Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Lexmark MX617de

A Lexmark vállalat a nyomtatók és megoldások széles skáláját kínálja vállalkozások és otthoni felhasználók számára. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik annyi piaci részesedéssel, mint a Canon, a Hewlett Packard, a Brother, az Epson vagy az OKI, a Lexmark az egyik jól ismert és tekintélyes gyártók közé tartozik. A portfóliója nyomtatókat és többfunkciós eszközöket tartalmaz kis-, közép- és nagyvállalatok számára. A Lexmark MX617de olyan munkacsoportok igényeit fedezi, amelyek havonta 2500–10 000 oldalt nyomtatnak. Ez egy speciális sorból származó eszköz, amely alkalmas kis és közepes méretű vállalatok számára, ahol nagy munkaterhelésre, megbízható és jó minőségű nyomtatásra van szükség. Vállalatának növekedésével és a megnövekedett igényekkel együtt ez a modell készen áll arra, hogy kibővítése révén alkalmazkodjon az új feltételekhez és a vállalat méretéhez.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: lézer, monokróm

Felhasználás cég / háztartás: kis- és középvállalkozások

Nyomtató interfész: USB / LAN

Funkciók nyomtató / többfunkció: föbbfunkció - nyomtatás / másolás / beolvasás / fax

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 489 mm

Mélység: 479 mm

Magasság: 561 mm

Tömeg: 28 kg

 

Praktikus modern kialakítás

Mérete ellenére a multifunkciós szolgáltatás kellemes, modern benyomást kelt. Az ergonómikus kialakítást kiegészíti a kezelőszervek praktikus elhelyezése a legkényelmesebb működés érdekében. A készülék domináns eleme egy érintőképernyős, színes LCD kijelző az előlapján. A 17,8 cm átmérővel biztosítja a működés kényelmét, mint egy táblagép esetében. A fehér-szürke kialakításban a többfunkciós készülék vonzónak tűnik, és minden bizonnyal nem zavarja kialakításával az irodahelyiséget. Az első rész szépen kialakított válaszfalakkal rendelkezik. Az alsó rész a 250 papírlap adagolótálcájához tartozik, felette egy integrált papírtálca található, amelynek kapacitása 550 papírlap. Közepén egy válaszfalat látunk, amely mögött a festékkazetta van elrejtve. Cseréje egyszerű és kényelmes. A bemeneti tálcák felett van egy jól megtervezett nyílás, amelynek fő célja a papír kimenete a nyomtatóból. A készülék felső része egy automatikus dokumentumadagolóval ellátott síkágyas szkennerhez tartozik. Az előoldali vezérlőpanel kissé lejtős, és az érintőképernyőn kívül numerikus billentyűzetet és néhány alapvető gombot is talál. Nem szabad elfelejteni a vezérlőpult alatt található USB portot, amelyet közvetlenül az USB kulcsból történő nyomtatáshoz terveztek. A multifunkciós készülék belső kártyafoglalatot is tartalmaz. Az általános vizuális benyomás nagyon kellemes, és a LexmarkMX617de jól illeszkedik a modern munkakörnyezethez.

 

 

Megbízható teljesítmény és kiváló tulajdonságok

A multifunkciós  eszközre a működése kapcsán nincs panasz. A monokróm nyomtatás mellett max. az A4 másolást, színes szkennelést, hálózati szkennelést és faxot is kínál. A Dual Core 800 Mhz processzor és a standard 1024 MB memória gondtalan működést és megbízható nyomtatást biztosít. Bővíthető akár 3.072 MB-ig. A csatlakoztathatóságot az USB-kábellel történő csatlakozás és az Ethernet-kábellel való LAN-hálózathoz való csatlakozás lehetősége képviseli. Nyomtathat mobil eszközről a készülék Lexmark mobil nyomtatási alkalmazásaival és beállításaival, vagy az opcionális Wi-Fi adapterrel. A multifunkciós készülék fekete-fehér módban nyomtat és az automatikus kétoldalas nyomtatás sem hiányzik. Szkennelhet színesben, és használhatja a kétoldalas nyomtatót és az automatikus dokumentumadagolót is. A szokásos felszereléseken kívül a Lexmark MX617de készen áll a kiegészítőkkel való bővítésére, hogy megfeleljen a vállalat igényeinek. A papírbemeneti kapacitás növelése mellett az opcionális tálcával kibővítheti a belső memóriát és a tárolóhelyet is a merevlemez vagy a memóriakártya segítségével. Gazdagíthatja a többfunkciós készüléket egy integrált fűzőgéppel is, amely egyszerre akár 20 papírlapot is fűzhet. A nyomtatás biztonsága érdekében a Lexmark MX617de készen áll egy olyan kapcsolattartó vagy érintkezés nélküli hitelesítő eszköz telepítésére, amelyet az eszköz elejére rögzítenek. A nyomtatóhoz és a nyomtatási feladatokhoz való hozzáférést névjegykártya hitelesítéssel vagy hitelesítő adatok megadásával ellenőrzik. Az ehhez a modellhez kompatibilis kiegészítők közé tartozik egy állítható állvány és egy forgószekrény tárolóhellyel. A bővítés lehetőségei gazdagok. A kisvállalatok számára a szokásos konfigurációban szereplő alapmodellből egyszerre felszerelést kap egy közepes és nagy munkacsoport számára.

