Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Lexmark CX727de

A nagy teljesítményű és nagyon jó sebességű Lexmark CX727de színes lézeres multifunkciós készülék kis és közepes méretű irodákba való. Oda, ahol szükséges különféle promóciós anyagok, prezentációk vagy dokumentumok nyomtatása. Egy univerzális készülékben egy nagy teljesítményű asszisztenst kaphat az igényes irodai környezethez. Nagy pozitívum a további papíradagoló tálcákkal  és a Wi-Fi modullal való bővíthetőség. Ez a modell nagy színpontossággal nyomtat nyomatokat az amerikai Pantone intézmény palettájának megfelelően.

 

Rövid jellemzők
Nyomtatási technológia: színes lézer
Felhasználás cég/háztartás: kis-, középvállalkozás
Nyomtató interfész: USB/ LAN
Mobil csatlakozás: AirPrint / Mopria
Funkciók nyomtat / többfunkció: többfunkciós - nyomtatás/ másolás/ szkennelés/ fax
Maximális nyomtatási méret: A4
Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen
Kijelző: igen
 
Méretek és tömeg
Szélesség: 700 mm
Mélység: 735 mm
Magasság: 955 mm
Tömeg: 44,9 kg

Kialakítás egy modern irodához

Ennél a modellnél már nem mondható, hogy egy kis kompakt készülékről van szó. Közel 50 kg-os jelentős súlyával ez egy masszív felépítésű nyomtató. A kialakítás nagyon jó ergonómiájú és a vezérlőelemek gyakorlatiasan helyezkednek el a kényelmes kezelés érdekében. A felső rész egy síkágyas lapolvasóhoz tartozik, masszívabb dokumentumadagolóval (RADF). Alatta van egy 300 lapos papírkimeneti tálca, jobbra pedig egy nagy kezelőpanel, érintőképernyős LCD kijelzővel és numerikus billentyűzettel. A kihúzható bemeneti papír adagolótálca alul van. Kapacitása 550 papírlap. Négy különálló festékkazetta jobb oldalon van. A fedél kinyitása után a felhasználó könnyedén kicserélheti a festékkazettákat. A kialakítást úgy tervezték, hogy a nyomtató könnyen használható legyen. Számos sokoldalú médiakezelési lehetőséggel rendelkezik, amelyek felgyorsítják a munkafolyamatot és növelik a hatékonyságot. A szabványos 650 lapos bemeneti kapacitást 2300 oldalra bővítheti akár három 550 oldalas bővítőtálcával, valamint kisméretű médiák és szalaghirdetések támogatása is elérhető azon cégek számára, amelyek a CX727de színkalibrációs technológiát szeretnék használni erőteljes marketing- és promóciós anyagok létrehozásához. Az élek lekerekítése ennél a modellnél nem található, ismét klasszikusabb éleknek ad helyet. A gyári feldolgozás magas szintű, a műanyagok erősek. A készülék stabil felépítésű, amely üzemeltetés közben is megbízható.

 


 

4 az 1-ben funkciók

Az 1,2 GHz-es négymagos processzorral és 4 GB memóriával rendelkező Lexmark CX727de modell olyan vállalkozások számára készült, amelyek nagy sebességű, többfunkciós nyomtatót igényelnek, amely képes ellátni a mindennapi irodai feladatokat,  mint a nyomtatást, szkennelést és másolást, valamint a professzionális stílusú dokumentumokat és füzeteket. Ezen kívül az eszköz tartalmaz egy faxot, és az automatikus kétoldalas (duplex) nyomtatás és az automatikus kétoldalas dokumentumadagoló (RADF) is rengelkezésre állnak. A kétségtelen előnyök közé tartoznak a kivételes színvisszaadási funkciók. Ez a modell számos továbbfejlesztett színillesztési funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a professzionális kalibrálást és színcserét. A Lexmark Unison tonerrel kombinálva rendkívül pontos, élethű színes nyomatokat készíthet, amelyek fokozott élénkséget és mélységet biztosítanak. A Lexmark beágyazott megoldási keretrendszerével egyszerűen csatlakoztathat bármilyen szoftvert a nyomtatóhoz, és létrehozhat egy, a termelési környezetre szabott integrált nyomtatási megoldást.
 

A környezeti fenntarthatóság 

A Lexmark vállalat világelső a környezetvédelem és a fenntarthatóság terén. Termékeit és szolgáltatásait a Lexmark életciklus-értékelési folyamatán keresztül tervezték, hogy biztosítsák, hogy a termékek életciklusuk során nem lesznek káros hatással a környezetre. Az új modellek 28%-os PCR-rel (Post Consumer Resin) készülnek, ami csökkenti a felhasznált nyersanyagok mennyiségét, és minden nyomtatót úgy terveztek, hogy megfeleljen a legszigorúbb energiafogyasztási szabványoknak, beleértve a német Blue Angel, EPEAT és Energy Star szabványokat is. Tehát ha  Lexmark-ot vásárol biztos lehet abban, hogy nyomtatási és képalkotási tevékenységeinek környezetre gyakorolt hatása a lehető legkorlátozottabb lesz.

 

Nyomtatási sebesség és minőség 

Sebesség szempontjából ez a modell nagyon jó, percenként 47 oldalt tud nyomtatni. Automatikus kétoldalas módban 38 oldalt. A kétoldalas automatikus dokumentadagoló 50 lapos kapacitással rendelkezik. A nyomtatási felbontás 1200 x 1200 dpi. Minőségi szempontból rendkívül jó, a színes nyomtatás pedig színhűség tekintetében magas szinten van. Havi nyomtatási ütemezést állíthat be akár 150 000 oldalra a vállalaton belül.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás
- stabil, masszív felépítés
- nyomtatási sebesség és minőség
- duplex, RADF
- további tartozékokkal bővíthető
- fejlett szkennelés
- nagy kapacitású festékkazetták támogatása
 - állapotfelügyelet
- távoli nyomtatás, beleértve a mobileszköz opciókat

A nyomtató hátrányai

- méret
- az ár
- A Wi-Fi nincs a nyomtató árában

Nyomtatópatronok

Négy különálló CS/ CZ727, CS728 fekete, CS/ CX727, CS728 cián, CS/ CX727, CS728 bíbor és CS/ CX727, CS728 sárga jelzésű festékkazetta tartozik ebbe a többfunkciós eszközbe. A festékkazetta kapacitása 13 000 oldal a fekete és 10 000 oldal a színes kazettáknál.
 

Értékelés

Ez a modell egy univerzális többfunkció, amely megfelelő teljesítményt, kiváló minőségű nyomtatást kínál színes és monokróm módban lézerminőségben. A nyomtatási sebesség, a megbízhatóság, az automatikus kétoldalas nyomtatás és az automatikus dokumentumadagolás nagy előnyt jelent. Jó választás kis és közepes méretű irodáknak. A kazetták a Lexmark patrongyűjtő programján keresztül  újrahasznosíthatók.