Irodaszerek

Lexmark B2865dw

Robusztus kialakításával a Lexmark B2865dw modell erőteljes monokróm nyomtató benyomását kelti. Fedezni tudja egy közepes és nagy munkacsoport igényeit, amely gyors indítást, megbízható teljesítményt igényel nagy nyomtatási mennyiségeknél és a nyomtatási feladatok leghatékonyabb feldolgozásánál. 65 oldal / perc nyomtatási kimenettel biztos lehet abban, hogy magas a termelékenység. Áttekintést készítettünk arról, hogy mit kínál ez a monokróm lézernyomtató egy munkacsoport számára.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: monokróm lézer

Felhasználás cég / háztartás: közepes és nagy munkacsoport

Nyomtató interfész: USB, USB-Host / LAN / Wi-Fi

Mobil csatlakoztatás: AirPrint / Google Cloud Print / Lexmark Mobile Print / Mopria

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkciós - nyomtatás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 428 mm

Mélység: 510 mm

Magasság: 445 mm

Tömeg: 29,9 kg

 

Robusztus kialakítás

A Lexmark B2865dw egy elegáns, kompakt fekete-fehér nyomtató professzionális nyomtatási kimenettel közepes méretű irodákhoz. A kellemes, modern kialakításnak köszönhetően bármilyen munkakörnyezetbe illeszkedik, különösen a modern irodákba. A készülék világosszürke és sötétszürke szín kombinációjából tevődik össze. Az élek kissé lekerekítettek. A nyomtató minden része logikusan van elrendezve a lehető legjobb ellenőrzés és a fogyóeszközök kezelése érdekében. Ennek az az előnye, hogy amint az eszköz csatlakozik a hálózathoz és a számítógéphez, már nincs szüksége hozzáférésre a hátoldalához. Könnyedén elhelyezheti a nyomtatót egy szekrényben vagy egy polcon, az irodabútor bármely részén. A tetején szabványosan 550 lap kapacitású kimeneti papírtálca található. Az eleje kissé meredekre van építve. Itt van elhelyezve a kezelőpanel 2,4 "-es színes LCD-kijelzővel, bekapcsológombbal, vezérlőgombokkal és numerikus billentyűzettel. A jobb oldalon található egy port az USB-ről történő közvetlen nyomtatásra. Az elülső rész nyitható  fedelekkel van tagolva, amelyek mögött a felső részben a festékkazetta foglal helyet. Ez alatt egy beépített 550 lapos papíradagoló tálca és egy opcionális 100 lapos papíradagoló található. A bemeneti és kimeneti kapacitás további kiegészítőkkel bővíthető. Ez lehetővé teszi, hogy akár 4400 papírlapot kapjon a bemeneten, és legfeljebb 2550 lapot a kimeneten. A nyomtató gyári kivitelezése magas szintű, hosszú élettartamú fém alkatrészekkel. A felhasznált műanyagok rendkívül erősek. A készülék stabil és megbízhatóan működik nagy terhelés és hosszú üzemeltetés mellett is.

 

 

 

