Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

HP Office Jet Pro 9132e

Ha sokoldalú eszközt keres, tippünk a többfunkciós HP OfficeJet Pro 9132e All-in-One. Ez egy univerzális tintasugaras nyomtató otthoni, kisvállalkozási vagy otthoni irodába egy neves nyomtatógyártótól, a leghasznosabb nyomtatási alkalmazáshoz csatlakoztatva. Az eszköz előnye az egyszerű megosztás a felhőn keresztül és a több eszközön történő nyomtatás további teljesítményfunkciókkal.

 

Rövid leírás

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes Felhasználás cég/háztartás: kisiroda, háztartás, Home Office

Nyomtató interfész: USB/LAN/Wi-Fi

Mobil csatlakozás: AirPrint/Mopria

Funkciók nyomtató/többfunkció: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 437 mm

Mélység: 396 mm

Magasság: 318 mm

Tömeg: 12 kg

Kialakítás szilárd alappal 

A többfunkciós HP Office Jet Pro 9132e modell kompakt méretű és stabil felépítésű. A műanyagok szilárdak és a gyári kidolgozás kiváló minőségű. A készülék felső oldalán egy síkágyas szkenner található, masszívabb, 35 lapos dokumentumadagolóval. A felső oldalon a nyomtató bekapcsolására szolgáló gomb, alatta pedig az elülső két állapotjelző LED található. Közvetlenül a bal oldali diódák mellett található egy dönthető színes LCD-kijelző érintésvezérléssel, 10,9 cm-es átlómérettel. Az 500 lapos bemeneti fiók tár a készülék közepén található a gyártó logója alatt. A fiók felett egy kihúzható rúd található a papírkiadáshoz, 100 lap kapacitással. A bal alsó sarokban található a gazda USB-portja a közvetlen nyomtatáshoz.

 

Minden az egyben funkciók

Ez a többfunkciós nyomtató könnyen telepíthető, és támogatja a gyors vezeték nélküli nyomtatást laptopjáról vagy okostelefonjáról. Ezenkívül nagyon egyszerű másolatot készíteni egy dokumentumról, vagy közvetlenül a mobiltelefonjára szkennelni. Szkennelje be vagy nyomtasson a telefonjáról, és értesítést kapjon, ha egy munka befejeződött. Ráadásul a HP-Smart alkalmazással megtekintheti a tintaszinteket és még sok mást. A nyomtató támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást és a DADF automatikus kétoldalas dokumentumadagolót. A klasszikus és vezeték nélküli kapcsolat mellett a nyomtatót LAN hálózathoz is csatlakoztathatja. Az USB-hostnak köszönhetően közvetlen nyomtatásra is van lehetőség.

 

 

Ez a modell támogatja a HP+-t. Az előnyök aktiválásához válassza a HP+ lehetőséget a termék telepítésekor. A HP+ egy intelligens nyomtatási rendszer, amely előre gondolkodik, hogy nyomtatóját biztonságosabbá, termelékenyebbé, fenntarthatóbbá és mindig használatra késszé tegye. A HP+ felhőhöz csatlakoztatott nyomtató intelligens, naprakész, biztonságos és mindig készen áll a nyomtatásra bárhol. A HP+-hoz HP-fiókra, folyamatos internetkapcsolatra van szükség, és a nyomtató élettartama alatt eredeti HP tintát vagy tonert kell használnia. Az aktiválás után a HP+ integrálódik az eszközbe, és a nyomtató élettartama alatt eredeti HP tintát kell használnia. Valakinek előny, van akinek nem. Az Ön igényeitől függ, hogy ez a rendszer megfelel-e Önnek. 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató tintatechnológiával nyomtat monokróm és színes módban is. Erőteljes processzorral rendelkezik, 1200 MHz-es frekvenciával és 512 Mb memóriával. Percenként 25 fekete-fehér és 20 színes oldalt nyomtat. Az első oldal kinyomtatása 10 másodpercet vesz igénybe. A nyomtatási minőség nagyon jó 1200 x 1200 Dpi fekete-fehérben vagy 4800 x 1200 Dpi színesben. Az ajánlott havi terhelés 2000 oldal, a maximális havi terhelés pedig 30000 oldal.

 

A nyomtató előnyei

- kompakt méret

– kellemes kialakítás

- kényelmes vezérlés

- minden az egyben funkciók (nyomtatás, másolás, szkennelés)

- színes nyomtatás

- dinamikus biztonság

- nyomtatási minőség és sebesség

- gazdag csatlakoztatás

- a mobileszközökről és a felhőből történő nyomtatás támogatása

- USB host

A nyomtató hátrányai

- HP fiókra, internetkapcsolatra és kizárólag eredeti HP festékkazetták használatára van szükség a nyomtató élettartama alatt

 

Nyomtatópatronok

Ez a nyomtató kompatibilis a HP Instant Ink technológiával. Előnyös lehet a tintapatronok kényelmes cseréje, beleértve a szállítást is. Ha ez nem felel meg Önnek, bizonyos funkciókat nem fog használni, hanem az utántöltő vásárlást az Ön igényeihez igazítja. Ez a modell négy különálló HP 937 tintával (fekete, bíbor, cián, sárga) érkezik, kapacitása 1450 oldal a fekete tintánál és 800 oldal a színesnél. 

Egyes HP nyomtatókat úgy terveztek, hogy csak új vagy újrahasznosított HP chipekkel vagy HP elektronikával rendelkező patronokkal működjenek. Ezek a nyomtatók dinamikus biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a harmadik féltől származó chipeket vagy elektronikus áramköröket használó patronok blokkolására. A rendszeres firmware-frissítések érvényben tartják ezeket az intézkedéseket, és blokkolják a korábban működő patronokat. A HP újrahasznosított chipek és a HP elektronikus áramkörök lehetővé teszik az újrafelhasznált, újrahasznosított és újratöltött kazetták használatát.

Értékelés

A HP nyomtatók bevált eszközök a piacon, amelyek garantálják a minőséget és a teljesítményt, valamint a megfelelő támogatást. Ez a modell univerzális funkciókkal rendelkezik minden nyomtatási feladathoz, kiváló csatlakoztathatósággal, valamint nyomtatási minőséggel rendelkezik monokróm és színes módban.