Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

HP Neverstop Laser 1000w

Nyomtató, amelynél 15 másodpercig tart a festék újratöltése

A HP újra első helyezést ért el a HP Smart Tank sorozat új nyomtatómodelljével, amelynek nyomtatásához nincs szüksége tonerkazettára. A festék bejutása a gépbe hasonló a tintasugaras nyomtató tintatartályához. A tintasugaras eszközök újratöltése tintával nagyon egyszerű a festékfeltöltéssel azonban nem ilyen könnyű. A festékpornak a patronba való töltésének képessége némi újítást igényelt, és a HP vállalat ezt egyedülálló rendszer és egy egyszerű töltőkészülék (Toner Reload Kit) formájában hozta létre. A Neverstop Laser modell az 1000w-és verzióban szkenner nélkül elérhető, valamint az 1200w-és verzióban, amely szkennert is tartalmaz. Mindkét modell fekete-fehér eszköz, amely kis irodákban vagy háztartásokban alkalmazható, ahol nagyobb nyomtatási mennyiségeket nyomtatnak.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: fekete-fehér lézer

Felhasználás cég / háztartás: háztartás, kisvállalkozás

Nyomtató interfész: USB / Wi-Fi

Funkciók nyomtató / többfunkció: nyomtatás / AirPrint / Google Cloud Print

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: nem

Kijelző: nem

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 380,5 mm

Mélység: 293,4 mm

Magasság: 211 mm

Tömeg: 6,95 kg

 

Modern minimalista kialakítás

A nyomtató minimalista stílusban készül, nagy hangsúlyt fektetve az ergonómiára. Ez egy szögletesebb testet és alsó részt jelent, amely kissé lekerekített. A fehér és a két szürke árnyalat kombinációja friss és modern. A használt műanyag erős és gyárilag magas szintű feldolgozást jelent. Az alsó rész a papírbemeneti tálcához tartozik, kapacitása 150 papírlap. Az eszköz borítólemezének elülső oldalán a gyártó logója látható. A felső rész a kimeneti papírhoz tartozik 100 papírlappal. A készülék bal felső sarkában található egy egyszerű, kis érintőpanel, 5 gomb ikonnal. Jobb oldalon van egy lyuk a beépített patron fedelével a festék gyors feltöltéséhez. A festékkazetta állapotjelzője  az előlapon van, és a tartályban lévő szintet mutatja. A tartály kétszer tölthető meg töltőkészlettel. A készülék hátulja tartalmaz egy csatlakozót az USB-kábel és a kábel csatlakoztatásához a hálózathoz. Az egész készülék modernnek tűnik, a vezérlés nagyon egyszerű és a toner feltöltése kényelmes. Azt mondhatjuk, hogy ez az egyik leggyorsabb utántöltő rendszer. A nyomtató több mint 25% -a újrahasznosított műanyagból készül, az utántöltő készlet esetében a műanyag akár 75% -a újrahasznosított forrásokból származik.

Alapvető funkciók

A HP Neverstop Laser 1000w modell szolgáltatásaival kapcsolatban nem sok újat nyújt. Rendelkezik fekete-fehér nyomtatással lézer technológiával, amely támogatja a vezeték nélküli szolgáltatást és a mobil eszközökről történő nyomtatást, teljesítménye havonta, akár 20 000 oldal terhelés is lehet. A nyomtató fekete-fehérben nyomtat, és az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 250–2 500 oldal. A duplex nyomtatás manuálisan lehetséges egy támogatott illesztőprogrammal.

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató fekete-fehér módban nyomtat, 600 x 600 dpi felbontással. 20 A4-es oldalt képes percenként kinyomtatni. Nyomtathat normál papírra, nehéz papírra, könnyű papírra, klasszikus irodai papírra, címkékre és borítékokra. A4, A5, A6, B5 méretű papírokat és 10., C5, DL borítékot kezel. A kimeneti minőség kiváló, a betűkészlet élessége és telítettsége nagyon jó. Az automatikus kétoldalas nyomtatás hiánya kissé lahangoló, de manuálisan megteheti egy támogatott illesztőprogrammal. Az első oldal nyomtatási ideje 7,6 másodperc .

