Irodaszerek és iskola

HP OfficeJet Pro 6830/ OfficeJet Pro 6820

Ha nyomtatni, másolni, beolvasni vagy faxot kell küldeni, a HP OfficeJet Pro 6830 és 6820 modellek jó választás kisebb irodákhoz és többtagú háztartáshoz. A HP vállalatnak a piacon olyan HP OfficeJet Pro 68xx sorozatú modellcsaládja található, amelyek paraméterei és kialakítása megegyezik. A gyártó fenntartja a jogot bizonyos funkciók megváltoztatására attól az országtól függően, amelyek részére gyártják őket. Nagyjából ugyanarról a modellről beszélhetünk. Nézzük meg közelebbről a tintasugaras, színes multifunkcionális HP Office Jet Pro 6830 modellt, amely jó csatlakozást biztosít a webes kapcsolathoz, támogatja a többfeladatos nyomtatást képes Wi-Fi-n keresztül nyomtatni és kényelmesen vezérelhető az érintőképernyős kijelzőnek köszönhetően. Ez a megbízható multifunkciós nyomtató havi kapacitása 15 000 oldal, memóriája pedig legfeljebb 1 GB.

 

Rövid jellemzés

Tintasugaras többfunkciós eszköz/ színes nyomtatás/ Duplex/ A4/ USB/ LAN/ Wi-Fi/ HP ePrint/ Apple AirPrint

Méretek és tömeg

Mélység 387,65 mm/ szélesség 461,58 mm/ magasság 224 mm/ tömeg 8 kg

 

Formatervezés

A HP LaserJet vagy a PageWide modellsorral ellentétben az OfficeJet modellek a kompaktabb méretűek. Főleg a magasságot tekintve. Ezért elhelyezheti a HP OfficeJet Pro 6830/6820 All-in-One készüléket egy kisebb helyre. A külső USB-eszközről történő nyomtatáshoz szükséges bekapcsológomb  a bal első oldalon található, könnyen hozzáférhető, a jobb oldalon pedig egy érintőképernyős színes kijelző található a vezérléshez. Kellően nagy 6,75 cm átmérőjű és jól áttekinthető. A multifunkciós készülék modern, és az élek ergonómikus lekerekítése is megtörtént. A gyári feldolgozás magas szinten van.

Funkciók

A kiváló minőségű 1200 x 600 dpi tintasugaras nyomtatás mellett a HP OfficeJet Pro 6830 integrált szkennert kínál, 1200 dpi felbontással és 24 bit bitmélységgel, amely percenként 5 fekete-fehér és 2,8 színes oldalt képes feldolgozni és közvetlenül USB kulcsra küldeni. 600 x 600 dpi felbontással kezeli a másolást, és percenként 28 fekete-fehér vagy 24 színes másolatot készít. Ez a multifunkciós készülék 300 x 300 dpi felbontású faxot tartalmaz. A faxmemória 100 oldalt képes kezelni, és 4 másodperc alatt képes faxot küldeni. Ami a csatlakoztatást illeti, nem hiányzik a hálózati kapcsolat Ethernet-en, vezeték nélküli Wi-Fi-n keresztül, és a nyomtatót távolról is vezérelheti a mobileszközön található HP All-in-One nyomtató távirányítóval.

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtatási minőség nagyon jó, és a nagy kapacitású tintapatronok kapacitása nagyon magas. A nyomatok színesek, nagyon jó színtartósággal. A percenkénti nyomtatási sebesség 18 oldal / perc fekete-fehérben vagy 10 oldal / perc színesben. Nincs hiány az automatikus kétoldalas nyomtatásból, és választhatja a szegély nélküli nyomtatást is. Az első A4-es oldal nyomtatási ideje fekete-fehér mód esetén 14 másodperc, színes mód esetén 17 másodperc. A havi terhelés legfeljebb 15 000 oldal, ajánlott havi nyomtatás mennyisége 200-800 oldal. A bemeneti adagolótálca kapacitása 225 lap, a kimeneti tálca pedig 60 lapos.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- kompakt méretek

- kényelmes vezérlés grafikus kijelzőn keresztül

- többfunkció eszköz (nyomtatás, másolás, beolvasás, fax)

- nyomtatási minőség és sebesség

- csatlakozás (USB, LAN, Wi-Fi)

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- automatikus dokumentumadagoló (35 lap)

- nagy kapacitású tintapatronok (alternatív patronok használatának lehetősége)

- jó teljesítmény, nyomtatási minőség és ár arány

 

A nyomtató hátrányai

- faxhasználat ( nagyon alacsony kihasználtság)

 

Adathordozók  típusai

Max. A4 formátum, sima papír, fotópapír, újrahasznosított papír, durva papír, fóliák, bevont papír, címke, regisztrációs kártya, boríték

Utántöltések a nyomtatóhoz

A HP OfficeJet Pro 6830 és a HP OfficeJet Pro 6820 többfunkciós készülékek tintasugaras technológiával nyomtatnak tintapatronok segítségével. Szabványos HP 934/ HP 935 vagy nagy kapacitású eredeti HP 934 XL (fekete) és HP 935 XL (színes-CMY) feliratú patronokról van szó. Mindkét modell esetében alternatív vagy prémium márkájú patronok használatával csökkentheti a nyomtatási költségeket. Ugyanolyan kapacitást érnek el, és megfelelnek az eredetinek és a minőségnek. Teljes mértékben kompatibilisek a HP OfficeJet Pro 6830/6820 All-in-One készülékkel.

Értékelés

A HP OfficeJet Pro 6830 All-in-One multifunkció jó ár-érték arányú értékesítési modell. Kiváló nyomtatási eredményeket érnek el nagy sebességgel a hatékony munkához egy kis munkacsoportban. Kompakt méretei miatt otthoni felhasználásra alkalmas, több felhasználóval dokumentumok és fényképek nyomtatásához. Az egyetlen dolog, amire panaszkodni lehet ezen az eszközön, az a fax, amelyet valószínűleg nem is fog használni. Faxolás helyett sok felhasználó örömmel fogadna néhány újabb funkciót, pl. NFC.

Tipp az Ön számára

Kiváló arányt, magas nyomtatási minőséget és alacsony nyomtatási költséget érhet el a márkás TonerDepot Premium tintapatronokkal. A nyomtatási eredmény nem különböztethető meg az eredeti festékkel készült nyomtatástól, és akár 42% -ot is megtakaríthat az eredetivel szemben.