Irodaszerek

HP LaserJet Pro M428fdw

HP Laserjet Pro M428fdw MFP egy monokróm többfunkciós nyomtató. Sokoldalúsága a nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási funkciókban rejlik. Gazdag csatlakoztatással és vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik. Ha sokoldalú nyomtatóra van szüksége otthoni irodájába vagy vállalkozása kisebb munkacsoportjához, ez a megfelelő jelölt. A multifunkciós eszközt energiahatékonyságra tervezték.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: monokróm lézer

Felhasználás cég/otthon : kis iroda, otthoni iroda,

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi / Bluetooth

Mobilkapcsolat: AirPrint / Google Cloud Print

Funkciók nyomtató / többfunkciós : többfunkciós - nyomtatás / másolás / szkennelés / fax

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 420 mm

Mélység: 390 mm

Magasság: 323 mm

Tömeg: 12,6 kg

 

Kellemes kialakítás

A HP LaserJet Pro MFP M428fdw All-in-One modern fehér dizájnnal rendelkezik, sötétszürke árnyalatokkal. A felső rész egy masszívabb szkennerhez tartozik, automatikus lapadagolóval. Ez alatt van a papírkimenet. A bal oldalon egy érintőképernyős LCD-kijelző, alatta pedig az USB-gazda port USB-kulcsok vagy külső meghajtók csatlakoztatásához. Elöl található egy nyitófedél,amely mögött a tonerkazetta van elrejtve és alatta pedig egy fiókos papíradagoló tálca található. A csatlakozók a hátoldalon találhatók. A gyári kidolgozás nagyon jó és a műanyagok erősek. A készülék felépítése megerőltető üzemeltetés közben is stabil.

 

           

 

Funkciók

Értékelni fogja ennek a többfunkciós eszköznek a sokoldalúságát a nyomtatási munkáknál, ahol nemcsak nyomtatási, hanem másolási, szkennelési és faxolási funkciókat is használhat. A nyomtató többféle csatlakozási lehetőséget kínál. A klasszikus USB-kábellel számítógéphez való csatlakozás mellett Ethernet-kábellel LAN hálózatra, valamint Wi-Fi-n, Bluetooth-on keresztül vezeték nélküli kapcsolatokra is van lehetőség. Élvezheti a kényelmes Apple AirPrint csatlakozást, és nyomtathat az AirPrint funkciót támogató mobileszközökről. Pozitívum a kétoldalas nyomtatás, de az automatikus dokumentumadagoló (DADF), a kétoldalas szkennelés és a közvetlenül e-mailbe történő beolvasás is. A nyomtató támogatja az A5-ös borítékok nyomtatását. Az integrált biztonsági funkciók készlete segíti a nyomtató és a felhasználói dokumentumok védelmét. Időt takaríthat meg az ismétlődő nyomtatási feladatok lépéseinek automatizálásával.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A többfunkciós eszköz lézeres technológiával nyomtat monokróm módban, 1200 x 600 dpi nyomtatási felbontással. 38 A4-es oldal nyomtatására képes percenként. A tálcákban lévő papírkapacitás egy 100 lapos többcélú tálca és egy 250 lapos papíradagoló tálca. A készülék támogatja a bővíthető tartozékokat az opcionális 550 lapos tálca formájában, ami 900 papírlap maximális bemeneti kapacitását biztosítja. A kimeneti kapacitás 150 nyomat. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 750–4000 oldal, a maximális munkaterhelés pedig legfeljebb 80 000 oldal. A nyomtatási minőség nagyon jó szinten van. Ezzel a nyomtatóval még kisebb betűmérettel is éles szöveget kap.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- modern dizájn

- All-In-One funkció

- gazdag csatlakoztatás

- a szövegnyomtatás minősége és sebessége

- egyszerű kezelés

- üzemeltetési költségek

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- automatikus dokumentumadagoló

 

A nyomtató hátrányai

- alacsonyabb képminőség

- kicsit zajosabb

 

Nyomtatópatronok

A HP Laserjet Pro MFP M428fdw multifunkció All-in-One szabványos HP 59A tonerkazettát használ, 3000 oldalas kihasználtsággal, 5%-os lefedettség mellett. Támogatja a nagy kapacitású, 10 000 oldalas HP 59X tonerkazettákat is. Csökkentheti nyomtatási költségeit egy alternatív XL verziójú patron használatával, amely teljes mértékben kompatibilis a nyomtatóval, és megfelel a nemzetközi szabványoknak magas minőségi garanciával, megfizethető áron.

 

Értékelés

Ha nagy mennyiségű dokumentumot nyomtat fekete-fehérben, és használja a másolási, szkennelési és esetenként faxolási funkciókat, ez a modell megfelel az Ön igényeinek. A sokoldalúságon kívül kiváló csatlakozási lehetőséggel és vezeték nélküli és gyors nyomtatási támogatással rendelkezik mobileszközökről. Támogatja mind a duplex, mind a DADF-et, ami időt takarít meg és hatékonyabban dolgozik. A vásárlás másik oka az opcionális 550 lapos adagolótálca, amellyel bővítheti a bemeneti kapacitást és támogatja a nagy kapacitású XL patronokat a nyomtatóban. A beépített biztonsági funkciók további előnyt jelentenek.

 

Tippek

A HP LaserJet Pro M428dw nyomtató alaphelyzetbe állítása

1. A nyomtató vezérlőpultján érintse meg és csúsztassa végig az ujját a képernyőn, érintse meg a Beállítások, majd a Hálózati beállítások elemet.

2. Érintse meg a Restore Network Defaults (Hálózati alapértelmezések visszaállítása) elemet, majd érintse meg: Igen

Megjelenik egy üzenet, amely jelzi, hogy az alapértelmezett hálózati beállításokat visszaállították

3. Érintse meg az OK gombot

 

2. lépés Indítsa újra az eszközöket

1. Kapcsolja ki az útválasztót, a nyomtatót és a számítógépet

2. Várjon 60 másodpercet

3. Először kapcsolja be az útválasztót, és várja meg, amíg az összes jelzőfény stabilizálódik

4. Kapcsolja be a nyomtatót, és hagyja, hogy konfigurálja magát

5. Kapcsolja be a számítógépet

 

3. lépés Indítsa el a Vezeték nélküli útmutatót

1. A nyomtató kezelőpaneljének kijelzőjén érintse meg és csúsztassa végig az ujját a képernyőn, majd érintse meg a Beállítások elemet

2. Érintse meg: Hálózati beállítások

3. Érintse meg: Vezeték nélküli beállítások

4. Érintse meg: Wireless  Setup  Wizzard elemeket

5. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítás befejezéséhez