Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Lexmark B2865dw

Robusztus kialakításával a Lexmark B2865dw modell erőteljes monokróm nyomtató benyomását kelti. Fedezni tudja egy közepes és nagy munkacsoport igényeit, amely gyors indítást, megbízható teljesítményt igényel nagy nyomtatási mennyiségeknél és a nyomtatási feladatok leghatékonyabb feldolgozásánál. 65 oldal / perc nyomtatási kimenettel biztos lehet abban, hogy magas a termelékenység. Áttekintést készítettünk arról, hogy mit kínál ez a monokróm lézernyomtató egy munkacsoport számára.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: monokróm lézer

Felhasználás cég / háztartás: közepes és nagy munkacsoport

Nyomtató interfész: USB, USB-Host / LAN / Wi-Fi

Mobil csatlakoztatás: AirPrint / Google Cloud Print / Lexmark Mobile Print / Mopria

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkciós - nyomtatás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 428 mm

Mélység: 510 mm

Magasság: 445 mm

Tömeg: 29,9 kg

 

Robusztus kialakítás

A Lexmark B2865dw egy elegáns, kompakt fekete-fehér nyomtató professzionális nyomtatási kimenettel közepes méretű irodákhoz. A kellemes, modern kialakításnak köszönhetően bármilyen munkakörnyezetbe illeszkedik, különösen a modern irodákba. A készülék világosszürke és sötétszürke szín kombinációjából tevődik össze. Az élek kissé lekerekítettek. A nyomtató minden része logikusan van elrendezve a lehető legjobb ellenőrzés és a fogyóeszközök kezelése érdekében. Ennek az az előnye, hogy amint az eszköz csatlakozik a hálózathoz és a számítógéphez, már nincs szüksége hozzáférésre a hátoldalához. Könnyedén elhelyezheti a nyomtatót egy szekrényben vagy egy polcon, az irodabútor bármely részén. A tetején szabványosan 550 lap kapacitású kimeneti papírtálca található. Az eleje kissé meredekre van építve. Itt van elhelyezve a kezelőpanel 2,4 "-es színes LCD-kijelzővel, bekapcsológombbal, vezérlőgombokkal és numerikus billentyűzettel. A jobb oldalon található egy port az USB-ről történő közvetlen nyomtatásra. Az elülső rész nyitható  fedelekkel van tagolva, amelyek mögött a felső részben a festékkazetta foglal helyet. Ez alatt egy beépített 550 lapos papíradagoló tálca és egy opcionális 100 lapos papíradagoló található. A bemeneti és kimeneti kapacitás további kiegészítőkkel bővíthető. Ez lehetővé teszi, hogy akár 4400 papírlapot kapjon a bemeneten, és legfeljebb 2550 lapot a kimeneten. A nyomtató gyári kivitelezése magas szintű, hosszú élettartamú fém alkatrészekkel. A felhasznált műanyagok rendkívül erősek. A készülék stabil és megbízhatóan működik nagy terhelés és hosszú üzemeltetés mellett is.

 

 

 

