Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

HP Smart Tank 750 All-in-One

Ha olyan nyomtatóra van szüksége, amely számos funkciót kínál egyetlen kompakt készülékben, és ugyanakkor minőségi nyomtatást biztosít alacsony költséggel, ne hagyja figyelmen kívül a HP Smart Tank 750 All-in-One modellt. A nyomtatót úgy tervezték, hogy kielégítse egy több felhasználós háztartás igényeit, otthoni irodaként vagy egy kisebb munkacsoport irodájában szolgáljon.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/háztartás: kis munkacsoport, háztartás, Home Offic

Nyomtató interfész: USB/LAN/Wi-Fi (2,4-5 GHz)

Mobil csatlakozás: AirPrint/ Chrome OS/ HP Print Service Plugin/ Mopria/ HP Smart

Funkciók nyomtató/többfunkció: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 427,5 mm

Mélység: 364 mm

Magasság: 240 mm

Tömeg: 7,70 kg

 

Kompakt kialakítás

A többfunkciós HP Smart Tank 750 AIO modell egy kompakt, 427,5 x 364 x 240 mm méretű eszköz, amely könnyen elfér az asztalon. Körülbelül 7,70 kg súlyú és könnyen mozgatható. Az első beállítás után kényelmesen feltöltheti a tintatartályokat a nyomtatóban a kiömlésmentes utántöltő rendszer segítségével. A nyomtató elején egy keskeny kezelőpanel helyezkedik el, amelyen egy kis LCD kijelző található, amelyen minden alapvető információ és vezérlőgomb látható. A felső rész egy síkágyas lapolvasóhoz tartozik, automatikus lapadagolóval (ADF), kapacitása 35 lap. Az elülső rész a jobb oldali tintatartályra van felosztva, amely három különálló tartályból tevődik össze és egy másik tartályra, amely a bal oldalon található. Alul középen 250 lap befogadására alkalmas papíradagoló tálca van, felette pedig 100 lap kapacitású sáv található a papírkiadáshoz. A gyári feldolgozás kiváló minőségű és a készülék műanyagai kellően erősek. A nyomtató stabil felépítésű és nagyon kellemes kialakítású fehér és sötétszürke színekben.

 

 

All-in-One funkciók

Ez az eszköz  többfunkciós színes nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókat tartalmazza. Vezeték nélkül csatlakoztathatja Wi-Fi hálózathoz vagy porton keresztül LAN hálózathoz. Az iOS és Android eszközökkel egyaránt elérhető HP Smart alkalmazással néhány egyszerű lépésben telepítheti mobileszközére, és konfigurálhatja a nyomtatót. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a nyomtató vezérlését az összes vezeték nélküli nyomtatási és szkennelési igényhez, még felhőtárhely használatával is. A nyomtató gyors és egyszerű beállítással rendelkezik, és támogatja a 2 sávos Wi-Fi-t (2,4-5 GHz). Ez a modell számos biztonsági funkcióval rendelkezik. A Secure Boot funkció biztosítja, hogy az eszköz az eredeti berendezés gyártója (OEM) által megbízható szoftverrel induljon el, és azonnal leálljon, ha veszélybe kerül. A memóriakódot is érvényesíti, majd leállítja és figyelmezteti az ügyfelet, ha az nem hiteles. Írásvédett memória van, amely megakadályozza a rosszindulatú kódok bejutását a nyomtató működése közben. Annak érdekében, hogy adatai ne kerülhessenek a hackerek kezébe, egy véletlenszerű jelszó funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy előre beállítson jelszavakat, hogy megakadályozza a behatolók hozzáférését a nyomtató beállításaihoz. Van egy automatikus dokumentumadagoló (ADF) is és támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást (duplex).

 

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató tintasugaras technológiával nyomtat monokróm és színes módban max. nyomtatási felbontás 4800 x 1200 dpi. Normál ISO beállítások mellett 5%-os tintalefedettséggel 15 A4-es színes vagy 23 fekete-fehér oldalt nyomtat körülbelül egy perc alatt. Kevesebb, mint 14 másodperc alatt képes kinyomtatni az első oldalt. A legjobb DPI-vel A4-es méretben fényképet körülbelül 2 perc 41 másodperc alatt nyomtat ki, egy 6x4 hüvelykes fényképet pedig körülbelül 56 másodperc alatt tud kinyomtatni 300 DPI-vel. Ez körülbelül 29 másodpercet vesz igénybe, ha kétoldalas nyomtatást használ. Normál szövegnyomtatásnál a nyomtató 23-24 oldal/perc nyomtatási sebességet tud elérni (fekete-fehéren). A színes nyomtatás sebessége azonban közel sem olyan nagy, és inkább 13-14 oldal/perc. A kimenet minősége kiváló, a szöveg élesnek és részletesnek tűnik. A képek nyomtatási minősége sok részletet és jó élességet ad. A szkenner optikai felbontása 1200 DPI (dots per inch az optikai felbontás mértékegysége). Egy egyszerű A4-es grafika beolvasása mindössze 19 másodpercet vesz igénybe. Természetesen sokkal tovább tart egy sok részletet tartalmazó minta. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 400-800 oldal, a maximális havi munkaterhelés pedig 5000 oldal.

 

A nyomtató előnyei

- kompatibilis kialakítás

- minőségi gyári feldolgozás

- All-in-One funkciók

- duplex (automatikus kétoldalas nyomtatás)

- ADF (automatikus dokumentumadagoló)

- gazdag csatlakoztatás (2 sávos Wi-Fi)

- nyomtatási minőség

- tintatartály rendszer

- alacsony nyomtatási költségek

 

A nyomtató hátrányai

- lassabb nyomtatás színes módban

- kis kijelző

- ADF egyoldalas

 

Utántöltések

A nyomtató kényelmes tartály-utántöltő rendszert tartalmaz, négy külön tartállyal a fekete, cián, bíbor és sárga tintához. A tartályok 6000 oldal kapacitású HP G52 (fekete) vagy HP G53 XL fekete tintával és 8000 oldal kapacitású HP G52 (Y, C, M) színes tintával vannak feltöltve.

 

Végezetül értékelés

Ha olyan univerzális nyomtatót keres, amely nagyon jó fekete-fehér kimenettel, valamint színes nyomtatással és gazdag csatlakozási lehetőséggel rendelkezik a havi 400-800 oldalas nyomtatáshoz, ez a modell nagyon jó választás. Az összes funkciót a biztonsági funkciókkal együtt egyetlen kompakt készülékben kapja meg, és viszonylag gyors nyomtatást biztosít alacsony költséggel, kényelmes tinta utántöltéssel. Hátrányként egy kicsit lassabb színes nyomtatást, egy viszonylag kis LCD kijelzőt és egy egyoldalas ADF adagolót említenénk.