Nyomtatási sebesség és minőség

Mivel itt egy multifunkciós eszköz vállalati nyomtatásáról  van szó, a feladatok minőségének és sebességének meg kell felelnie egy bizonyos szabványnak a még igényesebb munkaterhelésnél is. A Lexmark MX617de modell lézer technológiával nyomtat fekete-fehér módban, 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontással. Kevesebb, mint 6,5 másodperc alatt tudja elindítani az első oldalt. Percenként 47 oldalt nyomtat vagy másol, vagy 20 oldalt kétoldalasan(A4 méret). A lapolvasó percenként 45–48 A4-es oldalt kezel fekete-fehér módban. Ez kétoldalasan 20 fekete-fehér oldal percenként. A színes lapolvasási sebesség 30 oldal az egy oldalasnál vagy 13-15 oldal mindkét oldalon percenként. A szabványos 650 papírlap bemeneti kapacitása (legfeljebb 2300 lapra bővíthető) és a nyomtatási sebesség garantálja a nagy mennyiségű nyomtatási feladatok hatékony végrehajtását. A nyomtatás kiváló színvonalú. A fekete és a szürke árnyalatok megjelenítése kiváló minőségű.

 

A nyomtató előnyei

- modern dizájn

- kényelmes működtetés érintőképernyőn keresztül

- többfunkciós (nyomtatás, másolás, szkennelés, fax)

- csatlakoztathatóság

- nyomtatási teljesítmény és sebesség

- nyomtatási minőség

- automatikus kétoldalas nyomtatás és szkennelés (duplex)

- automatikus lapadagoló (ADF)

- opcionális bővítési lehetőségek

- gazdag kiegészítő eszközök kínálata

- a biztonság fokozásának lehetősége

- papírbemeneti kapacitás (legfeljebb 2 300)

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- Wi-Fi integráció nélkül a normál konfigurációban

- az eredeti újratöltések ára

 

Nyomtatópatronok

A Lexmark MX617de modell többfunkciós készülék nyomtatásra a Lexmark 51B2000 jelölésű fekete festéket használja. A normál kapacitás 2500 oldal munkaterheléssel rendelkezik, 5% -os lefedettséggel. A többfunkciós készülék nagy kapacitású tonerrel is kompatibilis. A költségek csökkentése érdekében alternatív festékkazettákat is használhat, amelyek minősége összehasonlítható az eredetikkel és megfelel a nemzetközi szabványoknak.

Értékelés

A Lexmark MX617de modell monokróm többfunkció nagy teljesítményű eszköz az üzemi nyomtatáshoz. Legfontosabb előnye a bővítés lehetősége. A gyártó hangsúlyozza, hogy ennek a modell sorozatnak a termékei készen állnak a növekedésre a vállalata növekedésével együtt. Egy kisvállalkozásnál elindíthatja az alapmodellt szabványos konfigurációban. Mivel vállalkozása növekszik és növekszik a mennyiség és a nyomtatási igény, a készüléket az új igényekhez igazíthatja. Opcionálisan testreszabhatja a hardvert modulok és alkatrészek, valamint opcionális kiegészítők integrálásával. Természetesen nem változtatja meg a nyomtatási sebességet és a minőséget, de az teljesen elegendő a fekete-fehér nyomtatáshoz. Meglepetés az indító toner, amelynek 5000 oldalas kihasználtsága van. A kellemes kialakítás és a vezérlés egy nagy kijelzőn szintén plusz. A beszkennelt dokumentumokat közvetlenül az e-mailbe küldheti az érintőképernyő és a hálózati kapcsolat használatával. A kényelmes működés mellett a kijelző a festék állapotát, a nyomtató felügyeletét és működését is mutatja. Ez egy megfelelő megoldás egy olyan munkacsoport számára, ahol a havi nyomtatási mennyiség eléri a 15 000 oldalt. Ennek ellenére a Lexmark MX617de-nak sok versenytársa van a piacon. Az üzemi nyomtatáshoz tervezett Brother DCP-L6600DW többfunkciós készülék erős versenytárs alacsonyabb áron.

Tipp az Ön számára

Ha a vásárlástól számított 90 napon belül regisztrálja a Lexmark készülékét, a nyomtatóra legfeljebb négy éves meghosszabbított garancia vonatkozik. Ez az előny az összes termékre alkalmazható kis- és középvállalkozások számára.