Magas termelékenységi jellemzők

Ez a modell készen áll a nagyobb nyomtatási mennyiségekre és több órás üzemeltetésre. A stabil felépítés és az erőteljes processzor garantálja a megbízható működést. Az 1 GHz frekvenciával és 512 Mb (4,5 Gb-ig bővíthető) memóriával rendelkező kétmagos processzor kombinációja lehetővé teszi az igényes nyomtatási feladatok elvégzését is. A nyomtató támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást. A kijelző és a vezérlőgombok egyszerű interakciót biztosítanak a nyomtatási beállításokhoz. A gazdag csatlakozás magába foglalja a nyomtatónak az USB-kábellel a számítógéphez vagy a laptophoz történő rögzített csatlakozása mellett egy LAN-hálózathoz való csatlakozást is. Pozitívum a vezeték nélküli csatlakozás támogatása és gyors nyomtatás mobil eszközökről. A Lexmark vállalat átfogó biztonsági lehetőségeket kínál eszközeihez. Ez vonatkozik a Lexmark B2865dw készülékre is. A nyomtató olyan nyomtatásbiztonsági támogatást kapott, amelyek olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek elősegítik az információk biztonságát a dokumentumokban, magában az eszközben és a hálózati kapcsolat szintjén is.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató 1200 x 1200 dpi felbontással nyomtat monokróm módban. 65 A4-es oldalt nyomtat percenként 5% -os lefedettség mellett. Kétoldalas dokumentumok esetén ez 37 lap / perc. Csak 4,2 másodpercbe telik, amíg a készülék kinyomtatja az első oldalt. A nyomat éles és kiváló minőségű. A nyomtatható adathordozók széles skálájának támogatása nagy előnyt jelent. A szokásos irodai papírméretek mellett integrált címkékre, papírcímkékre, kartonra, sima papírra, dupla webcímkékre, fóliákra és borítékokra is nyomtathat. A papír bemeneti kapacitása alapértelmezés szerint 650 lap. Összesen 6 választható papírtálcával bővíthető, és a bemeneten 4400 lap kapacitása érhető el. Bővítheti a kimeneti kapacitást 550 lapról legfeljebb 2550 papírlapra. Ha ehhez hozzászámítjuk a 15 000 oldalas (XL) festékkazetta hozamát és a hosszú élettartamú beégető magas hozamát, akkor kiváló nyomtatási produktivitásról beszélhetünk felesleges leállások nélkül. Az ajánlott havi terhelés 5000 és 75 000 nyomtatott oldal között van. A maximális havi terhelés 300 000 oldal.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás (hosszú élettartamú fém alkatrészek, szilárd műanyagok)

- ergonomikus, kompakt kialakítás

- kiváló minőségű lézernyomtatás monokróm módban

- kompatibilitás a különböző adathordozókhoz

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- papír be- és kimeneti kapacitás

- kapacitásbővítés lehetősége a bemeneten és a kimeneten (további tartozékok)

- 6 cm-es átmérőjű LCD kijelző a funkciók egyszerű navigálásához

- nagy teljesítményű kétmagos processzor, 1 GHz és 512 Mb memória (a RAM bővítésének lehetősége)

- gazdag csatlakoztatás (beleértve a vezeték nélküli)

- mobil eszközökről történő nyomtatás támogatása

- biztonsági funkciók

- operációs rendszerek támogatása

- gazdag hozzáadott kiegészítők kínálata

- Energy Star tanúsítás

 

A nyomtató hátrányai

- egycélú eszköz (nyomtatás)

- csak fekete-fehér nyomtatás

 

Nyomtatópatronok

Ez a nyomtató fekete lézer tonert használ a nyomtatáshoz. Normál változatban kapható Lexmark B282000 jelöléssel, 7500 nyomtatott oldal hozamával. Nagyobb hozamok elérése érdekében a felhasználó megveheti a Lexmark B282H00 XL festékkazettát, amelynek nyomtatási kapacitása 15 000 oldal, vagy a Lexmark B282X00 XXL festékkazettát, amelynek nagyon nagy kapacitása van, akár 30 000 nyomtott oldal.

 

Értékelés

A nagy teljesítményével, nyomtatási minőségével és magas termelékenységével a Lexmark B2865dw lézernyomtató hatékonyan képes közepes és nagy munkacsoportokban is nyomtatni. Bárhol, ahol nagy nyomtatási mennyiséget nyomtatnak, és gyors nyomtatásra van szükség felesleges leállások nélkül. Ehhez hozzájárul a nagy kapacitású patronok kihasználása a nyomtatóban, valamint a nagy papírkapacitás a bemeneten és a kimeneten. A gazdag csatlakozás, a nyomtatás biztonsági funkciói és az automatikus kétoldalas nyomtatás tovább fokozzák, hogy a felhasználó elégedett legyen. Egyesek számára hátrány lehet a csak fekete-fehér nyomtatási mód és a multifunkcionalitás hiánya. Ezt részben ellensúlyozza a mobil nyomtatás és a mobil szkennelés támogatása. A dizájn szempontjából illeszkedik az új Lexmark modellcsaládba. A kialakítás kompakt, ergonomikus és stílusos, ami jól mutat minden modern irodában. A Lexmark ingyenes újrahasznosítást kínál a Lexmark kazettagyűjtő programján keresztül. A Lexmark B2865dw modell regisztrációjánál 4 év garancia érvényes.