint az alacsony profil hozzájárul a készülék gyönyörű megjelenéséhez. A két szürke árnyalat kombinációja valóban kellemes, elegáns eszköz, amely még a kicsi társaság modern helységében sem hoz szégyent. A felső rész a síkágyas lapolvasóhoz tartozik,amelynek vékony nyitható fedele van. Alatta egy minimalista kezelőpanel található, amely elöl helyezkedik el. Enyhe szögben van megdöntve a készülék testéhez viszonyítva. A panelen több alapvető gomb található, és egy 2 "-es kicsi, 7 szegmenses kijelző ikonokkal. Csak az alapinformációk megjelenítésére lehet használni. Az első oldal közepén van a gyártó logója egy nyitható előlapon. Mögötte tintatartályok vannak. Nem a készülék egyik oldalán helyezkednek el, hanem szimmetrikusan vannak elosztva. A jobb oldalon egy fekete nagy kapacitású tintatartály, a bal oldalon három színes tintatartály található. Mivel ez egy tartályrendszer a tinta újbóli palackokból való újratöltéséhez, a tinta szintjének újratöltése kényelmes. A formatervezés szempontjából ez az elrendezés nagyon észszerű.  Az alsó rész a kimeneti papírtálcához tartozik, kisebb kapacitással mindössze 30 papírlappal. A bemeneti papíradagoló hátul van a tartó meghosszabbításával van megszerkesztve. A bemeneti kapacitás 100 papírlap. A többfunkciós kialakítás általános benyomása kellemes, és a többfunkciós készülék modernnek tűnik.

Minden az egyben funkciók

A HP Ink Tank Wireless 515 egy olyan eszköz, amely gyors másolást és szkennelést tesz lehetővé színes nyomtatással (beleértve a szegély nélküli nyomtatást is). A kiváló csatlakoztathatóságnak köszönhetően a Wi-Fi és a Bluetooth interfész révén ideális a gyors, kényelmes nyomtatáshoz mobil eszközökről. A vezeték nélküli kapcsolaton kívül természetesen szintén rendelkezésre áll egy klasszikus, vezetékes kapcsolat USB-kábellel. Csak annyit kell tennie, hogy Ethernet kábellel csatlakozik a LAN-hoz. Sajnos a többfunkciós rendszer nem foglalja magában az automatikus kétoldalas nyomtatást, de a kézi kétoldalas nyomtatás az illesztőprogram segítségével elérhető. Nem tartalmaz ADF-et. Még kevesebb funkcióval is nagyon érdekes eszköz. Különösen a mobil eszközökről történő gyors nyomtatáshoz. Az 1,2 GHz-es processzor és 256 MB beépített memória biztosítja a megbízható működést.

Nyomtatási sebesség és minőség

A többfunkciós készülék tintasugaras technológiával nyomtat 4800x1200 dpi felbontással. Színes módban percenként 5 oldalt, fekete-fehérben 11 oldalt nyomtathat. A nyomtató maximális papírmérete A4 lehet. Fekete-fehér módban kevesebb, mint 14 másodperc alatt kinyomtatja az első oldalt. Az adagolótálca bemeneti kapacitása 100 lap, a kimeneti kapacitás pedig 30 lap. A szkennelési sebesség körülbelül három színes vagy 5 fekete-fehér oldal percenként. A havi maximális munkaterhelés 1000 oldal. Ajánlott havi mennyiség: 400–800 oldal, amely már megfelel egy kisvállalat, önálló vállalkozó vagy többtagú háztartás igényeinek. A többfunkciós rendszer alkalmas a hallgatók igényeire is, vagy mint az otthoni munkavégzés lehetőségére is. A fekete-fehér nyomtatás minősége nagyon jó, és még a színes nyomtatásban és a fényképek nyomtatásában sem marad le. Természetesen ez nem professzionális fotónyomtató, de elegendő a szép, családi képekhez.

 

A nyomtató előnyei

 - minőségi gyári feldolgozás

- vonzó modern formatervezés

- kompakt méretek

- nyomtatási minőség és sebesség

- csatlakoztatás

- jó támogatás a mobil nyomtatáshoz

- All-in-One funkció

- nagy kapacitású tintatartályok

- egyszerű működtetés

- speciális hordozóra történő nyomtatás lehetősége

 

A nyomtató hátrányai

- nagyon kicsi kijelző

- nem támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást

- nincs ADF

- a LAN hálózathoz való Ethernet-kapcsolat lehetősége nélkül

- magasabb ár

 

Nyomtatópatronok

4 különálló tinta kerül a többfunkciós készülékbe, amelynek beépített tintatartályai vannak. Minden tartály műanyag fedéllel van lezárva. Az újratöltés egyszerű, ha a cserefestéket a palackból közvetlenül a megfelelő tartályba töltjük fel. Amikor a fedél le van zárva, a tartályok kis része elölről látható. Mivel a tartályok átlátszó műanyagból készülnek, ennek az az előnye, hogy vizuálisan is fel lehet értékelni a tinta szintjét a tartályokban, még az első oldal bezárásakor is. A HP tintatartály vezeték nélküli 515 All-in-One modellhez cserefestéket szokásos és nagy formátumú csomagokban is hozzáadhat. Használhat HP GT52 tintát normál színes patronokhoz (ciánkék, bíborvörös, sárga), 90 ml térfogatú, és HP GT51, HP GT53 festékhez fekete tintát. Kínálunk egy nagy kapacitású, cserélhető XL csomagot is, 135 ml térfogatú, 6000 oldalas kapacitással.

 

 

Értékelés

Az üzletekben található gazdag nyomtató- és multifunkciós készülékek kínálatában mindig megtalálhatók az első látásra érdekes modellek. Ilyen ez a többfunkciós készülék a HP Ink Tank Wireless 515 All-in-One modell tintatartállyal ellátva. Azonnal észreveszi a vonzó, modern kialakítást és a kiváló minőségű kivitelezést. A szolgáltatások manapság inkább alapul szolgálnak, de biztosan értékelni fogja az univerzális megoldást az egyetlen eszközön történő nyomtatáshoz, másoláshoz és szkenneléshez, a mobil eszközökről való kényelmes nyomtatásvezérlését és a gyors vezeték nélküli kapcsolatot. A kényelmes tintafeltöltés és az alacsony nyomtatási költségek nemcsak az otthoni, hanem az otthoni iroda vagy egy kisvállalkozás számára is nagy előny. A nyomtatási minőség jó, és ha nem profi fotós, akkor a fényképek nyomtatása nem fog csalódást okozni. Az eszközt nem nagy mennyiségű folyamatos nyomtatáshoz fejlesztették ki, de a magasabb ár ellenére háztartásba vagy hallgatónak ajánljuk. A többfunkciós készülék nem kínál automatikus kétoldalas nyomtatást, amely még magában nem olyan vészes, de a tálca kis kapacitása, különösen a kimenetnél, gyakoribb papírkezelést igényel. Személy szerint egy kissé gyengébben értékeljük a nem megfelelő, kis kijelzőt is.

Tipp az Ön számára

Az egyszerű irodai és fotópapíron kívül a nyomtatóban a HP Social Media Snapshots (10 x 13 cm) önragasztó papírt és a HP speciális vasalható hordozókat is felhasználhatja.