Irodaszerek

HP LaserJet Pro MFP M426fdw többfunkciós nyomtató áttekintése

Nagyszerű választás otthoni és irodai használatra

Rövid jellemzők

Többfunkciós eszköz - nyomtató, fénymásoló, szkenner, fax/ fekete-fehér nyomtatás/ A4/ csatlakoztatás LAN, Wi-Fi, Wi-Fi Direct és NFC/ USB csatlakozó/ nyomtatás mobilról, felhőről/ szkennelés  mobilra

 

Ki használhatja?

A HP LaserJet Pro M426fdw MFP modell egy fekete-fehér többfunkciós lézernyomtató. Tulajdonságai, mérete és ára miatt alkalmas otthoni használatra, valamint kisebb vagy nagyobb irodákba, nagyon gyakori használatra.

Praktikus és kényelmes használat

A nyomtató a kategóriájában a leggyorsabb automatikus kétoldalas nyomtatással rendelkezik. Ez lehetővé teszi az automatikus kétoldalas beolvasást is. A másolással kapcsolatban különböző kombinációkat választhat - kétoldalasan másolhat egyoldalas dokumentumokat,és éppen fordítva kétoldalas dokumentumokat másolhat csak egy oldalra. Az összes beállítás könnyen kiválasztható az érintőképernyőn, melynek átlója 7,5 cm. A nyomtató irodai, gyakori használatra van kialakítva.

A HP LaserJet Pro M426fdw MFP tartalmaz egy 250 lapos bemeneti papírtálcát, egy 100 lapos többcélú tálcát és egy opcionális 550 lapos tálcát, így a maximális kapacitás  900 lapos lehet. Több dokumentum beolvasását vagy másolását megkönnyíti az automatikus dokumentumadagoló, legfeljebb 50 lapos kapacitással.

A nyomtató kezelése egyszerű. Súlya miatt kategóriájában az egyik legkönnyebb. Súlya kevesebb, mint 13 kg, méretei pedig 32,5 x 41,9 x 31,1 cm.

Vezeték nélküli csatlakoztatás és kiegészítő funkciók

A HP LaserJet Pro MFP M426fdw egy multifunkciós nyomtató teljes körű felhasználását kínálja - nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás. Lehetővé teszi számítógépről nyomtatást és faxolást, valamint szkennelést számítógépre, és önálló másolóként is használható. Támogatja a hálózati csatlakoztatást a LAN, Wi-Fi és Wi-Fi directen keresztül. Ez lehetővé teszi a kényelmes nyomtatást közvetlenül mobiltelefonról, táblagépről vagy felhőből, valamint szkennelést mobiltelefonra. Nagyszerű funkció az e-mailek közvetlen küldésének, vagyis a beolvasott anyagok közvetlen e-mail mellékleteként történő elküldése anélkül, hogy előbb el kellene mentenie a beolvasott dokumentumot a számítógépére. A nyomtató támogatja az USB-kulcsról történő nyomtatást vagy az USB-kulcsra történő közvetlen beolvasást is. A készülék NFC-kapcsolatot is kínál a támogatott mobiltelefonokhoz és táblagépekhez.

Remek teljesítmény a lézernyomtatók osztályában

Kategóriájában az egyik legerősebb multifunkciós nyomtató. Meglep a nagy teljesítményével, akár 38 oldal / perc nyomtatási sebességgel és kiváló papírkezeléssel. Az egyetlen hátrány az alacsonyabb szövegminőség, mint amit a fekete-fehér lézernyomtatóknál megszoktunk. A háztartási vagy egy kis iroda szükségleteihez azonban ez teljesen elegendő. Kiváló betűméretet nyomtat a leggyakrabban használt betűtípusokhoz, kiváló minőséggel és olvashatósággal. Ezenkívül üzleti grafikonokat és fotókat nyomtat egyszínű nyomtató minőségében.

Patronok a HP lézernyomtatókhoz

E-üzletünkben eredeti és kompatibilis patronokat talál a HP lézernyomtatókhoz. Válasszon a nyomtatópatronok széles választékából a készülék típusának megfelelően.

 

HP LaserJet Pro MFP M426fdw multifunkciós készülékhez megfelelő tonerek:

HP CF226A (26A) toner, fekete, alternatív

HP CF226X (26X) toner, fekete, alternatív

TonerDepot festékkazetta a HP CF226A (26A)tonerhez, fekete

TonerDepot festékkazetta a HP CF226X (26X)tonerhez, fekete

HP CF226A (26A) toner, fekete, eredeti

HP CF226X (26X) toner, fekete, eredeti