Irodaszerek

HP LaserJet Pro 400 M401d/ HP LaserJet Pro 400 M401dw

A HP portfóliójából származó lézernyomtató pár kiváló minőségű nyomtatást kínál irodába vagy háztartásba, nagy nyomtatási mennyiség mellett. A LaserJet Pro modellsorát a jó sebesség, de mindenekelőtt a nyomtatási minőség és az alacsony üzemeltetési költségek kiváló aránya jellemzi. Ahogy a HP modelleknél megszokhattuk, a d / dw záró jelölésében szereplő modellek közötti különbség a nyomtató Wi-Fi kapcsolaton keresztül történő csatlakoztatásának lehetőségét jelzi.

 

Rövid jellemzők

Lézernyomtató/ fekete-fehér nyomtatás/ A4/ USB/ duplex/ (mindkét modell) LAN / Wi-Fi HP ePrint/ Apple AirPrint/ (csak az M401dw esetén)

Méretek és tömeg

Mélység 368 mm/ szélesség 364,6 mm/ magasság 267 mm/ tömeg 10,7 kg/ (M401d modell)

Mélység 368 mm/ szélesség 364,6 mm/ magasság 271 mm/ tömeg 11 kg/ (M401dw modell)

 

Kialakítás

A kialakítás alapján, mindjárt az első látásra más kijelzőt fog észrevenni. Míg a HP LaserJetPro 400 M401d kicsi, kétsoros fekete-fehér kijelzővel és alatta található kezelőgombokkal rendelkezik, a HP LaserJetPro 400 M401dw nagy, színes érintőképernyővel van felszerelve. A bekapcsológomb és az USB-port kényelmesen az elülső oldalon található, és könnyen hozzáférhetőek. Általános megjelenését tekintve inkább az irodai nyomtatók tipikus kialakítása. Méretileg megegyeznek a szélességükben és a mélységükben a magasságukat tekintve, ott az M401dw modell nagyobb kijelzővel, néhány mm-rel nagyobb, és ez megmutatkozott ennek a modellnek a teljes tömegében is, de megint csak néhány grammról van szó.

 

Funkciók

Mindkét lézernyomtató modell fekete-fehér nyomtatásra van készítve, legfeljebb A4-es méretig. Az M401d készüléket csak USB-kábellel csatlakoztathatja a számítógéphez, ami egyes felhasználók számára nem biztos, hogy elégséges. A második modell már rendelkezik a klasszikus USB-kapcsolaton kívül egy vezeték nélküli kapcsolattal is Wi-Fi-n keresztül, és van egy LAN is a hálózati kapcsolathoz. Mindkét modell kétoldalas nyomtatást kínál. A 250 lapos bemeneti adagolótálca és a 150 lapos kimeneti tálca mérete mindkét modell esetében azonos. A HP LaserJet Pro M401d használatával meg kell elégednie a 128 Mb memóriával, míg a HP LaserJet Pro M401dw memóriája már 256 Mb.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

Az első oldalt a bekapcsolás után az eszköz 8 másodperc alatt nyomtatja ki. Egy perc alatt mindkét nyomtató 33 oldalt nyomtat fekete-fehér módban. 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontással kiváló minőségű dokumentumokat nyomtat éles szöveggel és grafikával. A gyártó ezeket a nyomtatókat olyan munkahelyi vagy otthoni környezetekhez ajánlja, ahol havonta 700–3000 oldalt nyomtatnak, de terhelésük legfeljebb 50 000 A4-es oldal. Mindkét nyomtató támogatja a nyomtatást papírra (sima, környezetbarát, könnyű, nehéz, irodai, színes, fejléces, előre nyomtatott, perforált, újrahasznosított, durva), borítékokra, címkékre, valamint fóliákra és csomagolópapírra.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi kivitelezés tanúsított gyártótól

- kiváló minőségű nyomtatás

- praktikus kialakítás USB porttal az elülső oldalon hordozható eszközökről történő nyomtatáshoz

- egyszerű kezelés - Wi-Fi (csak M401dw)

- duplex

- alacsony nyomtatási költségek

- opcionális adagolótálca (500 lap)

A nyomtató hátrányai

- gyenge csatlakozás (M401d modell)

- csak kicsi fekete-fehér kijelző (M401d modell)

- átlagos nyomtatási sebesség

 

Nyomtatópatronok

Mindkét nyomtató fekete lézer tonert használ a nyomtatáshoz. Az eredeti HP CF280A (80A) jelölésű festékkazetta 2700 oldal kapacitással és az eredeti HP CF280X (80X) festékkazetta akár 6900 oldal kapacitással garantálja a legjobb minőséget. A nyomtatási költségek csökkentése érdekében alternatív tonereket is kereshet, nagyszerű áron, amelyek teljesen kompatibilisek a HP LaserJet Pro M401d/ M401dw nyomtatókkal. A kapacitás megegyezik az eredeti tonerekkel és megfelel a nemzetközi előírásoknak, aminek köszönhetően garantált a magas minőség.

 

Értékelés

A HP LaserJet Pro 400M401d a csatlakoztathatóság szempontjából kevésbé jól felszerelt nyomtató. Erőssége a kiváló minőségű fekete-fehér nyomtatás. Ha nagyobb mennyiségű dokumentumot kell kinyomtatnia, és nincs szüksége rendkívül gyors nyomtatóra, ez jó választás. A HP LaserJet Pro 400 M401dw egyértelműen jobb csatlakozással, valamivel több memóriával és egyértelműen nagyobb kijelzővel rendelkezik. Hozzáadva a jó papírkezelést, a kiváló nyomtatási minőséget, és ez minden bizonnyal érdekesebbé és megfelelőbbé teszi ezt a modellt az irodában és az otthonban, ahol több fekete-fehér nyomatatást folytatnak.

Tipp az Ön számára

Az eredeti és az alternatív festékkazetta közötti árkülönbség mindkét nyomtatómodellnél jelentős, és az alternatív utántöltések vásárlásával a költségek akár 90% -át is megtakaríthatja. Tippünk az Ön számára a prémium és nagyon népszerű fekete tonerek a HP LaserJet Pro 400 M401d/ M401dw modellekhez, a TonerDepot márkával. A minőség és a kapacitás 100% -ban megegyezik az eredeti tonerekkel, és a gyártó garantálja a legszigorúbb kritériumok betartását. Ezenkívül a gyártás során szigorú nyomtatási minőségi teszten mennek keresztül.

 

A nyomtató paraméterei

 

HP LaserJet Pro 400 M401d modell

Nyomtatási technológia: Lézernyomtató

A processzor sebessége: 800 MHz

Memória: 128 MB

Technológiák: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP PostScript 3 szintű emuláció, közvetlen PDF nyomtatás (v 1.7)

Kijelző: 2 soros LCD kijelző (szöveg és grafika)

HP ePrint képesség: Nem.

Mobil nyomtatási lehetőség: Nem.

Vezeték nélküli opciók: Nem.

Interfész: USB 2.0

Hálózati kapcsolat: Nem.

 

HP LaserJet Pro 400 M401dw modell

Nyomtatási technológia: Lézernyomtató

A processzor sebessége: 800 MHz

Memória: 256 Mb

Technológiák: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP PostScript Level 3 emuláció, közvetlen PDF nyomtatás (v 1.7)

Kijelző: Színes érintőképernyős LCD kijelző (szöveg és grafika)

HP ePrint képesség: Igen

Mobil nyomtatási lehetőség: Igen

Vezeték nélküli lehetőségek: Wi-Fi 802.11b / g / n

Interfész: USB 2.0

Hálózati kapcsolat: Ethernet (LAN)