Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Nyomtatók CD/ DVD/ BD lenyomati képességgel

A monokróm és színes nyomtatók, valamint a multifunkciós készülékek mellett - akár tintasugaras, akár lézernyomtató technológiával – az ajánlat olyan nyomtatókat is tartalmaz, amelyek lemezekre visznek át lenyomatokat. Archiváláskor gyakran meg kell jelölnie egy zenei CD-lemezt vagy egy lemezt, amelyen képek, videók és név, információk vagy grafikák szerepelnek. Hordozóra, például CD-re, DVD-re vagy Blu-Ray lemezre történő nyomtatáshoz egyes gyártók külön nyomtatót kínálnak a lenyomatokhoz, vagy a papírra és más hordozókra történő nyomtatás kombinációját.

Az Epson-nak számos Epson Discproducer modellje van a piacon. Ezek olyan eszközök, amelyek elrejtik a beégető meghajtót és a hat különálló tintapatront. A típustól függően a paraméterek változhatnak: mint például az írási és nyomtatási sebesség, a lemezek száma óránként, a nyomtatás felbontása, a hordozók támogatása (átlagos) és az írásra támogatott hordozók típusai (CD-R, DVD-R, DVD + R, DVD-R DL, DVD). Az otthoni vagy kisvállalati felhasználók számára, ahol a lemezre történő nyomtatás nem prioritás, hanem egy kiegészítő szolgáltatás, egy ilyen eszköz továbbra is felesleges luxus. Előnyösebb vásárlás egy olyan nyomtató, amelynek lehetősége van lemezekre nyomtatni, vagyis lenyomatot átvinni. A legnépszerűbb nyomtatók lenyomatos eszközei között megtalálhatók az Epson és a Canon modellek. Az árak 60 eurótól kezdődnek, ami teljesen megfizethető még az igénytelen felhasználók számára is.

 

Canon Pixma iP7250

A legolcsóbb nyomtató, amely a  papírra való nyomtatáson kívül képes a kompakt lemezekre is lenyomatot átvinni, a Canon Pixma iP7250. Ez egy megfizethető, alacsony profilú és kompakt méretekkel rendelkező nyomtató, amely elég nagy teljesítményű az otthoni használatra. Ez a modell a fotósok számára is alkalmas, például egy olcsó fotónyomtatóhoz, amelyen 5 különálló tintapatronnal, Wi-Fi és mobilkészülékről történő nyomtatási lehetőséggel rendelkezik. Az alacsony profilú modern formatervezés két teljesen integrált papírtálcával, az automatikus kétoldalas nyomtatással és a Direct Disc Print-tel(lemez lenyomat), valamint a vezeték nélküli nyomtatási lehetőségek a legfontosabb előnyök. A nyomtató fekete-fehérben és színesben nyomtat tintasugaras technológiával. A maximális papírméret A4 és a nyomtatási felbontás akár 9600 x 2400 dpi lehet.Percenként 15 oldalt nyomtathat fekete színben vagy 10 oldalt színesben. Lehetőség van nagy kapacitású XL patronok használatára is, és alternatív patronok megvásárlásával csökkentheti ennek a modellnek a költségeit. Ez a nyomtató lenyűgöző, mivel széles körű támogatást nyújt különféle papírokhoz, fotópapírokhoz, sőt még vasalható másolatokhoz is, és a lemezekre történő lenyomati képességgel is rendelkezik. A jó teljesítmény, a minőség és az ár arány teszi ezt a modellt érdekessé az igénytelen felhasználó számára. A minőségi nyomtatás és az összes funkció könnyű kezelhetősége mellett a nyomtató kiváló kialakítással és méretekkel rendelkezik, amelyek bármilyen helyre elférnek. A legjobban értékelni fogja az alacsony profilt, amelynek köszönhetően bárhol elhelyezheti a nyomtatót. Vannak azonban hátrányok is, mint a nagyobb zaj, az eszköz kissé lassabb indulása és az első nyomat nyomtatási ideje.

 

Epson L805

Az Epson L805 egy olyan népszerű nyomtató, amely alkalmas fotósok, kis reklámügynökségek és felhasználók számára, akiknek megoldásra van szükségük a gyors vezeték nélküli grafika és fotónyomtatás, valamint a CD- és DVD / BD- lemez lenyomat alacsony költséggel és nagyon jó minőségben történő nyomtatására. Ez egy tintasugaras színes nyomtató, amelynek praktikus és nagyon kényelmes patronja van a készülék oldalába beépítve. A tinta feltöltése kényelmes, és a nagy kapacitású patronban lévő patron teljesítő képessége kiváló. Ez a nyomtató szegély nélküli fényképeket nyomtathat A4 formátumig, akár hat különálló tintával (Bk, Cy, LCy, Ye, Ma, LMA), amelyek alapkivitelben 70 ml-es palackokban vannak (4000 oldal kapacitás) a tálcába való felhasználáshoz. Ez elegendő 1800 10 x 15 cm-es fényképhez. A nyomtató átlagosan 15 oldal / perc sebességgel kezeli a fekete-fehér nyomtatást, a színes nyomtatásnál pedig 12,2 oldal / perc. Ha azonban szeretne szegély nélküli A4-es képet kinyomtatni a legjobb minőségben, akkor ez kb. 4 percig tartana. A dokumentumok és fényképek szokásos nyomtatása mellett van egy lemez lenyomat funkciója is, előny egy vezeték nélküli nyomtatás Wi-Fi kapcsolaton keresztül. A nyomtatás felbontása 5760 x 1 440 dpi. Az Epson L805 percenként 37 oldalt képes kinyomtatni. A 150 lapos elülső betöltő tálca elegendő egy háztartáshoz vagy kis munkacsoporthoz. Az automatikus kétoldalas nyomtatás magától értetődő. Magas a nyomtatási minőség, és a készülék hosszú élettartamú, szegély nélküli fényképeket gazdag, reális színekben nyomtat. A nyomtatási költségek alacsonyak, és az egyetlen dolog, ami visszatarthatja Önt, az a nyomtató ára, amely valamivel magasabb, mint a hagyományos nyomtatóké.

 

Canon Pixma PRO-100 S

Egy másik nyomtatómodell, amely lemez CD / DVD / BD lenyomatot is magába foglal, a Canon Pixma PRO-100 S. Ez egy magasabb árkategóriába tartozik és az első látásra is vonzó elegáns kialakításával. Ez a tintasugaras színes nyomtató 8 különálló tintát és a ChromaLife100 + rendszert használ, 3 pl cseppekkel és FINE nyomtatófejjel a nyomtatáshoz. A nyomtatási felbontás 4800 x 2400 dpi, a maximális papírméret A3 +. Körülbelül 1 perc 30 másodpercig tart egy fénykép kinyomtatása maximális A3 formátumban, a legjobb stúdióban. A kapcsolatok gazdagok, és a klasszikus USB porton kívül az Ethernet kapcsolatot is használhatják a LAN hálózathoz. A kényelmes vezeték nélküli kapcsolat érdekében használhatja a Wi-Fi-t és nyomtathat egy mobil eszközről. Sok nyomtatószoftvert is kap a nyomtatóhoz vásárláskor. Ezt a modellt professzionális fotósok és igényesebb felhasználók értékelni fogják. Teljesítmény, kiváló fotó és lemez nyomtatási minőség, gazdag csatlakoztathatóság, maximális A3 formátumig és mindegyik nagyon szép kialakítású. A legnagyobb hátrány a magasabb ár, amely éppen az 500 eurós küszöb alatt van.