 

A nyomtató előnyei

- modern dizájn

- minőségi gyári feldolgozás

- ergonómia

- kényelmes irányítás

- nyomtatási minőség

- a Wi-Fi vezeték nélküli nyomtatás támogatása

- a mobil nyomtatás támogatása

- egyedi festékbetöltő rendszer

- a festék feltöltési sebessége (kb. 15 másodperc)

- a töltőkészlet ára

- alacsony nyomtatási költségek

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- szkenner nélkül (lehetővé teszi a szkennelést mobiltelefonról)

- a nyomtatónak nincs kijelzője

- csak kézi kétoldalas nyomtatás

 

Toner Reload Kit - újratöltő rendszer a nyomtatóhoz

A legfontosabb vagy legérdekesebb dolog a HP Never Laser 1000w nyomtatónál a festékpor-töltő rendszer. A festékpor könnyen tölthető a készülék festéktartályába egy nagy fecskendőhöz hasonló töltőcső segítségével. Ez a Toner Reload Kit elnevezésű újratöltő készlet HP 103A fekete lézerfestéket tartalmaz. Ezzel az újratöltő készlettel egyszerűen újratöltheti (felszivattyúzza) a festéket egy 2500 oldal hozamú nyomtatóba egy utántöltővel. Maga a festéktartály képes dupla töltésre, és a teljes feltöltéssel 5000 oldalt nyomtathat (A4, 5% -os lefedettség). A legnagyobb előnye nem csak a gyors, kényelmes újratöltés, hanem a Toner Reload Kit ára és az egy oldal nyomtatásának alacsony költsége is.

 

Értékelés

A HP Neverstop Laser 1000w modell egy egyszerű fekete-fehér nyomtató, amely kiváló minőségű lézer technológiával nyomtat. Háztartások, önálló vállalkozók vagy kisebb társaságok számára készült. Legfontosabb előnye az, hogy a festék a géphez egyedülálló módon patronmentes. Az újratöltő készlet ára sokszor alacsonyabb a hagyományos tonerkazetták árához képest és így a nyomtatási költségek a legalacsonyabbak az 1 oldal nyomtatásához. Sajnáljuk, hogy nincs szkenner, de használhatja a mobiltelefonról történő szkennelés opcióját, vagy választhatja a HP Neverstop Laser 1200w modellt (síkágyas szkennerrel is). Az árkülönbség nem nagy, és nyomtató vagy többfunkciós készülék közül választhat saját igényei alapján. Mindkét modell csak fekete-fehérben nyomtat. Az újratöltés kényelmes és a tartály kapacitása kétszer akkora, mint a töltőkészlet mennyisége. Amit azonban nem enged meg, az a folyamatos feltöltés. Ha újratölteni akarja a tartályt, akkor annak kapacitása 0-nak kell lennie, azaz teljesen üresnek vagy félig kell lennie ahhoz, hogy a teljes töltőkészlet tartalma elfogadható legyen. Szerencsére a festékszint állapotát a készülék elején jelzik.

Tipp az Ön számára

Ha csak nyomtatóra van szüksége, akkor ez a modell kiváló minőségű, nagyon alacsony költségű nyomtatásra készült. Ha a másolási és szkennelési szolgáltatások fontosak az Ön számára, ott van a HP Never Laser 1200w, amely síkágyas szkennert is tartalmaz. Az árkülönbség körülbelül 30 € lesz. A nyomtatók újratöltéseinek az ára a típustól függően 11 és 18 euró között kell lenniük. Mindkét modell nyáron lesz elérhető az üzletekben, és csak most rendelheti át őket .