Irodaszerek

HP LaserJetPRO MFP 3120fdwe

Ha a fekete-fehér dokumentumok gyors és megbízható nyomtatásának módját keresi, a többfunkciós HP LaserJet Pro MFP 3102fdwe jó ötlet. Ez egy univerzális eszköz, amely kiváló teljesítmény és ár arányt képvisel. Mint minden HP-eszköz, ezt is a könnyű használhatóság szem előtt tartásával tervezték, ezért javasoljuk a HP+ ajánlat használatát. Ezzel hozzáférést biztosít a fejlett HP Smart App Solutions szolgáltatáshoz, és meghosszabbíthatja a nyomtató garanciáját.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: monokróm lézer Felhasználás cég/háztartás: háztartás, kis-, középvállalat

Nyomtató interfész: USB/LAN/Wi-Fi

Mobil csatlakozás: AirPrint/Mopria

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés/fax

Maximális nyomtatási formátum: A4 Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 418 mm

Mélység: 398 mm

Magasság: 313 mm

Tömeg: 10,50 kg

 

Modern dizájn

A készülék kellemes modern dizájnnal és kompakt mérettel rendelkezik. A felső rész egy síkágyas lapolvasóhoz tartozik, masszívabb automatikus dokumentumadagolóval. Alatta van a papírkimenet. A bal oldalon egy dönthető, 6,9 cm-es LCD-kijelző található érintésvezérléssel. Az előlapon a gyártó logója és a be-/kikapcsoló gomb található. A készülék alján egy kihúzható papíradagoló tálca található. A csatlakozók a hátoldalon találhatók. A nyomtató élei finoman lekerekítettek, fehér és szürke színben kombinálva kerül forgalomba. A gyári kidolgozás kiváló minőségű és a műanyagok kellően erősek.

 

 

4 az 1-ben funkciók és HP+

A HP+ egy irodai nyomtatási megoldás, amely bizonyos HP-eszközökhöz tartozik. További egy év garanciát, hozzáférést biztosít a HP Smart alkalmazáshoz és a hét minden napján, 24 órában elérhető biztonsági felügyeletet. Ez a modell négy teljes értékű funkciót kínál: monokróm nyomtatást, másolást, színes síkágyas szkennelést és faxolást. Támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást és az automatikus dokumentumadagolót. A Windows és Mac kompatibilitás, a különféle csatlakozási lehetőségek és az akár 1000 oldal nyomtatására alkalmas kezdő tonercsomag révén a HP LaserJet Pro MFP 3102fdwe modell fekete-fehér többfunkciós lézernyomtató kényelmet és maximális termelékenységet biztosít. A csatlakoztatás háromféleképpen érhető el: klasszikus USB-kábellel, Ethernet-kábellel LAN-hálózathoz csatlakoztatva, valamint vezeték nélkül Wi-Fi-n keresztül. A HP Smart alkalmazásnak köszönhetően kényelmesen nyomtathat dokumentumokat mobileszközökről és felhőtárhelyről.

 

Gyors fekete-fehér dokumentumnyomtatás

A HP LaserJet Pro MFP 3102fdwe A4-es monokróm többfunkciós lézernyomtató HP+-szal fekete-fehér dokumentumokat nyomtat 1200 x 1200 dpi felbontással. 33 oldal/perc sebességgel nyomtat. Az első oldal 7 másodperces elkészülési idejével és a rendelkezésre álló kétoldalas nyomtatással ez a készülék nagyszerű, mindenre alkalmas az irodákban és azok számára készült, akik élvezni szeretnék a gyors, éles dokumentumnyomtatást. A bemeneti kapacitás 250 lap és 10 boríték, a kimenet pedig 150 lap. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 350-2500 oldal, a maximális havi teljesítmény pedig legfeljebb    50 000 nyomtatott oldal.

 

A nyomtató előnyei

- modern dizájn

- kompakt méret

- kiváló minőségű gyári feldolgozás

- gazdag csatlakoztatás

- 4 az 1-ben funkciók

- Azonnali tinta, HP+

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- ADF (automatikus dokumentumadagoló)

- automatikus ismétlés, fax gyorstárcsázás

- teljesítmény és ár arány

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- nem támogatja a kétoldalas automatikus szkennelést

- eredeti töltetek ellenőrzése

 

Nyomtatókazetták

A többfunkciós eszköz 1500 oldal kapacitású HP 139A fekete festékkazettát vagy 4000 oldal kapacitású HP 139X nagy kapacitású festékkazettát használja a nyomtatáshoz. Ezzel a készülékkel használhatja a HP Instant Ink szolgáltatást.

 

Értékelés

A HP LaserJet Pro MFP 3120fdwe modell egy új modellsorozathoz tartozik, amely négy funkcióval rendelkezik a nyomtatási feladatokhoz, másoláshoz, szkenneléshez és faxoláshoz egyetlen univerzális eszközben. A kiváló minőségű nyomtatást gazdag csatlakozási lehetőség és jó sebesség egészíti ki. A hatékonyabb nyomtatás érdekében használhatja az automatikus kétoldalas nyomtatást és a gyors dokumentumadagolót. Ehhez a modellhez internetkapcsolatra és HP-fiókra van szükség. A gyártó így biztosítja, hogy a felhasználó csak eredeti festékkazettát használjon. A készülék támogatja az Instant Ink és a HP+ technológiát. A promóciós időszak alatt 50 € készpénz-visszatérítést igényelhet az eszközön.