Irodaszerek és iskola

Nagy teljesítményű multifunkcionális eszköz az irodába nagy érintőképernyővel

OKI MB562dnw

Egy olyan vállalatnál, ahol gyorsan és nagy mennyiségben kell nyomtatni, a nagy teljesítményű nyomtató vagy multifunkciós készülék mindenképpen jól jön. Fekete-fehér nyomtatáshoz csak egy monokróm nyomtatóra van szükség, amely nagy teljesítménnyel képes működni. Az OKI MB562dnw multifunkciós készülék éppen ilyen eszköz. A gyors, jó minőségű nyomtatás mellett másolást, szkennelést és a még mindig kihasználható faxot is kínál.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: monokróm LED

Felhasználás cég/ háztartás: cég

Nyomtató interfész: USB/ LAN / Wi-Fi

Funkciók nyomtató/ többfunkció: többfunkció - nyomtatás/ másolás/ szkennelés/ fax/ AirPrint

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 427 mm

Mélység: 425 mm

Magasság: 493 mm

Tömeg: 20 kg

 

Formatervezés

Ez egy robusztusabb eszköz, amelyet egy nagyvonalú vezérlőpanel ural. A kezelőgombok mellett a panel tartalmaz egy numerikus billentyűzetet és egy 17,5 cm-es átmérőjű érintőképernyős színes LED-kijelzőt is. Ennek köszönhetően a vezérlés kényelmes. A készülék nem tartozik a legkisebbek közé, de a jó ergonómia, kissé lekerekített élekkel, valamint a kezelőszervekhez és a tartályokhoz való kényelmes hozzáférés nagy előnyt jelent.

 

Funkciók

Az erőteljes multifunkciós készülék 4 funkciót kínál egy eszközön. A digitális LED technológiát használó minőségi nyomtatást CIS színes szkenner, fénymásoló és fax egészíti ki. A nyomtató csak fekete-fehérben nyomtat, de automatikus kétoldalas nyomtatással és 50 lapos fordított automatikus dokumentumadagolóval rendelkezik. A csatlakozást egy klasszikus USB-port képviseli, amely az eszközt számítógéphez csatlakoztatja, egy LAN hálózati interfész és a vezeték nélküli kapcsolat támogatása Wi-Fi-n keresztül. Használhatja a mobileszközről történő nyomtatást is. A hálózati kapcsolatokhoz speciális biztonsági beállításokat, IP- és MAC-címszűrést, SSL / TLS, EAP (IEEE802.1X), IPSec funkciókat használhat. A szoftvereszközökkel további nagyszerű lehetőségeket kap a dokumentumok kezeléséhez és beállításához.

Nyomtatási sebesség és minőség

Az OKI MB562dnw multifunkciós készülék fekete-fehérben nyomtat, 45 oldal / perc sebességgel. A maximális papírméret A4. Az első oldal nyomtatási ideje körülbelül 5 másodperc. A nyomtatási felbontás 1200 x 1200 dpi. A készülék 512 MB memóriával rendelkezik, ami nagyon jó teljesítmény a gyors futtatáshoz és az összes feladat elvégzéséhez. A tálca bemeneti kapacitása 530 papírlap, amely további 530 lap kapacitású kiegészítő opcionális tálcával bővíthető. Ez már eléggé sok a folyamatos dokumentumnyomtatáshoz. A kimenet kapacitása 150 lap nyomattal lefelé vagy 100 lap nyomattal felfelé. A színes szkennelés 600 x 600 dpi felbontással kiváló minőségű. 10 színes vagy 30 fekete-fehér dokumentumot beolvashat percenként. A duplex szkennelés és az automatikus dokumentumadagoló magától értetődő. A nyomtatás, másolás és szkennelés minősége magas szintű. A nyomatok élesek a feketésszürke szín széles skálájában.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- nyomtatási sebesség

- nyomtatási minőség

- 4 funkció egy eszközben (nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás)

- gazdag csatlakozás (USB, LAN, Wi-Fi)

- nyomtatási biztonsági beállítások

- bővíthető (opcionális papírtálca)

- nagy érintőképernyő

- kényelmes működés

- mobil eszközökről történő nyomtatás támogatása

 

A nyomtató hátrányai

- egy kicsit robusztusabb kialakítás

- csak fekete-fehér nyomtatás

- max A4 formátum

 

Nyomtatópatronok

Az OKI MB562dnw modell a nyomtatáshoz az OKI 45807102 címkével ellátott festéket használ, 3000 A4-es oldal kapacitással, 5% -os fedettséggel, vagy OKI 45807106 címkével ellátott festéket, legfeljebb 7000 oldal kapacitással. A multifunkcionális eszköz kínálatában talál alternatív TonerDepot márkájú tonereket is, amelyek csökkentik a nyomtatási költségeket.

Értékelés

Az OKI MB562dnw egy nagy teljesítményű többfunkciós készülék, nagyon jó funkciókkal és csatlakoztathatósággal az 1-25 felhasználóból álló munkacsoport számára. A nyomtatás minősége kiváló, és a teljesítménnyel lefedheti a magas munka elkötelezettséggel rendelkező munkacsoport igényeit. Semmi fontos dolog sem hiányzik belőle. Szerintünk ez egy kis- vagy középvállalkozásnak megfelelő modell, de egy olyan önálló vállalkozó számára is, akinek nagy mennyiségű nyomtatást kell kiváló minőségben és alacsony költséggel nyomtatni.

Egy tipp az Ön számára

Ez a modell megéri az árát, ha megelégszik a fekete-fehér nyomtatással, ha színes nyomtatásra van szüksége nézze meg  a Lexmark CX517de készüléket.