Magas termelékenységi jellemzők

Ez a modell készen áll a nagyobb nyomtatási mennyiségekre és több órás üzemeltetésre. A stabil felépítés és az erőteljes processzor garantálja a megbízható működést. Az 1 GHz frekvenciával és 512 Mb (4,5 Gb-ig bővíthető) memóriával rendelkező kétmagos processzor kombinációja lehetővé teszi az igényes nyomtatási feladatok elvégzését is. A nyomtató támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást. A kijelző és a vezérlőgombok egyszerű interakciót biztosítanak a nyomtatási beállításokhoz. A gazdag csatlakozás magába foglalja a nyomtatónak az USB-kábellel a számítógéphez vagy a laptophoz történő rögzített csatlakozása mellett egy LAN-hálózathoz való csatlakozást is. Pozitívum a vezeték nélküli csatlakozás támogatása és gyors nyomtatás mobil eszközökről. A Lexmark vállalat átfogó biztonsági lehetőségeket kínál eszközeihez. Ez vonatkozik a Lexmark B2865dw készülékre is. A nyomtató olyan nyomtatásbiztonsági támogatást kapott, amelyek olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek elősegítik az információk biztonságát a dokumentumokban, magában az eszközben és a hálózati kapcsolat szintjén is.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató 1200 x 1200 dpi felbontással nyomtat monokróm módban. 65 A4-es oldalt nyomtat percenként 5% -os lefedettség mellett. Kétoldalas dokumentumok esetén ez 37 lap / perc. Csak 4,2 másodpercbe telik, amíg a készülék kinyomtatja az első oldalt. A nyomat éles és kiváló minőségű. A nyomtatható adathordozók széles skálájának támogatása nagy előnyt jelent. A szokásos irodai papírméretek mellett integrált címkékre, papírcímkékre, kartonra, sima papírra, dupla webcímkékre, fóliákra és borítékokra is nyomtathat. A papír bemeneti kapacitása alapértelmezés szerint 650 lap. Összesen 6 választható papírtálcával bővíthető, és a bemeneten 4400 lap kapacitása érhető el. Bővítheti a kimeneti kapacitást 550 lapról legfeljebb 2550 papírlapra. Ha ehhez hozzászámítjuk a 15 000 oldalas (XL) festékkazetta hozamát és a hosszú élettartamú beégető magas hozamát, akkor kiváló nyomtatási produktivitásról beszélhetünk felesleges leállások nélkül. Az ajánlott havi terhelés 5000 és 75 000 nyomtatott oldal között van. A maximális havi terhelés 300 000 oldal.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás (hosszú élettartamú fém alkatrészek, szilárd műanyagok)

- ergonomikus, kompakt kialakítás

- kiváló minőségű lézernyomtatás monokróm módban

- kompatibilitás a különböző adathordozókhoz

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- papír be- és kimeneti kapacitás

- kapacitásbővítés lehetősége a bemeneten és a kimeneten (további tartozékok)

- 6 cm-es átmérőjű LCD kijelző a funkciók egyszerű navigálásához

- nagy teljesítményű kétmagos processzor, 1 GHz és 512 Mb memória (a RAM bővítésének lehetősége)

- gazdag csatlakoztatás (beleértve a vezeték nélküli)

- mobil eszközökről történő nyomtatás támogatása

- biztonsági funkciók

- operációs rendszerek támogatása

- gazdag hozzáadott kiegészítők kínálata

- Energy Star tanúsítás

 

A nyomtató hátrányai

- egycélú eszköz (nyomtatás)

- csak fekete-fehér nyomtatás

 

Nyomtatópatronok

Ez a nyomtató fekete lézer tonert használ a nyomtatáshoz. Normál változatban kapható Lexmark B282000 jelöléssel, 7500 nyomtatott oldal hozamával. Nagyobb hozamok elérése érdekében a felhasználó megveheti a Lexmark B282H00 XL festékkazettát, amelynek nyomtatási kapacitása 15 000 oldal, vagy a Lexmark B282X00 XXL festékkazettát, amelynek nagyon nagy kapacitása van, akár 30 000 nyomtott oldal.

 

Értékelés

A nagy teljesítményével, nyomtatási minőségével és magas termelékenységével a Lexmark B2865dw lézernyomtató hatékonyan képes közepes és nagy munkacsoportokban is nyomtatni. Bárhol, ahol nagy nyomtatási mennyiséget nyomtatnak, és gyors nyomtatásra van szükség felesleges leállások nélkül. Ehhez hozzájárul a nagy kapacitású patronok kihasználása a nyomtatóban, valamint a nagy papírkapacitás a bemeneten és a kimeneten. A gazdag csatlakozás, a nyomtatás biztonsági funkciói és az automatikus kétoldalas nyomtatás tovább fokozzák, hogy a felhasználó elégedett legyen. Egyesek számára hátrány lehet a csak fekete-fehér nyomtatási mód és a multifunkcionalitás hiánya. Ezt részben ellensúlyozza a mobil nyomtatás és a mobil szkennelés támogatása. A dizájn szempontjából illeszkedik az új Lexmark modellcsaládba. A kialakítás kompakt, ergonomikus és stílusos, ami jól mutat minden modern irodában. A Lexmark ingyenes újrahasznosítást kínál a Lexmark kazettagyűjtő programján keresztül. A Lexmark B2865dw modell regisztrációjánál 4 év garancia érvényes.