Irodaszerek

HP LaserJet Pro M404dw

Gyors monokróm nyomtatót keres, kiváló minőségű szöveges és grafikus dokumentumok nyomtatására? Ebben az esetben érdekelheti a HP LaserJet Pro M404dw modell teljesítményét. Ez egy egycélú nyomtató, amely fekete-fehér módban nyomtat. Mindazonáltal sok mindent kínál a kis és közepes méretű, 2–5 fős irodák számára. Jól felhasználható többszemélyes háztartásban és a Home Office számára is. Ezek egycélú eszközök, amelyeket elsősorban integrált szkenner nélküli nyomtatásra terveztek.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: lézer monokróm

Felhasználás vállalat / háztartás: kicsi, közepes méretű iroda, háztartás

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi / Bluetooth

Mobil kapcsolat: AirPrint / Google Cloud Print / HP Smart

Funkciók nyomtató / többfunkciós: egycélú nyomtató - nyomtatás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 381 mm

Mélység: 357 mm

Magasság: 216 mm

Tömeg: 8,56 kg

 

Egyszerű kialakítás

A HP LaserJet Pro M404dw modell követi az új modellcsalád formatervezését. Minőségi gyári kivitelezés, letisztult vonalak egyszerű stílusban és ergonómiával, kissé lekerekített élekkel jellemzik a készüléket egy friss, fehér színű kivitelben. A felső rész (sötétszürke műanyag) a papírkimenethez és a minimalista kezelőpanelhez tartozik, ahol 2 soros szegmens kijelző és több vezérlőgomb található. Az összes szükséges port megtalálható a nyomtató hátulján. Port a készülék elektromos hálózathoz való csatlakoztatásához, valamint a nyomtató PC-hez történő csatlakoztatásának portjai USB-kábel segítségével, és Ethernet-kábel a LAN-hálózathoz. Az elülső rész egy nyitható fedél számára van fenntartva, amely mögött van hely a festéknek. A jobb oldali oldalsó gombbal nyitható. Az előlap tartalmaz egy háttérvilágítású gombot a készülék bekapcsolásához és egy tipikus gyártói logót. Alján van egy fióktálca a papír beviteléhez. A kivitelezés nagyon jó minőségű, és a fehér kivitelnek köszönhetően a nyomtató modernnek és stílusosnak tűnik. A kompakt méret megérdemli a pozitív értékelést, amely ideális bármilyen vagy egészen kis helyre is. A készülék alapmérete nem sok helyet foglal el. A felhasznált műanyagok elég erősek és a nyomtató működés közben stabil. Ha néhány szóval összefoglalnánk a kivitelt, kellemes, modern, ergonomikus, kompakt és felhasználóbarát eszközről van szó.

 

 

hp.com

 

Funkciók a kisvállalkozások számára

A HP LaserJet Pro M404dw monokróm nyomtató nemcsak a kis irodákban, háztartásokban, hanem az otthoni irodákban vagy üzleti célokra is kínál funkciókat. A fő előny a kiváló minőségű fekete-fehér nyomtatás, kiváló élességgel és egyszerű kezelhetőséggel. Nagyobb mennyiségben történő nyomtatáskor költséghatékonyabb lesz ezzel a modellel. A készülék a szokásos funkciók mellett automatikus kétoldalas nyomtatást és gazdag csatlakozási lehetőségeket kínál. A számítógéphez való szokásos USB-kábelcsatlakozás mellett a felhasználó használhat LAN-kapcsolatot Ethernet-kábellel, vagy vezeték nélküli kapcsolatot Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül. Természetesen a mobil eszközökről történő nyomtatás támogatása már ehhez kapcsolódik. Tekintettel a készülék méreteire és kompakt méretére, ez egy kicsi, de nagy teljesítményű monokróm nyomtató. Normál biztonsági szolgáltatásai közé tartozik a felhasználói adatok és a jelszóhozzáférés egyetlen felhasználó, de egy egész csoport számára is. Nem hiányzik a nyomtatás biztonsága, ha a kiválasztott dokumentumokat PIN-kóddal zárolja.

Nyomtatási sebesség és minőség

Annak ellenére, hogy ez is egycélú nyomtató, 100% -ban megfelel a követelményeknek. A bekapcsolás után gyorsan indul, és az első oldal kinyomtatására nem kell sokáig várni. Körülbelül 40 A4-es oldalt nyomtat percenként (a gyártó 38 oldalt ad meg a legjobb minőségben). A maximális felbontás 1200 x 1200 dpi. A nyomtató 3 papírtálcával rendelkezik. Alapvető bemeneti adagolótálca 250 papírlap kapacitással és többcélú adgolótálca 100 papírlapra. A kimeneti kapacitás 150 nyomatban van meghatározva. A bővített kiegészítőkkel a felhasználó akár 900 papírlapot is bebiztosíthat a bemenetnél. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 750–4000 oldal. A maximális havi kapacitás akár 80 000 oldal nyomtatásában van meghatározva. A szöveges dokumentumok nyomtatási minősége kiváló, a nyomtatót elsősorban erre a célra szánják. Azoknál a dokumentumoknál, amelyek grafikákat tartalmaznak grafikonok vagy egyszerű képek formájában, a kimeneti nyomtatás még mindig nagyon jó a versenytársakhoz képest. Sajnos ez a modell nem alkalmas fényképek nyomtatására. Fekete-fehér fényképeket tisztességes minőségben nyomtathat, de ettől a modelltől ez nem várható el.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi kivitelezés

- kellemes kialakítás

- kompakt méret

- gyors nyomtatás

- a monokróm nyomtatás minősége

- gazdag csatlakoztatás

- duplex

- a papírbeviteli kapacitás bővítésének lehetősége

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- fotó nyomtatási minőség

- az eredeti utántöltések ára

 

Utántöltések a nyomtatóhoz

A készülék monokróm nyomtatóként lézertechnikával nyomtat egyetlen festékkazettával. Ennek a festéknek a jelölése HP 59A, 3000 oldalas kapacitással (5% -os lefedettséggel), vagy nagy kapacitású csomagban HP 59X jelöléssel rendelkezik. Ennek a festékkazettának a kapacitása legfeljebb 10 000 oldal. Ezek eredeti patronok, amelyek garantálják a lehető legjobb nyomtatási minőséget.

Értékelés

A HP LaserJet Pro M404dw  modell gyors, fekete-fehér nyomtató, amely kiváló minőségű szöveges dokumentumokat nyomtat. Nagyobb nyomtatási mennyiséget gond nélkül képes kezelni. A gazdag csatlakozásnak és a nagyon jó biztonsági funkcióknak köszönhetően versenyezhet a magasabb árú más gyártók modelljeivel. Az egyetlen hátrány az eredeti toner ára.