Irodaszerek

HP LaserJet Tank MFP 1604w

Az univerzális HP LaserJet Tank MFP 1604w modell egy többfunkciós tartály rendszeres eszköz, amely lézertechnológiával nyomtat. Egyesíti a kiváló nyomtatási minőséget és a rendkívül alacsony nyomtatási költségeket. Alkalmas otthonokba, Home Office-ba, de kisebb irodába is, ahol gyors és megbízható dokumentumok nyomtatására van szükség.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: monokróm lézer Felhasználás cég/ háztartás: háztartás/ Otthoni iroda/ kis iroda

Nyomtató interfész: USB/Wi-Fi

Mobilcsatlakoztatás: AirPrint/Google Cloud Print Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/ másolás/ szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4 Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen (információ/szegmens)

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 368 mm

Mélység: 326 mm

Magasság: 255 mm

Tömeg: 7,9 kg

 

Kialakítás egy kis minimalizmus jegyében

Ne keressen semmi különlegeset ennél a modellnél. A dizájn teljesen minimalista, és minimális a kezelőszervek száma is. A felső rész hagyományosan egy lapos síkágyas szkennerhez tartozik vékony felső burkolattal. A bal felső sarokban egy vékony vezérlőcsík található kis információs szegmens kijelzővel, állapotjelző LED-del és vezérlőgombokkal. A hátoldalon találhatók az USB-kábel és a hálózat csatlakoztatására szolgáló csatlakozók. Az elülső oldalon középen a gyártó feltűnő logója található. A bal oldalon található a festékkazetta állapotjelzője. Az alsó rész a 150 papírlap befogadására alkalmas bemeneti papíradagoló tálcához tartozik. A kimenet közvetlenül a felső fedél alatt található, kapacitása 100 lap. A gyári feldolgozás nagyon jó szinten van, a műanyagok kellően erősek.

 

 

All-in-One funkciók

A HP LaserJet Tank MFP 1604w modell egy univerzális eszköz teljes fekete-fehér nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókkal. A nyomtató támogatja a vezeték nélküli csatlakoztatást a kétsávos Wi-Fi használatával. Lehetőség van mobileszközökről történő nyomtatásra is a HP Smart alkalmazással, valamint az AirPrint és a HP Wi-Fi Direct nyomtatás támogatásával. A kétoldalas nyomtatás az illesztőprogram támogatásával lehetséges. A fő előny a csatlakozás gyorsasága és a nyomtatási feladatok bevitele a HP Smart alkalmazás segítségével.

Nyomtatási sebesség és minőség

Ez a modell lézertechnológiát használ 600 x 600 dpi felbontású, minőségi nyomatok nyomtatásához. Percenként 22 oldalt nyomtat A4-es formátumban. 8 másodperc alatt nyomtatja ki az első oldalt. Az ajánlott havi leterheltség 250-2500 oldal, a maximális havi munkafelhasználás pedig legfeljebb 25 000 oldal. A nyomtatási minőség nagyon jó szinten van, és ha minőségi fekete-fehér nyomatokra van szüksége, ez egy jó választás. A nyomat kis betűtípussal is élesen jeleníti meg a szöveget, és nagyon jól ábrázolja a feketét.

 

A nyomtató előnyei

- minimalista dizájn

- minőségi gyári feldolgozás

- funkciók (nyomtatás, másolás, szkennelés)

- nyomtatási minőség

- vezeték nélküli Wi-Fi csatlakoztatás

- alacsony nyomtatási költségek

- tartályrendszer

- egyszerű vezérlés

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- nem támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást (csak kézi)

- nem tartalmaz USB gazdagépet

Nyomtatókazetták

Egy fekete festékkazetta kerül ebbe a tartályrendszerrel rendelkező többfunkciós nyomtatóba. Nagy előnye a könnyű utántöltés egy tartalék zacskófeltöltéssel. Szabványos méretben LaserJet Tank 153A jelöléssel 2500 oldal nyomtatási kapacitással vagy LaserJet Tank 153X jelöléssel nagy kapacitású változatban 5000 oldal kapacitású fekete-fehér nyomtatással rendelkezik. Előnye az egyszerű töltés a zacskóból közvetlenül a tartályba, és a csere utántöltések alacsony ára a klasszikus festékkazettához képest.

 

Értékelés

A gyors lézernyomtatók kiváló minőségüknek köszönhetően jó segítők a háztartásban és az irodában egyaránt. A lézernyomtatást tökéletes élesség és nagyon jó nyomatrészletek jellemzik. A HP LaserJet Tank MFP 1604w modell kiváló minőségű kimenettel, intuitív vezérléssel és alacsony költséggel rendelkezik egy oldal nyomtatásához. Előny a vezeték nélküli csatlakoztatás és a mobileszközökről történő nyomtatás lehetősége. Ha megbízható készüléket keres fekete-fehér nyomtatáshoz, másoláshoz és szkenneléshez, ez a nyomtató jó ötlet. Mínuszként értékeljük a kézi kétoldalas nyomtatás hiányát és csak a monokróm nyomtatási módot.