Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

OKI C650 A4 színes LED nyomtató

Az OKI C650 LED nyomtatót az OKI vállalat az európai piacra úgy dobta, mint az A4-es formátum legkisebb színes nyomtatóját. Mit tudott beépíteni a gyártó a készülék kompakt méreteibe? Van esélye teljesítményt és minőséget elérni még olyan kis helyiségekben és irodákban is, ahol nagy hatékonyságra van szükség? Ez az asztali nyomtató ideális mindenütt, ahol a korlátozott hely nagy problémát jelent a nagy teljesítményű nyomtatók számára. Kiskereskedelemben, szállodákban, éttermekben és más kisebb létesítményekben használható.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: LED színes

Felhasználás vállalat/ háztartás: kisvállalkozás, kisebb üzemek

Nyomtató interfész: USB/ LAN

Mobil kapcsolat: AirPrint/ Google Print

Funkciók nyomtató/ többfunkció: Többfunkciós - nyomtatás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 395 mm

Mélység: 430 mm

Magasság: 290 mm

Tömeg: 28,2 kg

 

Kompakt kialakítás

Első pillantásra észreveheti a készülék kicsi, kompakt méreteit. Ennek ellenére a tömege meglepő. A minőségi alkatrészeknek köszönhetően ez eléggé magas. A gyártó kihagyta a vékony műanyag használatát. A fémszerkezet garantálja, hogy a nyomtató hosszú élettartamot biztosít. Az OKI C650 modell kissé lekerekített élekkel és szinte négyzet alakú alaprajzzal rendelkezik. Csak 290 mm magas, ami nagyon kompakt, de robusztus megjelenést biztosít. A stabilitás a hosszú távú működés során a készülék erős pontja. A készülék felső részén van egy papírkimenet a klasszikus A4-es lapok számára, valamint egy tekercselt papír 1,32 m-ig. A felső elülső rész a kezelőpanelhez tartozik, amelyen egy kisebb billenthető kijelző, vezérlőgombok és numerikus billentyűzet található. Az előlap négy különálló festékkazetta és képdob számára van fenntartva. A nyitás kényelmes a jobb oldali kék kar használatával. Alul van a papíradagoló tálca. A jobb oldalon van egy nyitható fedél, amely mögött egy csatlakozó található a vezeték nélküli LAN modul csatlakoztatásához. A gyári kivitelezés jó minőségű, a készülékre nincs panasz.

 

Funkciók

Az OKI C650 modell egycélú LED nyomtató, fekete-fehér és színes módban egyaránt nyomtat. Annak ellenére, hogy nem tartalmaz integrált szkennert, mobileszköz és ABBYY FineScanner alkalmazás segítségével beolvashatja a dokumentumokat az első intelligens szkennerrel a mesterséges intelligencia bázisa alapján. Így gyorsan és egyszerűen digitalizálhatja dokumentumait. A csatlakozás keretében vezetékes USB-kábellel csatlakoztathatja az eszközt számítógéphez vagy laptophoz. Egy másik lehetőség egy LAN-kapcsolat és egy opcionális modul vezeték nélküli LAN, valamint NFC létrehozására néhány kiskereskedelmi piacon.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató 600 x 600 dpi és (1200 x 1200 dpi) felbontással nyomtat, 1200 dpi fizikai pontközzel. A bemelegedési idő 20 másodperc a bekapcsolástól vagy 11 másodperc az energiatakarékos módtól. Az első oldalt 6,5 másodperc alatt nyomtatja ki fekete és színes módban is. Mindkét módban percenként 35 A4-es oldal nyomtatható. A papírtálca bemeneti kapacitása 250 lap. A többcélú tálca kapacitása 100 lap. A kimeneti kapacitás 150 lap írással lefelé vagy 100 lap felfelé. A nyomtatási minőség magas szinten van. A nyomtató marketing célokra képes kezelni minden típusú fekete-fehér és színes anyagot. A szokásos, legfeljebb A4-es méretű papírtípusok mellett 55-216 mm széles és 91-1321 mm hosszú tekercselt papírra is képes nyomtatni.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi kivitelezés

- kompakt kialakítás

- stabil fémszerkezet

- ergonómia

- nyomtatási sebesség és minőség

- nyomtatás fekete-fehér és színes módban

- mobil szkennelési lehetőségek minőségi alkalmazással

- bővítési lehetőségek további kiegészítőkkel

- nyomtatás tekercselt papírra 1,32 m-ig

 

A nyomtató hátrányai

- nem tartalmaz integrált szkennert

- Wi-Fi nélkül

 

 

Utánöltések a nyomtatóhoz

Az OKI C650 LED nyomtató négy különálló festékkazettával (CMYK) nyomtat. A sárga, a bíborvörös és a cián patronok kapacitása 6000 oldal. Az OKI C650 fekete festékkazettája 7000 oldal kapacitású. A sárga, cián, bíbor és fekete optikai dobok élettartama 50 000 oldal.

 

  

oki.com

Értékelés

Az OKI C650 színes nyomtató azoknak az irodáknak kedvez, ahol nagy teljesítményre van szükség a nagy mennyiségű nyomtatás miatt, valamint kompakt méreteivel megbirkózik a szűkebb helyekkel is. A stabil fémszerkezet még az igényes üzemeltetésnek is ellenáll. A nyomtatás sebessége és minősége nagyon jó szinten van. Pozitívum az innovatív helytakarékos technológia, amely teljes elülső hozzáférést tartalmaz a nyomtatóhoz. Ez jelentősen csökkenti a nyomtató működtetéséhez szükséges hely nagyságát a hasonló alaprajzú eszközökhöz képest, mivel kiváló módon biztosítja, hogy minden műveletet a készülék elejéről végezzen. Ami a nyomtató karbantartását illeti, még ebben az esetben is csak 2 cm távolságra van szükség az oldalakon. Tehát a készülék működés közben kisebb helyen lehet. A kapcsolat jó, és lehetőség van a vezeték nélküli LAN modul egyszerű csatlakoztatására is. Ha több beviteli papírra van szüksége, kibővítheti az opcionális adagolótálcával. Mínuszként figyelembe vehetjük a Wi-Fi modul és az integrált szkenner hiányát. A probléma támogatását az ABBYY FineScanner mobilalkalmazás oldja meg.